• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2016

23:58

AMERIKANCIMA NIJE SVEJEDNO: Brod iranske garde nišanio helikopter američke mornarice!

Politika

AMERIKANCIMA NIJE SVEJEDNO: Brod iranske garde nišanio helikopter američke mornarice!

Podeli vest

Brod iranske Islamske revolucionarne garde usmerio je oružje prema helikopteru američke mornarice u Ormuskom moreuzu u subotu, rekla su danas Rojtersu dva neimenovana američka vojna zvaničnika, koji su taj potez opisali kao "nebezbedan i neprofesionalan"

Ovaj incident se dogodio kada je helikopter američke mornarice SH-60 leteo na udaljenosti od oko 800 metara od dva iranska vojna broda u međunarodnim vodama.

Jedan od iranskih brodova je tada usmerio oružje ka helikopteru, rekli su američki zvaničnici.

Oni su napomenuli da se posada letelice ni u jednom trenutku nije osetila ugroženom, ali su istakli da je takav potez nebezbedan jer bi mogao da dovede do eskalacije.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki Moravac

pre 7 godina

Eto kakva su ameri sila.Oni bi da ratuju a na njih niko da puca.Šta bi bilo da se upuste u otvoreni sukob sa sebi ravnima...bila bi bežanija neopisana.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija