• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.11.2016

16:16

VUČIĆ O PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Nisam nešto voljan da se kandidujem, a vidim da su Janković i Jeremić već pobedili!

Politika

VUČIĆ O PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Nisam nešto voljan da se kandidujem, a vidim da su Janković i Jeremić već pobedili!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije razmišljao o kandidaturi za predsednika Srbije i da "nije nešto voljan za tako nešto", ali da vidi da su već viđeni pobednici izbora gospoda (Saša) Janković i (Vuk) Jeremić i da je mrtva trka između njih dvojice...

Vučić je, odgovarajući na pitanje da li će se kandidovati za predsednika Srbije, rekao i da je ponosan na rad koji vlada marljivo i vredno obavlja, te da vidi da su već drugi pobedili.

- Vidim po istraživanjima javnog mnjena koji sami objavljuju da su već viđeni pobednici izbora gospoda (Saša) Janković i (Vuk) Jeremić i da je mrtva trka između njih dvojice i ja im želim puno uspeha - rekao je Vučić za televiziju Prva.

Ponovio je da je misli da su Janković, Jeremić i lider radikala Vojislav Šešelj apsolutni favoriti.

- Pokušaćemo da im se suprotstavimo, jer mislimo da pobeda bilo koga od te trojice ljudi ne bi bila dobra za Srbiju, posebno zato što Srbija ne može da bude rezervna klupa za bilo koga - rekao je Vučić.

Upitan da li će podržati aktuelnog predsednika, Vučić je odgovorio "o tom potom" i naglasio da nije vreme za predsedničke izbore, već za važne projekte.

On nije precizno odgovorio ni kada će doneti odluku koga će podržati.

- Mi manji ćemo gledati da im se suprotstavimo, svoj trojici, a da li ćemo uspeti, videćemo. Ako ne uspemo, ništa strašno, Srbija će da promeni predsednika, verovatno posle toga i vladu, nikakav naročiti problem - rekao je Vučić i dodao da mu nije problem da im unapred čestita.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 7 godina

Ako se ne kandidujes, i pobedice neko od njih, nema niko valjan, mozda neka nestranacka licnost.\n

slikar

pre 7 godina

Pa dobro gospodine.dokle bre vise hvalospeva o sebi i priče  da samo vi i niko više.pa snaći će se Srbija i bez vas jednog jedinog.ima valjda još nekog sa regularno završenom skolom.znam da mi nećete objaviti komentar zbog simpatija V.i V.ali to je to.ko zna znacen

BOKI

pre 7 godina

Ha ha ha Aca je car. Razguzio bi svu trojcu tako da ne bi znali odakle duva vetar.

nati

pre 7 godina

Vucic bi najradije, kad bi to bilo moguce, prepolovio samog sebe na pola i jedna polovina bi bila predsednik,druga premijer.Tako bi bio najmirniji i sve konce drzao u svojim rukama.Na zalost to nije moguce, pa ce morati da prihvati nekog drugog, ko mu nece ici uz dlaku kao vecina srba.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija