• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.12.2016

16:38

ĐURIĆ: Mustafu NATO kroz šumu prošvercovao na sever KiM!

Politika

ĐURIĆ: Mustafu NATO kroz šumu prošvercovao na sever KiM!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KIM Marko Ðurić kaže da je pokrajinskog premijera Isu Mustafu danas NATO "prošvercovao" migratskom rutom na severu KIM, tamo gde ga sprski narod neće i ne želi što je i pokazao blokadama koje je napravio

- Dakle, migrantskom rutom je prošvercovan kroz šumu na sever KIM, na teritoriju između opština Zvečan i Leposavić prošao je kroz šumu i kroz albanska sela sa ciljem da izazove destabilizaciju, nesigrunost i eventualno ispovoricira nasilnu reakciju našeg stanovništvo na tom delu KIM - rekao je Ðurić novinarima.

O namerama Mustafe, dodao je Ðurić, prilikom "blic" i "šverc" posete severu KIM najbolje govori društvo u kojem je došao u kojem ga je prošvercovao NATO na sever KiM , a među ljudima sa kojima je bio je i "takozvani ministar kosovskih snaga bezbednosti Devoli".

To govori, smatra Ðurić, o stvarnim namerama i gospodina Mustafe kome ova poseta verovatno delimično služi za političku propagandu , delimično da bi zastrašio Srbe na severu KIM i isprovocirao neku reakciju.

- Međutim, ovo van svake sumnje predstavlja i kršenje obaveza međunarodnog bezbednosnog prisustva KFOR-a i NATO-a na severu KIM, koji ne smeju i nemaju pravo da dozvole prisustvo predstavnika takozvanih kosovskih snaga bezbednosti na severu KIM - naveo je Ðurić.

Dodao je da je razgovarao sa sprskim političkim predstavnicima o ovom, kako kaže, neodgovornom i nesuvislom aktu Mustafe, i oni su ga, navodi, obavestili da će do daljeg prekinuti svaku kominikaciju i saradnju sa KFOR-om.

Ðurić na kraju konstatuje da mu je Mustafa ukrao svu slavu pošto, kako primećuje, sada i on očigledno po KiM putuje šumskim putevima " kao što i ja ponekad moram da putujem".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Следећи пут ... - "метак у чело".... Ко " трговцу " људима...!!

DUSAN

pre 7 godina

Trebao je da ostane u sumu i da ne izlazi iz nje.Tamo mu je i mjesto.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Не подржавамо тзв. мирну реинтеграцију АП Косово и Метохија у Косово.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija