• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2016

09:07

GOJKOVIĆ NEZADOVOLJNA: Mogla bih ja da budem ministarka, a da LJAJIĆ I DAČIĆ malo vode Skupštinu!

Politika

GOJKOVIĆ NEZADOVOLJNA: Mogla bih ja da budem ministarka, a da LJAJIĆ I DAČIĆ malo vode Skupštinu!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je, osim nedoličnog ponašanja poslanika opozicije, pogodilo i ponašanje poslanika koji čine većinu u parlamentu, a koje, kako je rekla, nije pogodilo njeno nerviranje i pokušaji

Gojković je na TV Pink rekla da je pomislila da bi njen posao možda mogao da radi neki koalicioni partner, koji bi mogao da uspostavi red.

- Možda bih ja bila dobra ministarka, a, ne znam, Rasim Ljajić ili Ivica Dačić dobri predsednici Skupštine - rekla je Gojković.

Ona je ponovila da se neće povući pred nasiljem i prostaklukom, ali da njen proces razmišljanja još nije prestao.

- Zavisi kako danas bude izgledala atmosfera, tako ću i ja reagovati - rekla je Gojković.

Predsednica Skupštine Srbije ocenila je da krajnji cilj ponašanja opozicionih poslanika nije ona, niti parlament, već pokušaj destabilizacije Srbije.

- Ubeđena sam da to nije tako spontano kao što izgleda gledaocima, već da poslanici iz pojedinih opozicionih stranaka žele da negiraju sve ono dobro što se desilo danas u Srbiji - rekla je Gojković.

Kako je istakla danas je Srbija jedina politički i ekonomski stabilna država u regionu, dok poslanici obozicije pokušavaju da obesmisle Parlament, svaku instituciju u državi i naprave haos.

- Ako bi došlo do neke velike tuče i nemilih događaja u Parlamentu, ko zna kako bi se to reflektovalo na ulici - zaključila je Gojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

...Зашто стално чујемо... - Само једну страну..? Није коректно...И они са 5% цензуса - имају право на... - реч...!! Зашто их "заобилазимо"...? Какав је то "професионални однос", у којем се не чује и "друга страна" која је потпуно изопштена из "дијалога" - који се стално претвара у МОНОЛОГ ... "увређене стране"....?! Дајте да чујемо и "образложење"?

Arap

pre 7 godina

U pravu je Vucic, nasu Maju treba premestiti da radi poslove koji je toliko ne uzbudjuju i koji moze da kontrolise.

MrNo

pre 7 godina

Zasto je ova zena odjednom toliko bitna? Svaki dan sta ona misli, ona ovo, ona ono...

Duska

pre 7 godina

Evo, odgovoricu ti na pitanje posto vidim da si skroz na skroz neupucen. Samim tim mi nije jasno zasto komentarises, ali dobro. Maja Gojkovic radi i postavljena je da obavlja odgovoran posao. Samim tim bitna je jer ima veoma odgovornu i tesku funkciju a to je, izmedju ostalog, da uspostavi red i disciplinu medju nevaspitanim i agresivnim ljudima koji cine skupstinu.

Vila

pre 7 godina

Nekima iz opozicije jednostavno nije mesto u skupštini dok ne nauče da se ponašaju.

veselin022

pre 7 godina

Poštovana Gojković, imali u Skupštini Srbije zakonske mehanizame zaštite Integriteta i dostojanstva skupštine i R. Srbije? Mislim da imate, zašto ih ne koristite?! Predlažem Vam da u ovakvim ludačkim ponašanjima peslanika opozicije, jednostavna isključite direktni prenos! Ponašanje Rističevića je takođe neprimerenu, ono je izazivačko za opoziciju. Ima toga još, mislim na glupiranje više poslanika svih partija a naročito prisilno nametnute opozicije.

Duško

pre 7 godina

Toliko smo jaka i stabilna država da nas goloruka islamska pešadija gazi kao od šale. Još ima naši daju obezbeđenje da ih niko ne ometa u naumu. A gospodi u parlamentu pod hitno uvesti minimalac na nivou države, pa da osete kako narod živi. Najeli se i pobesneli, pa ne znaju više šta bi sa sobom.

XXL

pre 7 godina

Bog te mazo, Ovima iz Režima sve je - TEORIJA ZAVERE citat "POKUŠAJ DESTABILIZACIJE SRBIJE". Neverovatno ... брљив or not брљив only in Serbia ('brljiv' - org. srpski izraz).

Lara

pre 7 godina

Maja je na prosloj skupstini bila izlozena uvredama, i to se vise ne sme ponoviti!

temba

pre 7 godina

Klasicno nepostovanje Skupstine od strane opozicije

Predrag

pre 7 godina

Ponašanje poslanika opozicija je ispod svih vrednosti i sramota za narod Srbije.

Kosta

pre 7 godina

Opustili se pomenuti ministri, a poslanici im se ponašaju krajnje indolentno. U potpunosti je Maja u pravu, gledao sam TV prenos skupštine!

tz

pre 7 godina

Posle svih dogadjaja, Maja Gojković ima pravo da bude revoltirana i ljuta.

Nensi

pre 7 godina

Gojkovićeva je ozbiljan i iskusan političar pa su je bestijalci u parlamentu toliko isprovocirali. Ali zato Maja deli packe SPS i SDP, sasvim opravdano!

Viki

pre 7 godina

Ispadi poslanika DS i DJB bi morali biti sankcionisani kako se nebi ponavljali i prouzrokovali nemire.

vuk

pre 7 godina

I da se to desi, poslanici ponasanje nece da menjaju.

boki

pre 7 godina

Svaki poslanik je punoletan i odgovara za svoje postupke no najlakše je bilo zataškati prostakluk i okriviti Maju koja je pokušala da smiri situaciju i privede sednicu kraju.

Miodrag

pre 7 godina

Predsednica nije kriva za nedolično i nekulturno ponašanje pojedinih poslanika.Sve koji se nedolično ponašaju treba kazniti po poslovniku i izbaciti na ulicu.

Milijana

pre 7 godina

Opozicionari prave nered zato sto ne mogu da sakriju bes. Boli ih sto ova vlada pokrece Srbiju i izvodi je na neki lepsi put, put buducnosti. Samim tim se jos vise srozava vec losa reputacija opozicionara

mala

pre 7 godina

Ako oni zaista misle ad ej njen posao lak, onda se gadno varaju.. ali kim je dobro rekla Maja.

Danilo

pre 7 godina

Vi Majo radite posao kako treba a to sto opozicija pravi haos to je njihova bruka i sramota!

Ceca

pre 7 godina

Maja Gojkovic bi i kao ministar svoj posao radila profesionalno i odgovorno!

Pelikan

pre 7 godina

Nema sponatane reakcije opozicije,posto ona smisljeno sabotira rad parlamenta,jer zeli silom da promeni volju gradjana!

Lady Justice

pre 7 godina

Maja treba da primeni najstrože mere koje joj stoje na raspolaganju po Poslovniku jer opozicija grubo ometa rad Skupštine i narušava njen ugled!

Milica

pre 7 godina

Maja je u pravu,ali ne treba da je pogadja ponasanje nekulturnih poslanika!

Pioneer

pre 7 godina

Maja Gojkovic je sa razlogom nezadovoljna i ljuta. Nadam se da ce se odrzati neki dogovor ili sastanak na kom ce se ovaj problem resiti.

max

pre 7 godina

Ima ih bogami koji remete rad skupštine, kažnjavajte.

vlada

pre 7 godina

Maja, isuviše si tolerantna, i to ti zameram! Sa "ekstremistima" iz DS i DJB, nema druge - opomena, kazna i isključenje, kao nekada Šešelja! Svi su oni dobro instruisani i "plaćeni" za nerede i primitivizam, a pošto su beznačajni na ulici, koriste "zatvoreni prostor" da bi bili primećeni!

Edward

pre 7 godina

Zena se ljuti sa punim pravom. Niko nema prava da se nasilnicki ponasa,barem ne u instituciji kakva je Skupstina Srbije. POjedinci su stvarno reterali i treba da im se zabrani ulazak u istu. POred toga,treba ih debelo lupiti po dzepu nekom kaznom pa neka ubuduce razmisle dobro sta rade i kako se ponasaju.

KoleM

pre 7 godina

Ne poštuje poslovnik. Različito se ponaša prema svojoj stranci i prema drugim stranka. Dozvoljava da njeni pljuju po ostalima a ostalima ne da da odgovore.

Lina

pre 7 godina

Opozicija je na sve spremna, jedino ne na ozbiljno i odgovorno ponasanje.

Ceca

pre 7 godina

Maja Gojkovic bi i kao ministar svoj posao radila profesionalno i odgovorno!

boki

pre 7 godina

Nepristojnost i bahatost cenzus družine na čelu Stečajnim Saletom je neverovatna i svakim danom sve grđa i grđa a uz put još bi hteli za sve to da okrive Maju Gojković što je krajnje licemerije.

Milos

pre 7 godina

Maja je u pravu,ali ne treba da je pogadja ponasanje nekulturnih poslanika!

lici

pre 7 godina

Verujem da je u skupstini bilo strasnije,nego nama pored malih ekrana,nepostovanje i maltretiranje pojedinih poslanika,i predsednice skupstine je skoro bilo opipljivo.

lici

pre 7 godina

Dacic bi im da je na mesto Gojkoviceve,verovatno otpevao nesto da ih smiri,dok za LJajica ne bih znala sta bi primenio.

paramonte

pre 7 godina

Opozicija sramoti celu Srbiju,od skupstine prave cirkus samo da bi sebe eksponirali

ana83

pre 7 godina

Pod hitno uvesti red u parlament, i strogo kazniti one koji narusavaju ugled Narodne skupstine. Pa ovo sto gledamo svakodnevno je prevrsilo sve mere i granice.

Giga

pre 7 godina

Maja, odavno tvrdim da je nas petog oktobra 2000. godine zadesio opasan cunami, kada je izbacio mnogo olosa na povrsinu. Ti besposleni probisvetovi, lopovi i kriminalci ce ciniti svasta da bi opstali. Drzava treba da im stavi do znanja da lopovi i kriminalci ne mogu opstati. Za tako nesto je velika vecina gradjana Srbije.

Aćim

pre 7 godina

Maja je upravu, koalicioni partneri SNS-a u skupštini moraju da počnu drugačije da se ponašaju.

vojvodjanin

pre 7 godina

Maja je pokazala kako se pravilno vodi parlament.

gale

pre 7 godina

Maja je malo kivna na ova desavanja i ostace ona na tom mestu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija