• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

29.11.2016

17:26

NE PRAŠTA UVREDE! Gradonačelnik Novog Pazara tužio Zukorlića!

Politika

NE PRAŠTA UVREDE! Gradonačelnik Novog Pazara tužio Zukorlića!

Podeli vest

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je Informeru da je protiv narodnog poslanika Muamera Zukorlića podneo tužbu zbog, kako je kazao, klevete i uvrede

Zukorlić je ranije izjavio da je Islamska zajednica podnosila zahteve za dozvolu za izgradnju i proširenje Fakulteta za islamske studije ali da je gradska vlast to odbijala. On je kazao da su pojedini gradski funkcioneri reketaši i da su podložni mitu i korupciji.

Zato je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac presavio tabak i tužio Zukorlića.

- Očekujem da ga tužilaštvo pozove na razgovor i da im on kaže ko su ti ljudi koji su skloni mitu i korupciji - rekao je Biševac.

On je dodao da su svi gradski funkcioneri spremni da svoju imovinu zamene sa Zukorlićevom.

- Evo dajemo svu našu imovinu a on neka nam prepiše svoju. Javno ga pozivam da to uradimo, kazao je Biševac i dodao da je Zukorlić, sem što gradi bez dozvola, zauzeo i veliki deo gradskog trga u centru Novog Pazara.

Muamer Zukorlić je kazao da će prvi osuditi svaki nelegalni akt ali da ne želi da se pomiri sa stigmatizacijom.

- Ovo je hajka u kojoj učestvuju političari i mediji. Od milion nelegalnih objekata u Srbiji mi smo razapinjani danima na naslovnicama - tvrdi Zukorlić koji smatra da je reč o skretanju pažnje jer, kako tvrdi, u Novom Pazaru ima 20.000 objekata divlje gradnje a svi pričaju samo o Fakultetu za islamkse studije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 7 godina

Podrska najpostenijem coveku,nasem GRADONACELNIKU....Samo napred Pazarci su uz prave ljude, iskrene i postene....a ovaj seljober nije vredan pomena...stoka neartikulisana,apsolutista...Gde mu je vera..???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija