• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2016

19:27

JOVIČIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA IO NALED: Komunikacija sa privrednicima ključ za nova radna mesta!

Politika

JOVIČIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA IO NALED: Komunikacija sa privrednicima ključ za nova radna mesta!

Podeli vest

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić, izabran je danas za predsednika izvršnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED)

Kako je saopštila Opština Palilula, Jovičić je kao prioritete u budućem radu istakao zalaganje za jačanje kapaciteta opština, pogotovu gradskih, za lokalni ekonomski razvoj. 
 

Jovičić smatra da je komunikacija sa privrednicima i međusobna saradnja ključ za otvaranje novih radnih mesta i podizanje životnog standarda građana, navedeno je u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 7 godina

Ko ce ako nece madjani Jovicic. Tako mlad a vec takav privrednik.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija