• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2016

17:48

PREMIJER VUČIĆ ODLUČIO: Ako SNS izgubi na izborima za predsednika, PODNEĆU OSTAVKU!

Politika

PREMIJER VUČIĆ ODLUČIO: Ako SNS izgubi na izborima za predsednika, PODNEĆU OSTAVKU!

Podeli vest

Ako se dogodi da na izborima pobedi kandidat koga ne podržava SNS, nastaće stanje konfuzne kohabitacije u kome neću da učestvujem, rekao Vučić u intervjuu za 'Globus'

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da će momentalno podneti ostavku ukoliko kandidat Srpske napredne stranke izgubi na predsedničkim izborima naredne godine!

Kako Informer saznaje, Vučić je najbližim saradnicima i prijateljima u više navrata rekao da mu ne pada na pamet da vlada u uslovima političke nategnutosti i svakodnevnih političkih i medijskih sukoba sa predsednikom države.

Nikolić: Imaju li jakog kandidata?

Sociolog Milan Nikolić smatra da Vučić nema razloga da povlači dramatične poteze, jer postoji mogućnost da predsednik i premijer iz različitih stranaka sarađuju.
- Iako bi pobeda opozicionog kandidata bila znak da se nešto menja, to ne mora da znači da je legitimitet Vlade poljuljan. Vučić sigurno ne bi izgubio izbore, ali možda u SNS osim njega nemaju dovoljno jakog kandidata... - zaključuje Nikolić.

- Neću da mrcvarim Srbiju! Od mene nećete gledati film o kohabitaciji - rekao je, kako saznajemo, Vučić na sastanku čelnika SNS krajem prošle nedelje.

On je naglasio da je to njegova konačna i neopoziva odluka i da u slučaju gubitka predsedničkih izbora niko i nipošto neće moći da ga odgovori od momentalne ostavke.

Spreman da ode

I zaista, predsednik Vlade je juče za hrvatski nedeljnik 'Globus' potvrdio ova saznanja Informera. U intervjuu koji će danas biti objavljen Vučić je takođe najavio neopozivu i momentalnu ostavku u slučaju gubitka predsedničkih izbora.

- Ako se dogodi da na izborima pobedi kandidat koga ne podržava SNS, nastaće stanje konfuzne kohabitacije u kome neću da učestvujem! Nikada neću pristati na mrcvarenje zemlje i vlast po svaku cenu. Ne pada mi na pamet da čuvam vlast posle izgubljenih izbora. Neću da budem u takozvanoj kohabitaciji sa predsednikom koji bi samo sedeo i sa strane napadao Vladu Srbije - rekao je premijer za 'Globus'.

Na pitanje novinara da li razmišlja da se i sam kandiduje na predsedničkim izborima, Vučić je odgovorio da o tome još nije odlučio, a na konstataciju da u opozicionim krugovima svi kažu da će on sigurno biti kandidat SNS, Vučić je rekao:

- Onda oni znaju nešto što ni ja sam još ne znam...

Inače, kako saznajemo, Vučić je svojim saradnicima u stranci rekao i da bi se u slučaju gubitka predsedničkih izbora verovatno potpuno povukao iz politike!?!

- Vučić je rekao da bi u slučaju poraza na izborima ozbiljno razmislio šta dalje da radi i da je moguće i da bi se povukao iz političkog života... - prenosi sagovornik Informera iz vrha SNS.

Dostojanstveno
Vučić pokazuje da ne kalkuliše u politici i da mu je mnogo manje stalo do vlasti nego što tvrde njegovi politički protivnici
Vladimir Vuletić, sociolog

Šef Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, upitan da prokomentariše naša saznanja i Vučićevu izjavu 'Globusu', kaže da je uveren da građani znaju ko ih vodi u pravom smeru i da će velika većina podržati Vučićevog kandidata. Ipak, dodaje da izborni poraz nije nemoguć.

- Ako se dogodi da pobedi opozicioni kandidat, Vučić bi odlukom o ostavci pokazao šta je sve spreman da učini za dobrobit Srbije. Nije mu važna ni premijerska pozicija koju je osvojio svojim imenom i radom, ako bi time bila ugrožena politička stabilnost u državi. Svestan je da kohabitacija nikada i nikome ništa dobro nije donela. Pa, molim vas, kad su Tadić i Koštunica kohabitirali, glavna vest u novinama bila je kad se jednom u dva meseca čuju telefonom. Vučić to neće dozvoliti sebi... - poručuje Glišić.

Legitimitet vlasti

Sociolog Vladimir Vuletić, na drugoj strani, ovakvu premijerovu odluku ocenjuje kao "dostojanstven i principijelan potez".

- Vučić pokazuje da ne kalkuliše u politici i da mu je mnogo manje stalo do vlasti nego što tvrde njegovi protivnici. Dokazuje i da mu je važno da Vlada ima nesporan legitimitet kako bi nastavio započete reforme. Iako se ovim povećavaju šanse kandidata koga će podržati SNS, izbori su potpuno neizvesni... - podvlači Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosta

pre 7 godina

Tako to rade visoko moralni ljudi a profilisani i priznati političari. Dakle, biće to odsudna bitka!

ana

pre 7 godina

SNS nece izgubiti. To nebi bilo dobro za Srbiju, i narod to vidi

Mikica

pre 7 godina

Tako razmislja zreo politicar koji ne zeli vlast po svaku cenu.

radnik1

pre 7 godina

Narod prepoznaje ko radi u interesu cele zemlje i kako ko radi

Deki

pre 7 godina

Dakle, u prvom pasusu totalno pogrešno izvlačite iz konteksta nešto što premijer nije rekao. Dakle premijer NIJE rekao "da će momentalno podneti ostavku ukoliko KANDIDAT SRPSKE NAPREDNE STRANKE izgubi..." Rekao je :"Ako se dogodi da na izborima pobedi kandidat koga NE PODRŽAVA SNS...". To su ipak različite stvari, zar ne ?

Feliks

pre 7 godina

Kako li će tek opozicija da ispinuje u komentarima ovu vest. Siguran sam da ovako nešto nisu očekivali, i sad će njihova alavost za vlašću posebno da dođe do izražaja.

Dragana

pre 7 godina

Srbija ne sme da dozvoli da izgubi ovako dobrog i pravednog premijera, sto sam 99% sigurna da se nece dogoditi jer ce SNS pobediti na izborima.

Vitkor

pre 7 godina

Jasna poruka premijera, glasajte za kandidata kojeg naprednjaci i Vučić predlože.

Smiljenka

pre 7 godina

Cinjenica je da se nakon poslednjih izbora desila velika i neocekivano brza promena na politickoj sceni, olicena pre svega u diversifikaciji politickog terena i politicke moci. Partije koje danas cine opoziciju u Srbiji ostale su preko noci bez svojih politika, koje je iskorakom iz politicke konfuzije prethodne vlasti i narocito Borisa Tadica, u delo sproveo Aleksandar energicnim i jasnim kursom. Sve su to razlozi zbog kojih danas, prema poslednjim istrazivanjima javnog mnjenja, lider SNS Aleksandar Vucic i dalje uziva podrsku 68% gradjana .Srbija te Aco nece ostaviti na cedilu//

Maja

pre 7 godina

SNS će pobediti na predsedničkim izborima jer drugačije nije moguće da Srbija napreduje.

Kiki

pre 7 godina

Obzirom da je SNS kao stranka koja je, od kako je na vlasti, dosta uradila za Srbiju i da ce se truditi da predlozi najboljeg kandidata na predsednickim izborima, sanse da kandidat koga bude podrzala SNS izgubi su veoma male. Narod i gradjani vide kako se Srbija oporavlja!

Pjer

pre 7 godina

Narod odlučuje i zato Vučić nikada neće podneti ostavku !!!

Srb

pre 7 godina

Очекујемо пацке од цара Путина за данашњи meeting са НАТО злочинцима.

Mica

pre 7 godina

Ne obazirite se na bagru iz opozicije, koja je placena da pravi haos. Hapsite kriminalce, procesuirajte lopove i oduzimajte nezakonito stecenu imovinu. Oni ce pruzati otpor, zato sto imaju para, a velika vecina naroda ce pozdraviti vase poteze u borbi protiv lopova i kriminalaca.

mile

pre 7 godina

Mozemo da navijamo za koga hocemo,ali situacija je da Vucic nema dobrog kandidata, morace on,ili ce pobediti neki bezveznjakovic.\n

Migus

pre 7 godina

Posebno mi je drago jer žali za žrtvama. Prvi je koji to radi i od koga se čuje, što je sramno za takvu silu.

Mirjana

pre 7 godina

Uopste ne bi bilo dobro za Srbiju kada bi premijer podneo ostavku. Jedini je koji se zalaze da svi zivimo bolje. Verujemo da ce izabrati pravog kandidata koji ce moci da se bori za mesto predsednika.

Ivan

pre 7 godina

Bice ovo neizvesni izbori ali ja verujem u pobedu SNS-ovoog kandidata.

Sara

pre 7 godina

SNS osvaja vise od 50%, jer Vucicu narod veruje i svi iole razumni glasace njega!

Vlade

pre 7 godina

To bi bila izdaja interesa Srbije, predaja i odustajanje od botbe za bolju Srbije.\n

Niki

pre 7 godina

Srbija je posle toliko vremena na dobrom putu, pomaci se vide na bolje na svakom koraku zato sada nikako ne bi smo trebali da stanemo.

ana83

pre 7 godina

Naravno da ce SNS pobediti na tim izborima, jer samo tako mozemo da ocekujemo nastavak reformi i boljitak svima nama. Demokrate su dosta upropastile drzavu.

Micko

pre 7 godina

Predstavnik SNS-a ce sasvim sigurno ostvariti jako ubedljivu pobedu na izborima.

Tara

pre 7 godina

Svaka cast Vucicu. Tako se ponasa pravi covek i politicar. Samo sns nece izgubiti predsednicke izbore. Srbija je na pravom putu.

belalala14

pre 7 godina

SNS ima kadrove koji imaju potencijala da dobiju izbore!

Zoja

pre 7 godina

Hvatacemo se za glavu bude li se desio takav scenario.

R Srpska

pre 7 godina

I kda neko uporedi SNS i SNSD, tj. Vučića i Dodika. Vučić i SNS su oličje poštenja i rada, a Dodik i SNSD oličje kriminala, korupcije i izdaje.

Snežana

pre 7 godina

Ne verujem da će izgubiti na sledećim izborima. Narod će odlučiti ko će pobediti.

cica

pre 7 godina

Veliki politicar moze da prizna poraz i povuce se, svaka cast za odluku.

Gabriel

pre 7 godina

Verujem da drugi kandidati nemaju šanse, a i jedina ispravna odluka je da pobedi kandidat kojeg će SNS podržati jer jedino ćemo tako ostati zaista na pravom putu na kakvom smo sada.

lepotica

pre 7 godina

SNS nece izgubiti jer narod to nece dopustiti!

Dara

pre 7 godina

Kandidat SNS ce pobetiti jer zahvaljijuci njihovoj politici Srbija polako ide ka boljem zitku.

Ivan

pre 7 godina

Jos jedan dokaz da Vucicu nije bitna fotelja vec napredak drzave!

mirjana

pre 7 godina

Nema boljeg u S.NS od Vucica.!Prma tome nece bitiznenadjenje ako se premijer kandiduje.Zna dace pobediti.Provaio je put u E.U.i ostali svet.Pa ije lud da da ome ono sto se godinama trudijo da uradi.Pa makar i Ovebolne refome,koje svakako daju neke ezultatePrema tome narode dozovite se pameti i molite boga da Vucic bude izabran za predsednika

Kimi

pre 7 godina

Sa ovolikom podrškom u narodu, kandidat SNS pobedjuje sigurno.

Sasa

pre 7 godina

SNS ce imati dovoljno jakog kandidata koji sigurno pobedjuje na predsednickim izborima!

Gile

pre 7 godina

Ma djte ljudi nisam protiv SNS ni protiv gospodina premijera ali takve izjave mi se nikako ne svidjaju, narod ga je izabrao za premijera i njegovo je da bude premijer a koga ce narod da izabere za predsednika to nije njegova stvar i pomalo nije demokratski!!!!!!!!!

mixa

pre 7 godina

mislim da je mesto predsednika drzave nuzno zlo,vise folklor...veca ovlascenja ima portir u nekom preduzecu...zato vucicu kada si se vec latio posla da okrenes ovu drzavu na bolje cuti i radi...narod sve vidi...koliko ti budes uporniji dusmani ove zemlje ce pre odustati...zato predlazem da drzava osnuje neki fondic za isplatu ovima koima se ne svidja srbija pa daleko im lepa kuca..

Naki

pre 7 godina

Nadam se da ce odrzati obecanje a nece skretati sa atentatima drzavnim udarima kad njegov kandidat prsne

kosta

pre 7 godina

Valjda se i građani pitaju nešto pa zar bi dozvolili da nam ovi dovrše uništavanje Srbije.Srbija se taman počela vraćati na noge a ovi već planiraju kako ujedinjeni da je dokusure.

drina

pre 7 godina

Narod glasa i bira sta je najbolje za Srbiju a to je SNS ubedljivo.

Kalic

pre 7 godina

Sve zavisi ko će biti kandidat, mada je opozicija pretužna i ne vidim koga oni mogu da stave, pa da naprave bilo kakav značajniji rezultat?! Oni su svoje rekli, još uvek se čupamo iz bede u koju su nas zavili dok su bili na vlasti... Šešelj bi mogao iznenaditi na izborima, ali važno je da Vučić ostane premijer! NI SLUČAJNO OSTAVKA!

Miki

pre 7 godina

Gradjani dobro znaju i vide ko se stvarno trudi da popravi stanje u Srbiji, to ce i pokazati na izborima opet.

darko

pre 7 godina

A posto su za to male sanse , onda znci da ostavke nece biti..

goga

pre 7 godina

Onda je Vučić bez brige! Nije narod lud da glasa za one lopove!

Sreta

pre 7 godina

Ne bih voleo da vidim promenu kursa politike kojim se trenutno krecemo,dobro razradjen sistem ne treba menjati.

Tamara

pre 7 godina

To se nece desiti,pobedice kandidat koga podrzi SNS.

ana

pre 7 godina

Svi koji žele napredak Srbije i samog sebe glasaće za kandidata vladajuće Stranke , koja vodi zemlju dobrim putem,putem prosperiteta samih gradjana Srbije.

Tirion

pre 7 godina

Nadam se da do toga nece da dodje. SNS i Vucic za sada imaju ogromnu podrsku kod gradjana i siguran sam da ce tako i da ostane i do predsednickih izbora. Taj procenat podrske ce samo rasti.

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Nemojte se sa Vučićem zezati, kako on reši tako će i biti. Samo napred.

profesor

pre 7 godina

Nemoj ništa Vučiću prepuštati slučaju. sigurno je sigurno. Bez kocke. Srbija je uz tebe.

Dare

pre 7 godina

Nije narod glup kao sto to misli deo opozicije,nece dozvoliti da ih ponovo pljackaji oni koji su nam unistili drzavu!

rade

pre 7 godina

Apsolutno tačno , i izjava na mestu, samo što nijedna druga stranka nikada ovako nešto ne bi obećala ni u snu, već bi ostali na vlasti do zadnjeg mogućeg sekunda.

VIKI MILIDRAG

pre 7 godina

Jasna poruka premijera, glasajte za kandidata kojeg naprednjaci i Vučić predlože.

Sinisa

pre 7 godina

Iskreno se nadam da do toga nece doci. Prosto, nemoguce je. Vucic i SNS uzivaju ogromnu podrsku gradjana u Srbiji i opozicionim strankama moze samo da da bude krivo jer ce da izgube.

Danijel

pre 7 godina

Ne vidim načina na koji bi kandidat raspale cenzus opozicije mogao da pobedi na predsedničkim izborima ma ko to bio.

Tica

pre 7 godina

SNS nece izgubiti na izborima iz razloga sto nema konkurenciju. SNS je pokazao da je Napredna stranka i da se bori za svoj narod a protivkandidati su takodje pokazali narodu ko su i sta su i kako ne treba da se vodi drzava , a Narod nije glup . Tako da SNS dobija izbore jer Srbi su uz svog Premijera i Naprednu Stranku .

Rade

pre 7 godina

Nemoj da brines Aleksandre ,koga podrzi SNS taj pobeduje u prvom krugu narod vise niko nece prevariti.

PrakticnaZena

pre 7 godina

Ako se dogodi da na izborima pobedi kandidat koga ne podržava SNS, nastaće stanje konfuzne kohabitacije u kome neću da učestvujem! Nikada neću pristati na mrcvarenje zemlje i vlast po svaku cenu. Ne pada mi na pamet da čuvam vlast posle izgubljenih izbora. Neću da budem u takozvanoj kohabitaciji sa predsednikom koji bi samo sedeo i sa strane napadao Vladu Srbije - PA KO BI BIO U TOJ LUDNICI DA NE DAJ BOZE ONI POBEDE ALI NECE SE TO DOZVOLITI JER NAROD ZNA ZA JEDNO A TO JE OVA VLAST NA SVIM NIVOIMA !

milan05

pre 7 godina

Ovako rade prave politicari.Covek ima jasnu vizuju kako da u citavoj zemlji bude bolje,a zna da ako bi za predsednika imao nekog iz opozicije koliko bi tu bilo zatezanja.Ovo je normalna odluka.

Nenad

pre 7 godina

Gospodine Premijeru bez brige SNS nece izgubiti na izborima.

Gagi

pre 7 godina

Nece biti potrebe za ostavkom jer ce kandidat SNS-a na izborima za predsednika drzave pobediti.

mara

pre 7 godina

Izbori jos nisu ni raspisani a svi vec pobedjuju,Bolje bi bilo da veliki politicari rade posao za boljitak gradjana ne da se bave nagadjanje, kladjenjem i ko zna kojim fantazijama. Ima toliko neresenih poslova u Srbiji pa neka sprovode u delo vec donete zakone.

mika

pre 7 godina

Nece od toga biti nista narod vidi i oseti koliko se trudio i trudi bezumorno za Srbiju Vucic , ZAJEDNO MOZEMO SVE!!!

mika

pre 7 godina

SNS je posten i vodi vrlu dobru politiku ! SNS ce biti pobednik!!!

lari

pre 7 godina

Sve pohvale za dosadašnji rad, Srbiju vode pošteni i vredni ljudi koji su opravdali poverenje građana.

teodoro

pre 7 godina

Nije realno da pobedi neko iz druge stranke. Opozicija je propala

goran

pre 7 godina

To se nece desiti jer ce SNS pobediti na izborima.

milos

pre 7 godina

Tako to radi pravi covek. Ako se kojim slucajem desi da izgubi pruzice ruku pobedniku a ne kao Tadic koji je rasformirao i formirao sto stranaka posle praza 2012.

Stela

pre 7 godina

Vucic i ovom izjvom pokazuje da mu funkcija nije vazna, samo zeli da ucini velike stvari za Srbiju.

ČITATELJKA

pre 7 godina

,,Ako SNS izgubi izbore za predsednika...'' Najiskrenije se nadam i najsnažnije želim da tako ne bude!

Mirko Oro

pre 7 godina

Nema razloga za bilokakvom ostavkom , pošto će kandidat SNS ubedljivo pobediti na predsedničkim izborima.

dare

pre 7 godina

Naravno da je to sasvim normalna reakcija jer smo svi videli sta znaci kohabitacija.

max

pre 7 godina

Nema šanse da kandidat SNS izgubi izbore, pa od koga?

Bole

pre 7 godina

Какво црно мрцављење,Србија је показала колико даје подршку започетим реформама , Вучић је исувише ригорозани одговоран по питању свега што ради

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija