• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.11.2016

13:15

RADULOVIĆ: Pozivam Vučića na TV duel!

Politika

RADULOVIĆ: Pozivam Vučića na TV duel!

Podeli vest

Lider Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović pozvao je danas predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na javni televizijski duel da "direktno raščisti sve o navodnim pljačkama i stečajnim postupcima" i "izmišljenim likovima Vučićevog scenarija"

On je, kako se prenosi u saopštenju te stranke, Vučića pozvao da "prestane da se krije" iza predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i poslanika Marijana Rističevića i da umesto da "maltretira celu instituciju pretvarajući parlament u cirkusku arenu, sam izgovori sve ono što došaptava svojim poslanicima kao u lutkarskom pozorištu".

- Ako je premijer zabrinut za 'suze' Maje Gojković, evo idealne prilike da ih 'obriše' tako što će sam da postavlja sva pitanja koja inače ona mora umesto njega da dodeljuje 'Rističevićima' i 'Martinovićima' u Skupštini. To je idealna prilika i da pobije ukorenjeno uverenje da se plaši Saše Radulovića i da se sa njim obračunava preko poslanika i svojih blatoida - navodi se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rolex

pre 7 godina

hahahhah,rece covek kojeg cak i SAD traze zbog neplacenog poreza.Umislio sebi da je neka jaka figura,pa sad trazi TV duele.ajde,prvo sa Marijanom da malo popricas,pa onda moze dalje.

HAKIJA

pre 7 godina

Eeee ti si nebitan lik.I ja sam hteo TV duel sa Titom ali nije pristao\n

vera

pre 7 godina

E, to bih baš volela da vidim.. čiji je rog duži i pravičniji !Radule ponašanje ti je nula..

dragan

pre 7 godina

nema vule preca posla no sa huliganima raspravljati.\n

deda Raša

pre 7 godina

Ko o cemu a baba o ustipcima. Deda ti preporucuje da se ti pod hitno javis doci. Ponasanja ti odudaraju od normalnog.

Shone

pre 7 godina

Da li je ovaj covek svestan koliko je nebitan za sve ljude u Srbiji!? Pa covece tebe izbacuju iz pokreta koji si sam osnovao. Na sledecim izborima neces dobiti ni 0.07% glasova.\n

XXL

pre 7 godina

Ovome stavarno treba "talk" duel ali NE sa g-dinom Premijerom već sa nekim iz državnih institucija koja su trebali davno da se oglase, a Oni to zovu "informativni razgovor" - al' ga omanuše.

nati

pre 7 godina

I ja bih duel na tv-u sa Harison Fordom ali on i ne zna da ja postojim.Pre bih rekla,da je tebi Radule potreban duel sa psihijatrom a ne sa Vucicem.\n

duška

pre 7 godina

Joj, šta li vam je da ovom dajete toliki medijski prostor?! Pa vidite li da mu je to jedini cilj? Čuj, on je zvrčka pa će duel!!!

dragan

pre 7 godina

radule dadule dzej ce da ti peva na svadbi.\n

Pile

pre 7 godina

Kakav duel zeli. Ovaj Sasa Radulivic sa Vucicem. Ovaj Sasa Radulivic prvo da Vraca Pare 1. Milion $ poredku upravu SAD . onda da trazi Duel Tv sa premijerom vucicem . ima nas par momaka koji traze Duel sa Prevarantom sasom Radulovicem danas uci kako da prevarimo poreske uprave . Saso jebo te cela srbija manijaku . TICES DA IZAZOVES RAT U SRBIJI RECI MAJKETI KOJI TE PLACAJU DA IZAZIVAS NERD U SRBIJI !

asid

pre 6 godina

Predsednik Srbije prima gradjane odredjenim danima u odredjeno vreme pa gradjanin Saša može da poseti Predsednika i izloži mu svoje probleme, siguran sam da će dobiti adekvatan savet! Što se tiče TV duela, Vučić svakodnevno održava sastanke sa najvišim svetskim državnicima i uvek posle toga sa njima ili bez njih održava konferencije za novinare koji se uvek prenose na TV!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija