• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.12.2016

09:29

SKUPŠTINA: Predlog budžeta stigao pred poslanike!

Politika

SKUPŠTINA: Predlog budžeta stigao pred poslanike!

Podeli vest

Predlog zakona o budžetu za 2017. godinu, koji je usvojila Vlada Srbije, stigao je u Narodnu skupštinu, rečeno je danas Tanjugu u parlamentu

Vlada je juče usvojila Predlog zakona o budžetu za 2017. godinu, sa predviđenim deficitom u iznosu od 1,7 odsto BDP-a.

Premijer Aleksandar Vučić je izjavio da je predviđeni deficit najniži u istoriji države Srbije i poručio da će naša zemlje, ako naredne godine dostigne četiri odsto rasta, biti po tome prva ili druga u Evropi.

Vlada Srbije, je po usvajanju predloga budžeta, saopštila da je odlučna da i u narednoj godini obezbedi privredni rast i bolji život građana.

Ministarstvo finansija preciziralo je da su predlogom budžeta planirani prihodi u iznosu od 1.092,9 milijarde dinara, a rashodi u iznosu od 1.162 milijardi dinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hana

pre 7 godina

Budzet je prepravljen i doradjen, mnogo racionalniji i stedljiviji, datum za predsednicke izbore odredjen i polako sve dolazi na svoje mesto...

Tijana

pre 7 godina

Budžet koji je sačinila vlada pokazuje realno stanje i veliki napredak u radu jer je zabeležen najmanji deficit u istoriji Srbije.

Dragan

pre 7 godina

Sada je lakse planirati budzet kad se nasa ekonomija oporavlja.

Sima

pre 7 godina

Ne verujem da ce biti problema prilikom usvajanja budzeta jer je odradjen dobro.

Neša

pre 7 godina

Sada bi valjalo ostaviti neuglasice po strani krenuti u dalju realizaciju plana.

Nemanja

pre 7 godina

Podele na stranu i zajedno u rešavanje problema!

Mitar

pre 7 godina

Svakako je ovo najbolja vlada od uvođenja višestranačja u Srbiji, e sad što se to nekima ne sviđa , to je nešto drugo.Polako Srbija staje na noge.

XXL

pre 7 godina

O-ho sad će cirkus u skupštini da se nastavi. Šta li će sad Ovi iz opozicije da izvedu - koji performans?

vidoje

pre 7 godina

Opozicija ima da proguta budžet u negativnom smislu.. ko će da ih zadovolji, i u rupi naćiće rupu.

Mica

pre 7 godina

Svaka cast ! odlučna da i u narednoj godini obezbedi privredni rast i bolji život građana SAMO NAPRED !

Zoran

pre 7 godina

Predlog budzeta je razvojan i vrlo racionalan.

Ninoslav

pre 7 godina

Naši poslanici bi trebali da budu konstruktivini i da misle na svoj narod, a to će uraditi samo kako što pre izglasaju ovaj predlog budžeta.

mala

pre 7 godina

Premijer Aleksandar Vucic je izjavio da je predviđeni deficit najnizi u istoriji drzave Srbije i porucio da ce nasa zemlje, ako naredne godine dostigne cetiri odsto rasta, biti po tome prva ili druga u Evropi...Zar ima lepsih vesti danas od ove?

Pelikan

pre 7 godina

Vise nemamo tih problema sa kojima se ova vlada suocavala kad je preuzela upravljanje drzavom,jer su finansije drzave ovog puta stabilne i predvidive,sto nije bio slucaj ranije!

djuro

pre 7 godina

zna se da ce bobediti ovet onaj SNS kad ih ima najvise

Hamza Šaljić

pre 7 godina

Budžet je prošao Vladu , verujem da će lako proći i Skupštinu.

marijana

pre 7 godina

Cilj ove vlade je poboljsanje zivotnog standarda nasih gradjana i formiranje zdrave ekonomije.

Mirjana

pre 7 godina

Predlog budzeta je odlicno sastavljen i sigurno ce se vrlo brzo i usvojiti, a u buducnosti gradjani Srbije ce imati bolji zivot.

paramonte

pre 7 godina

Sadasnja vlada se trudi da nam obezbedi bolje uslove za zivot,na svakom koraku se vidi da se radi,ali se nista ne moze postici preko npooci,zato ,treba da ostanu na funkciji kao i do sada jer su sposobni i vredni

milenko

pre 7 godina

Svi smo svesni da je budzet dobro isplaniran i da je veoma dobar ali opozicija ne bi bila opozicija kada bi se složila sa njim.

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Čim su rešeni nesporazumi sa ciframa, budžet se pojavio u parlamentu. Svaka čast.

profesor

pre 7 godina

Budžet je realan, zasnovan na zdravim osnovama. Samo razum i disciplina u ostvarivanju.

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Kakvim lažima će opozicija pokušati da kritikuje ovakve rezultate.

Odri

pre 7 godina

Kakav ce tek haos sada opozicija da pravi u Skupstini Srbije povodom budzeta.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija