• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.12.2016

09:00

GOJKOVIĆ: O izborima kad dođe vreme, bitno je kako će građani živeti!

Politika

GOJKOVIĆ: O izborima kad dođe vreme, bitno je kako će građani živeti!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da nije bilo reči o eventualnim partlamentarnim izborima i kandidatima za predsednika

- Mogu da potvrdim da nije bilo razgovora ni u okviru SNS, niti u okviru partije vladajuće većine, nije ni premijer inicirao tako nešto ni oko kandidata ni oko izbora - rekla je Gojković na TV Pink.

Kako kaže, to što se spominje su normalni zakonski okviri i u krajnoj nekoj meri, distanci, moraju biti u aprilu, a mogu da budu i ranije.

- O tome ćemo sesti i razmišljati, ali mislim da ovu državu, ovih dana, interesuje kako će živeti u 2017. godini, koliko ćemo para imati, interesaju nas budžet i kako će izgledati tok sednice, kako će se predstavnici građana ove države ponašati i kakav će odnos imati prema ovom ozbiljnom pitanju - rekla je Gojković.

Prema njenim rečima, običnim građanima izbori nisu tema broj jedan.

- Zato verovatno nismo razgovarali o tome, nego kada to bude aktuelno - rekla je Gojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 7 godina

I šta je poenta ove vesti kad Ona NE odlučuje o ničemu, a kako će građani živeti u 2017.g. oni to već znaju sve teže i teže pod teretom novih nameta, poreza na sve i svašta, akcize i na ništa, taxe jer se ne odriču praxe, muzički dinar jer narod i dalje igra kako mu Vrhuška svira i to je to.

Lancelot

pre 7 godina

Koliko vas interesuju gradjani kao lanjski sneg. Vazno vam je da ste uvek na vlasti ili blizu vlasti da bi mogli lagodno da zivite a zbog toga ste spremni od izbora do izbora da menjate partije samo da bi ostali na vlasti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija