• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2016

15:42

RISTIČEVIĆ: Raduloviću, i ja bih s Mančesterom, ali nisam Čelzi, nego niži rang  baš kao ti!

Politika

RISTIČEVIĆ: Raduloviću, i ja bih s Mančesterom, ali nisam Čelzi, nego niži rang baš kao ti!

Podeli vest

Predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević ponovo je danas pozvao Sašu Radulovića na tv duel, uz poruku da se ne "izgovara" na to da hoće duel da premijerom Aleksandrom Vučićem

- Voleo bih i ja da se takmičim sa Mančesterom, ali nisam Čelzi, ni Arsenal i zato mi je ostao niži rang, koji se zove Saša Radulović - navodi Rističević u izjavi za javnost.

On navodi da od Radulovića očekuje odgovore na pitanja: "kako je istovremeno upravljao sa 15 preduzeća, kako je iz preduzeća u stečaju prebacivao novac na firme u njegovom vlasništvu, kako je na taj način nanosio štetu poveriocima i radnicima koje je surovo ostavljao bez posla i hleba, kako su nesretni kupci stanova u Delta legalu ostali bez stanova iz stečajne mase koju je on kontrolisao i koga je ''zasladio'' u stečaju šećerane Dimitrije Tucović, kompanije BK itd. itd?".

Predsednik Pokreta Dosta je bilo u međuvremenu je pozvao predsednika Vlade Srbije na javni televizijski duel kako bi raščistio "sve o navodnim pljačkama i stečajnim postupcima".

On je, kako je navedeno u saopštenju ÐB, predsednika vlade pozvao da "prestane da se krije" iza predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i poslanika Marijana Risitičevića i da, umesto da "maltretira celu instituciju pretvarajući parlament u cirkusku arenu, sam izgovori sve ono što došaptava svojim poslanicima kao u lutkarskom pozorištu".

"To je idealna prilika i da pobije ukorenjeno uverenje da se plaši Saše Radulovića i da se sa njim obračunava preko poslanika i svojih blatoida", navodi se u saopštenju Radulovića.

Rističević danas podseća na svoj raniji poziv Raduloviću na duel i ističe da je "činjenica da je prethodnih dana Saša Radulović sa celom svojom grupom jurišao na moju poslaničku klupu, da su me tom prilikom Rodnijevi svedoci najgrublje prekidali u govoru, vređali izmišljali i pljuvali".

Zbog tih događaja, kao predsednik Narodne seljačke stranke pozvao sam vođu Udruženja građana Sašu Radulovića na tv duel, bilo kada, bilo gde, naravno ako sme, da ukrstim argumente i jedan od drugoga zatražimo odgovore, ali sam, navodi Rističević, umesto odgovora od Saše Radulovića dobio - izgovor.

Očigledno je, navodi Rističević, da je Saša Radulović "čovek mišje hrabrosti" i da izbegava duel da ne bi morao da odgovara na pitanja koja je taksativno nabrojao i na koja, kaže, narod ima pravo da čuje odgovore.

- Svestan je Saša Radulović da nema tog tv formata u kome bi on mogao da odgovori na pitanja o svojim zloupotrebama u stečajevima koje je on vodio. Spreman sam ja i na seriju tv duela da ''američkom beguncu'' omogućim da, kao čuveni ekonomista stečajno-pljačkaškog tipa, objasni kako je iz firmi koje su mu date, da bude od pomoći sudu, da namiri radnike i poverioce, on namirivao samo sebe, svoju rodbinu i bližu okolinu".

Saša Radulović je od svojih poslanika napravio "Rodnijeve svedoke", klovnove, marionete, koje na mig vođe skaču, mlataraju, vređaju, pljuju, od Skupštine pravi cirkus, a priviđaju mu se "lutkari".

- Ja ga pozivam još jednom da kao "politička gromada" uspravi sebe na stražnje noge i da u tv duelu objasni sve, bilo kada , bilo gde, a kao dodatni ustupak dozvoliću mu pravo da povede svoje poslanice da me, iz publike, sa bliskog ostojanja, ometaju psovkama i pljuvačkom - poručuje Rističević.

On ističe da nije kriv Raduloviću "što je od susreta sa Aleksandrom Vučićem, pre nekoliko meseci, pobegao glavom bez obzira, brzinom većom nego kad je od ambasade SAD jurišao na Republičku izbornu komisiju".

- Ja nisam ničija stvar i zato ne treba da me uslovljava duelom sa predsednikom Vlade. Voleo bih i ja da se takmičim sa Mančesterom, ali nisam Čelzi, ni Arsenal i zato mi je ostao niži rang, koji se zove Saša Radulović - zaključio je Rističević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lepotica

pre 7 godina

Najbolji politicar? Na kojoj si supstanci kada ovo pises?

igor

pre 7 godina

nekada sam imao lose misljenje o tvojoj inteligenciji a sada jos losije

Djole

pre 7 godina

Ti izgleda spadaš u kumove,šurnjaje i ostalu gamad kojom se Kradulović okružio,kada tvrdiš da je taj hohštapler najbolji!Taj indijanac je gori od najgorih i mesto mu je na robiji,a pošto već neće niko da procesuira bitangu,bar ga naučite da sastavi dve smislene rečenice,a da se sav ne ispljuje.Sve u svemu još jedna minorna i žalosna figura na političkom nebu naše napaćene Srbije!!

branko1

pre 7 godina

Slavko ti si njrgov nivo.Bravo,budale se brzo nalaze I dive međusobno.Mora da taj tvoj idiot, idol, ima isto tako lepo mišljenje o tebi.Ha,ha,ha.....

Danilo

pre 7 godina

Bravo Risticevicu, lepo si mu odgovorio. Radulovic treba da nauci gde mu je mesto. Mnogo se on oteo i poleteo visoko, a ne zna da leti i kada padne,mnogo ce da ga boli. Neka se lepo prijavi u SAD i neka ga lepo odvedu na sluzenje zatvorske kazne zbog utaje poreza.

Enigma

pre 7 godina

Risticevicu, svaka cast za odgovor! Radulovic nije nista drugo ni zasluzio. Obican lopov i lazov koji je unistio mnoga preduzeca po Srbiji. Treba da ga bude sramota. Jadnik. On je nasao da trazi TV duel?

Danilo

pre 7 godina

kRadulovic nek prvo objasni svoje ponasanje,nek izadje pre narod i neka se izvini,tek onda neka trazi tv duel!

badza

pre 7 godina

@enigma,Nije on obican lopov.On je prevejani lopov i prevarant.

danijela

pre 7 godina

Radulovic je pokusava na sve nacine da skrene paznju, da se ne izgubi ipak iz konteksta nekih politicara.

boki

pre 7 godina

Ne da nije premijerov rang nego on ranga nema.Magarac bi na tv duel a nezna ni šta bi pričao,jadnik pored zatvora koji mu sledi njemu treba i ozbiljna lekarska pomoć.

Mirjana

pre 7 godina

Radulovic je obicna kukavica, jak je samo kada daje izjave za javnost, a kad treba da se suoci licem u lice, onda nema nijedan argument.

Marko

pre 7 godina

Ne treba meni tv duel, vidim ja ko je Radulović i bez toga...

mile

pre 7 godina

Joj,Risticevicu,mrtva trka izmedju tebe i Radulovica.\n

Mila

pre 7 godina

Sarlatan Sasa Radulovic progonjen pozivom na TV duel sa Marjanom Risticevicem postaje senka u bekstvu.

paramonte

pre 7 godina

Svako trazi ono sta hoce,sve u svemu Radulovica bi oduvali iz prve ,on nije ni svestan svog neznanja i nesposobnosti

jhu

pre 7 godina

Radulovic je poslat u skupstinu da pokusa da je srusi ali uzalud se trudi,izgleda da ce i te pare morati da vrati .

Zoran Milsavljevic

pre 7 godina

Risticevicu treba prvo da procitas Zakon o stecajnim upravnicima, pa onda da pricas. Stecajni upravnik nema nikakvu moc da samostalno rasporedjuje novac od preduzeca u stecaju. Cim je preduzece u stecaju tu nema novca vec samo dugova.Nema tu sanse da se neko obogati. Drugo postoje tarife koliko dobija Stecajni upravnik. Mozda i nekom upadne kasika u med, ali to je retkost.

Melanija

pre 7 godina

Risticevic je na najbolji nacin opisao Radulovica, koji i jeste nizi rang. Njemu nije mesto u Skupstini Srbije, a obzirom da nema hrabrosti za TV duel moze samo da se prepucava sa svima preko medija i na najnekulturniji nacin da se ponasa u Skupstini Srbije!

Daca

pre 7 godina

Rističević je upravu, a sve mi se čini da gospodin stečajni izbegava TV duele, zato je sada pozvao premijera, a sve se nada da će ga premijer odbiti.

Jana

pre 7 godina

Tako to izgleda kad se covek preceni. U slucaju Sase Radulovica postoji samo visak politickog bezobrazluka.

mala

pre 7 godina

Nisam ni na cijoj strani,a li me ova dvojica totalno neinteresuju.

manojlo

pre 7 godina

Pravo zboriš Marjane svako treba da zna gde mu je mesto.

Graje

pre 7 godina

Trebalo bi Radulović da se odazivo pozivu Marjana Rističevića takaj čovek ima šta da mu da kaže. Saša Radulović je jako bahat.

Zumbul

pre 7 godina

Radulovic i njegov pokret ce doci glave osionim bivsim i sadasnjim vlastodrscima od 1991. godine na ovamo. Vise se necemo pridrzavati pogresnog ucenja da pametniji popusta. Dosta je bilo popustanja.

Mihajlo

pre 7 godina

Hahah e neka mu je rekao, neko i njega da spusti na zemlju malo jer se previse utripovao da je neki bitan.

Bosko

pre 7 godina

Radulovic izaziva jer zna da duela nece biti, pobegao bi on kao mis

Vicko

pre 7 godina

Hahahahaha, odlicno mu je odgovorio Risticevic! Lopov stecajac je komedijas...

Nada

pre 7 godina

Sto je Risticevic nizi rang? Dugo je u politici i za razliku od ovog Radulovica nije dovodio firme do stecaja! Radulovicu moze da bude cast da bilo ko hoce sa njim da razgovara kakva je nula od coveka.

nati

pre 7 godina

Zar niko ne vidi da je Radulovic kleptoman i mutivoda,treba ga prisilno odvesti psihijatru jer on nema uvid u ono sta radi i sta prica.Covek je potpuno odlepio.\n

HOKI PINER1

pre 7 godina

Narednih dana Rističevioć će predočiti niz dokumenata o mračnin poslovima Radulovića,opak je protivnik Rističević, sada će biti tek opasan , biče tu svega i svačega i biće diskreditacije mistar Stečajnog.

Una

pre 7 godina

"Junačina" Radulović traži tv duele,a Boga moli da ih ne bude.

Vini

pre 7 godina

Bas njih briga,oni su placeni da pricaju gluposti!

lepo objasnjeno

pre 7 godina

tako je gospodine risticevicu. neka objasne sve te svoje lopovluke pa da vidimo sta je bilo sa parama!

Zoran

pre 7 godina

Eto sanse za Radulovica da predstavi svoj program razvoja Srbije.

mare

pre 7 godina

Imace priliku radulovic kada se kandiduje za predsednika Srbije.

Gagi

pre 7 godina

Stečajni upravnik je samo loš demagog koji pokušava da skrene pažnju na sebe. Pa imao je prilike u skupštini Srbije ali je pobegao za 20 sekundi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17