• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.11.2016

16:23

JOVANOV ODBRUSIO JANKOVIĆU: Ti si najobičniji lažov, šibicar i prevarant!

Politika

JOVANOV ODBRUSIO JANKOVIĆU: Ti si najobičniji lažov, šibicar i prevarant!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je da je Saša Janković današnjim saopštenjem zloupotrebljava funkciju Zaštitnika i da je još jednom dokazao da je "najobičniji šibicar i prevarant", koji se pravi naivan kao da ne razume o čemu je reč, a zapravo sve što radi, radi isključivo u cilju svoje političke promocije

- Janković već po ko zna koji put zloupotrebljava funkciju Zaštitnika građana, baveći se sve vreme isključivo svojom političkom promocijom, dok u vezi sa svojim poslom ne radi apsolutno ništa, ali uredno pljačka građane, uzimajući im 3.000 evra mesečno za platu koju nije zaradio - naveo je Jovanov u izjavi dostavljenoj medijima.

Jovanov ocenjuje da Janković "valjda nesiguran da će biti kandidat za predsednika Srbije, on na ovaj način želi da se preporuči svojom jedinom kvalifikacijom - da u Srbiji nema nikoga ko je više opsednut i ko više mrzi Aleksandra Vučića od njega, a danas tome dodaje i da je, zarad mrve vlasti, spreman da izazove sukobe i destabilizuje Srbiju".

- Zato je ovoj lopuži, kad već nema ništa pametno da kaže i kad već ne radi ono za šta je plaćen, bolje da bar ćuti i ne pravi se mnogo pametan - naveo je Jovanov.

Janković je ranije danas saopštio da premijer Aleksandar Vučić izjavom da se neće rušiti nelegalni objekat u centru Novog Pazara i da neće "razbijanje glava" sa muslimanima uništava vladavinu prava, zloupotrebljava svoju funkciju i stvara versku netrpeljivost u Srbiji.

Ombudsman je u saopštenju naveo da premijer nema pravo da suspenduje zakone po svojoj proceni i ocenio da to što Vučić preuzima nadležnosti državnih organa predstavlja svojevrstan "državni udar".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milovan

pre 7 godina

Pa SNS ga je ostavio na toj funkciji.Iako je znao daje u njegovom sranu ubijen decko sa Jankovicevim pistoljem.I NIKADA NIJE ODGOVARSO? Zato nemojta dase bunite.viste mj omogucili 3000 mesecno.

dr

pre 7 godina

Javio se opet mladi junosa da zastiti velikog vodju uz sjajan recnik,bravo jos jednom bravo.

svetozar

pre 7 godina

sve si u pravu,al sta se desava u tvojoj kikindi,tacnije u tozi pricaj malo o tome.udario bi ti odmah po sps-u,al nesmes zbog sinovca znas vec cijeg koji vedri i oblaci.ceo grad se sprda al svi cute kazi nesto o tom druze.

KoleM

pre 7 godina

Ovaj Jovanov nijedan argument ne reče. Jel stvarno treba da može da se neki zakoni ne sprovode ako neko iz vlade tako poželi? Inače rušenje zahtevaju muslimani koji su demokratski izabrani da rukovode Novim Pazarom.

zozonbg

pre 7 godina

E,pa Milenko 100% si u pravu. Ja stvarno ne mogu prangiju da komentarisem. Gadi mi se.

mara

pre 7 godina

Koji recnik, svaka pohvala za Jovanova kako ume lepo i kulturno da se izrazava i da uvazav druge ljude,Bas lici na lepo vaspitanog coveka. Eto kakvi umemo da budemo.Neznam sta ce mu reci njegovi partijski saborci. Ocito je to neki domaci recnik.

Abe

pre 7 godina

A kada je to zahtevanje primene zakona postala zloupotreba. Ni malo ne poštujem Jankovića, međutim, ko je Premijeru dao pravo da suspenduje Zakon. Bespravna gradnja je bespravna gradnja i nema nikakve veze sa nacionalnošću.

Jox

pre 7 godina

Ne vidim nista sporno u Jankovicevom saopstenju. On je zastitnik gradjana, a Vucic je taj koji podstice na krsenje Ustava i zakona. Zastitnik je upravo i uradio ono sto mu je posao.

Vojvodjanin

pre 7 godina

Gospodin Jovanov je poznat po svojim "liberalnim" stavovima još iz perioda kada mu je Koštunica bio politički otac. Sada mu treba da se uvlači nekom drugom pa pljuje po dobrim kandidatima za predsednika.

Goran

pre 7 godina

Primenite zakon i smenite sve koji nerade svoj posao.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija