• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2016

12:42

JOVANOV: Šutanovac blati i tužaka Srbiju, a zaboravio da ispriča kako bije ljude po pijacama!

Politika

JOVANOV: Šutanovac blati i tužaka Srbiju, a zaboravio da ispriča kako bije ljude po pijacama!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da lider DS Dragan Šutanović, u pismu evropskim zvaničnima blati i tužaka sopstvenu državu i njene institucije, ali ne pominje predstavnike opozicije koji svojim ponašanjem urušavaju srpski parlamentarizam

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Jovanov podseća da je Šutanovac tukao građane na Ðeram pijaci, zato što ga ne podržavaju i ne misle kao on.

Danas je on pisao pismo strancima u kome, kako navodi, lažnim optužbama blati i tužaka sopstvenu državu i njene institucije.

- Izgleda da Šutanovac traži podršku od stranaca da, iako nije poslanik, lično ode u parlament, pridruži se hordi pljuvača i psovača iz DS, Dosta je bilo, Čankove stranke, radikala i ostalih, kako bi i lično nekoga opsovao, uvredio, pljunuo ili, po svom običaju, udario - naveo je Jovanov.

Šutanovac, ukazuje, nije napisao da su upravo opozicioni poslanici psovali majku i mrtvog oca poslanicima SNS, da su pljuvali poslanike vladajuće koalicije, da su, pored svakodnevnih pretnji koje upućuju poslanicima, počeli i da upadaju u poslaničke klupe poslanika SNS.

- On prećutkuje da je Goran Ješić psovao majku predsednici Maji Gojković i da su njegovi, zajedno sa drugim opozicionim poslanicima, predsednicu Narodne skupštine nazivali svinjom iz brloga. Umesto ovoga, on iznosi gomilu laži, jer bi se u suprotnom videla istina - da upravo najnovija opoziciona koalicija, sklepana od svega i svačega, urušava srpski parlamentarizam - naveo je Jovanov.

Najzad, poručuje Jovanov, neka Šutanovac kaže da li je uz pismo, u kojem iznosi laži i tužaka Srbiju strancima, poslao i snimak sa Ðeram pijace.

Podseća da se na tom snimku vidi kako Šutanovac fizički napada prolaznika samo zato što javno kaže da ga ne podržava, kako bi i onima kojima je pisao dočarao o kakvom se poštovaocu demokratije i slobodnog mišljena radi.

- Građanima Srbije je to odavno jasno - zaključio je Jovanov.

Šutanovac je ranije danas saopštio da je uputio pismo Evropskom parlamentu, Savetu Evrope i Partiji evropskih socijalista u kojem navodi da je u Srbiji u toku kriza parlamentarizma i da SNS u skupštini sprovodi nasilje i uskraćuje osnovna politička prava i slobode.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
momir

pre 7 godina

Neverovatno je da covek tuzi svoju drzavu... Neverovatno. Da li je pisao i Hilari?\n

pop

pre 7 godina

Ajde što Šutanovac bruka sebe, to nikoga i ne zanima, negp što nam bruka zemlju.

Sneza

pre 7 godina

Dosta ste nas unistili zutaci , sta sad hocete ? Nasrcete na narod po pijacama kad vam kaze za vasa zlodela.

Srbija

pre 7 godina

Gospodin Šutanovac još uvek misli da vlast u Srbiji biraju strane institucije , a ne građani na biračkim mestima.

DUSAN

pre 7 godina

Uzmite sad vi pa posaljite sve snimke u EU neka vide kakvu stoku imamamo u parlamentu,pa nek oni sami zakljuce.

Sonja

pre 7 godina

Evropa je odavno shvatila ko je u stvari Sutanovac....

Brane

pre 7 godina

To sta Sutanovac radi je pre sve ga sramota za njega.

mala

pre 7 godina

Pa kada on blati Srbiju to se ne racuna, ali dobro, narod nije zaboravio njihove skandale i unistenje Srbije.

Mića

pre 7 godina

Ovako se iskazuje sva nemoć i nesposobnost Šutanovca i celog tog demokratskog bloka uopšte. I dalje imaju taj kompleks više vrednosti iako su bačeni na margine političke scene i samo ovakvim gestovima, pljuvanjem po sopstvenoj zemlji mogu da učine da se nešto čuje o njima.

STEVKA

pre 7 godina

Jos jedna u nizu lazi i podmetanja od strane Dragana Sutanovca, jer je samo blatio drzavu u kojoj veoma lepo zivii. Jer siguran sam da nije rekao da taj haos pravi opozicija ,a ne vlast a sta drugo i za ocekivati od DS-a i njenog predsednika.

Gagi

pre 7 godina

Sutanovac je jos jednom pokazao da nema ni stida ni srama!

bane

pre 7 godina

Očito je da treba ova opozicija da se dovede malo u red.Valjda će sad posle ovih predsedničkih izbora skloniti se ovi prostaci i doći neki pametniji i kulturniji jer će da prođu katastrofalno na izborima ali to je samo njihova zasluga.

andrej

pre 7 godina

postoji snimak gde se jasno cuje da poslanik izgovara - Tako mozes sa mamom i tatom da razgovaras. Ako je to psovanje mrtvih roditelja onda ne govorimo istim jezikom\n

Slavica

pre 7 godina

Jovanov je apsolutno u pravu, svi su zaboravili one scene kada Šutanovac bije ljude na pijaci.

Andrija

pre 7 godina

Šutanovac ima uličarsko ponašanje, on je običan politikant koji ne zna ni gde se nalazi ni šta da radi, stranka ne čijem je čelu je u totalnom raspadu i rasulu!

ana

pre 7 godina

Misljenje o Sutanovcu je rekao narod na izborima.

Sargarepac

pre 7 godina

Sta bre koj moj ima on da pise evropi? Da neces da ti evropa resava probleme u zemlji...e olosu najgori!\n

Zoran

pre 7 godina

Sutanovac da se ponasa kao poslanik barem dok je u skupstini.

mima

pre 7 godina

Neverovatno da neko ima obraza da se tužaka i sramoti svoju zemlju kao Šutanovac i pritom još neistinu plasira.

mare

pre 7 godina

Zaista je krajnji je cinizam blatiti svoju drzavu.

Darko

pre 7 godina

Pa to je DS kao i DOS pa i ako formiraju mini neoDOS kostantno radili i raduiće.kao da likovi iz EU nekontrolišu i neprete zbivanja u Srbiji, elem, siguran sam da ni u jednoj zemlji EU opozicija ne saziva sastanke skupštine i skupštinskih odbora mimo predsdnika, a kada nemaju kvorum jer ga nemogu ni imati , kukaju , ogovaraju i blate svoju zemlju.Samo što ogromnu većinu građana rbije takvo blebletanje više ne zanima.

lepa

pre 7 godina

Opozicija pravi haos u parlamentu a demokrata Sutanovac blati svoju zemlju,sramota.

sasa

pre 7 godina

Pa hoce covek da se malo istakne van granica svoje zemlje....

baradja

pre 7 godina

Tviter političar,predsjednik raspale stranke,na granici cenzusa sve sa koalicijom,pa ko da ga ozbiljno shvati,on je za posmatranje...što bi narod rekao "budalu ne imenuj,on se sam javi"

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija