• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.11.2016

20:39

EVO KAKO JEREMIĆ LAŽE U SAD I EU: Vučić tajno šuruje sa Putinom!

Politika

EVO KAKO JEREMIĆ LAŽE U SAD I EU: Vučić tajno šuruje sa Putinom!

Podeli vest

Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić lobira za podršku Zapada na izborima tako što premijera Srbije prikazuje kao "veoma opasnog ruskog čoveka"!

Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić traži od SAD i EU podršku za svoju kandidaturu na predsedničkim izborima u Srbiji tako što premijera Vučića predstavlja kao "veoma opasnog ruskog čoveka" kome hitno mora da se stane na put!?!

Odlično obavešteni izvori Informera bliski Jeremićevom CIRSD-u potvrđuju da on na Zapadu optužuje Vučića da "tajno šuruje sa Putinom", odnosno da je samo pitanje vremena kada će lider SNS Srbiju potpuno okrenuti ka Rusiji!?!

Koristi jake veze

Jeremićev cilj jeste da Zapad okrene protiv Vučića, a da sam sebe predstavi kao jedinog spasioca "evropske" Srbije!

 

 

Jeremić: Ko je protiv SAD, loše prođe

Zanimljivo je da je Jeremić, držeći pre nekoliko dana javno predavanje na Pravnom fakultetu u Beogradu, ocenio da nije preporučljivo sukobljavati se sa Vašingtonom.
- Nije preporučljivo sukobljavati se sa američkom diplomatijom. Amerika "udara" direktno u glavu i razgovara sa vama samo ako ostanete na nogama - rekao je Jeremić.

- U kontaktima sa zapadnim diplomatama i zvaničnicima EU i SAD Vuk Jeremić nedeljama unazad plasira strašne laži o navodnim tajnim susretima i opasnim planovima Vučića i Putina! On srpskog premijera predstavlja kao "opasnog ruskog čoveka", pošto veruje da ne može da se nada pobedi na predsedničkim izborima sve dok Vučića ne sruši na Zapadu. Jeremić zato koristi svoje lične kontakte s nižim i višim zvaničnicima u Briselu i Stejt departmentu da što više raširi svoju teoriju zavere prema kojoj Vučić samo što nije Srbiju potpuno okrenuo ka Istoku! - objašnjava sagovornik Informera i dodaje da Jeremić istovremeno svojim zapadnim sagovornicima izražava spremnost da bespogovorno sprovodi interese EU i SAD u Srbiji i na Balkanu.

- Čak je u jednom razgovoru naveo da bi u slučaju njegove pobede Srbija momentalno uskladila svoju spoljnu politiku sa politikom EU! Dakle, poručio je da bi odmah uveo sankcije Rusiji! - prenosi jedan od naših sagovornika.

I dok Jeremić i njegov CIRSD juče nisu želeli da odgovaraju na pitanja Informera, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da se bivšem šefu diplomatije ne isplati da se kandiduje ukoliko koristi ovakva sredstva za sticanje podrške.

 

 

- Tvrdnje da je Vučić opasan ruski čovek mogu da dolaze samo od čoveka koji nema ni plan, ni

Anđelković: Džaba mu trud

Politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da mnogi koji žele da se kandiduju za predsednika pokušavaju unapred da diskvalifikuju Vučića kako on ne bi ni pomislio da učestvuje u izbornoj trci.
- Oni znaju da protiv Vučića ne bi imali nikakve šanse da pobede na izborima. Zato će njihovo delovanje u narednom periodu biti usmereno ka inostranstvu, s namerom da strance navedu da izvrše pritisak na Vučića da se on nikako ne kandiduje. Međutim, posle poraza Hilari Klinton takva strategija je osuđena na propast... - naglašava Anđelković.

viziju. Ako Jeremić to radi, onda on pogrešno misli da se pozicija i poverenje stiču tako što se sopstvena zemlja i ljudi koji je vode blate u svetu. Naprotiv, poverenje se stiče radom. Svet odavno više ne reaguje na tračeve i pljuvanje Srbije... - zaključuje Glišić.

Slabo mu to ide

I direktor "Faktor plusa" Vladimir Pejić ističe da Zapad ne naseda na ovakva "huškanja".

- Nije to neka pijaca ili osnovna škola pa da neko nagovara nekoga na nešto... To su države sa ozbiljnim saznanjima i politikom, kao i sa direktnim kontaktima sa Vučićem i drugim političarima. Setite se, Jeremić je u trci za generalnog sekretara UN lobirao za podršku zapadnih zemalja, pa ni tada nije imao mnogo uspeha - kaže Pejić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Троши новце - залуђује "овце"...!!

Rossia

pre 7 godina

Ко прати руске медије зна да Путин симпатише Додика, Тому, Шешеља, Кустурицу, Поповића и понекад Дачића када изјави нешто у корист српско-руских односа, остали, па рецимо да нису баш дефинисани као патриоте и русофили.

LjubSrb

pre 7 godina

Da li se secate ciji je Vuk Jerimic unuk?Zar Vam nije sve jasno...?\n

OMG

pre 7 godina

Хамдије Поздерца, то се тражи, јасан педигре, ако није Србенда не може да буде председник Србије.

branko1

pre 7 godina

Ti meni kaži čiji je unuk,a ja ću tebi reći čiji je "topli dečkić"bio

Yipo

pre 7 godina

Bolest je uznapredovala kod Vas, potrazite najblizeg lekara.

JA NECU DA PLATIM NJEGOVU KAND

pre 7 godina

Kako da se zastitimo od Jeremica, Sutanovca ? Uvela bi milion glasova za kandidaturu.

branko1

pre 7 godina

A kakav I da bude kad se zna da je školovan u lopovsko,dripačkoj ,lažovskoj ,smrdljivoj" porodici" DS-a

Petar

pre 7 godina

Gosodin Jeremić se školovao u SAD. Poznato je da svi đaci i studenti prolaze odgovarajuće "bezbedonosne testovi i provere". Ko ne zadovolji ne dobija više njihovu naklonost u daljoj karijeri. Primer je Slobodan Milošević koji je kao stipendista Fulbrajtove fondacije bio u SAD četvrtu godinu gimnazije, i nije prošao te testove. Usput lepo je neko konstatovao i nacionalno poreklo g-dina Jeremica?. On je velika nesreća za Srbiju.

englezii

pre 7 godina

Ipak iz tog "Jeremica " progovori pravi Pozderac i to Hamdija amidza mu ! Ne moze pozderac nego da laze a jos hoce i da mu se za to plati ! Jedino mi muka kako ce da se sa onom drugom bitangom dogovori ko je preci !

nati

pre 7 godina

A zasto se vi kandidujete,jel da unistite Srbiju a sebe da uzdignete u ocima Amerike i Evrope.E pa nece moci, jer narod odlucuje ko ce biti predsednik u Srbiji a ne neko drugi.Svi kandidati od ovih nece preci ni cenzus garantovano ,zabadava se trudite.Koska je bacena a vi je glodjite.\n

Anarhista

pre 7 godina

Nije preporučljivo sukobljavati se sa američkom diplomatijom. Amerika "udara" direktno u glavu i razgovara sa vama samo ako ostanete na nogama - rekao je Jeremić. Koji je ovo Ajnstajn, dajte mu neku nagradu momentalno! Tipican (ne)srpski politicar, guzicu bi dao za stolicu. Da li ce masa ikad da izadje iz hiljadugodisnjeg sna? Samo Teror Srbina Spasava!

Srbin

pre 7 godina

Ma trebalo bi se oterasiti tih poltrona , tih što bi prodali svoju majku

Pol Pot

pre 7 godina

Ti mali zajedno sa tvojim razrednim iz gimnazije si jedna obicna ispusena mustikla, il cibuk, ako ce mo po tvom poreklu! Sad je doslo vreme da ti damo CUCLU!

baradja

pre 7 godina

Predsjednički izbori,koliko znam još nisu raspisani,a ovaj šljam što se kandiduje,da predstavlja Srbiju već ulazi u kampanju,jer,šta oni u stvari i rade,svi zaštitnici građana...Već su neki pobijedili,skoro da se već raduju pobjedi,u svojim bolesnim snovima,pa naravno neće poslije izbora.A osnovna politika,pardon nemaju je,oni bi da nas vrate u svoja blatišta i prljavštinu,u svoje prirodno okruženje..Neka hvala

milija suzović

pre 7 godina

Ameri su hteli da mali Vuk,stigne do finala u UN,a zatim "izgubi" finale,jel im je mali Vuk trebao za "finalnu trku" u Srbiji.Mali Vuk i odrtaveli veliki Vuk su Amer proizvodi za srpsku zloupotrebu.Sve u svemu pokazaće se da je Skotina loš kompozitor kantri muzike.Ipak će se u Srbiji slušati prelepi "Svilen konac" i "Tobdžisko kolo" velikog Carevca.

SARA

pre 7 godina

NEVERUJEM DA CE TAJ HAMDIJA JEREMIC PROCI. \nZA UNO GENE. PREDSEDNIKA RUSIJA SE UVEK UZDRZAVALA JER SU ZNALI KO JE ON. \nZA SRBIJU BI BILO KATASTROFA \nJOS NA KRAJU BI DOLAZILI SAMO FINANSIJER IZ ARAOSKIH REGIONA KATAR ITD. \nZNA SE KO JE ON. \nSRBIJA SRBIMA I DRUGIM NARODIMA KOJI ZIVE U TOJ LEPOJ SRBIJI \n

surovi

pre 7 godina

Muhamed Hamdija Pozderac - Musliman, kasnije Bošnjak. Braća: Hakija, Sakib i Ismet, sestre: Bekira, Fatima, Hasnija (Sadeta) i Zuhra. Aktivno radio na donošenju i usvajanju ustava 1974. godine po kome su muslimani (Bošnjaci) dobili status naroda u SFRJ. Zbog učestvovanja u aferi "AgroKomerc" a na osnovu čl.114.Krivičnog zakona SFRJ osuđen za kontrarevolucionarno delovanje i isključen iz Predsedništva SFRJ i SVIH struktura Političke vlasti u SFRJ. Mislim ... iver ne pada daleko od ... Pa sad glasajte za njega !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija