• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.12.2016

15:16

RADULOVIĆ TUŽI VUČIĆA: Traži 2.000.000 od premijera!

Politika

RADULOVIĆ TUŽI VUČIĆA: Traži 2.000.000 od premijera!

Podeli vest

Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović podneo je Višem sudu u Beogradu tužbu protiv premijera Aleksandra Vučića zbog, kako je saopštio taj pokret, "vređanja, iznošenja neistina, omalovažavanja i bahatog ponašanja, sa ciljem da se povredi ugled Radulovića i izazove mržnja građana Srbije prema lideru opozicije"

Kako piše u prijavi, Vucić bi na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede osnovnih ljudskih prava Radulovića trebalo da plati dva miliona dinara i javno izvinjenje objavi u štampanom izdanju dnevnog lista "Politika", bez ikakvog komentara i bez odlaganja.

"Sudu se predlaže da tužbu Aleksandru Vučiću uruči na radnom mestu, na adresu Nemanjina 11" jer, kako se navodi, tuženi tamo po sopstvenom priznanju provodi većinu svog vremena, od 5 ujutru do kasnih večernjih sati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Ko je ovde "lud", mislim na Srbiju? Zar je moguće, da anonimus, a politički dezorijentisana osoba, sa diskutabilnim kapitalom, bez ugleda i vaspitanja, traži nekakvo "obeštećenje"? Da li je moguće, da se u državi, u kojoj su /konačno/ pokrenute tendencije "na bolje", pojavljuju ovakvi "kočničari" sa pravom osporavanja i lažnog morala, da bi Srbija bila sretnija sa njima!? Raduloviću, šta ti, sem puta do američke ambasade znaš? Ne znaš ništa! Preporučio bih ti ustanovu .....

deda Raša

pre 7 godina

Razum i logika su filtri kroz koje prolaze nasi postupci. Kod Radulovica je izgleda ovaj filter pocepan. Mogao bi on malo prosetati i do Mila.

nada

pre 7 godina

Sta taj Radulovic zamislja da je neka licnost,koje on da daje sebi za pravo da moze vredati koga god stigne cak i predsednika i premijera,a da njega niko ne sme uvrediti i mrko pogledati.Koliko bi trebalo tuzbi podneti protiv Radulovica,jer je mnoge izvredao.

DUSAN

pre 7 godina

Neka je Bog upomoc ovoj budali.Poprskao je na sve savove.On od nekog jada ne zna sta ce vise.Mislim da sanja Vucica.

nati

pre 7 godina

Super,taman stim parama da platis porez koji si eskivirao Amerikancima,sram te bilo i njih si ojadio kao i nas, barabo jedna lopovska.U skupstini pravis klovna  od sebe pa ti se svi normalni smeju.Vise bi zaradi ako otvoris cirkus i glumis i pinokia i klovna jer ti likovi su ko skrojeni za tebe.\n

duška

pre 7 godina

Hahahahahaaaa, pa ovaj se već proglasio liderom opozicije! Evo nam kandidata za predsednika, hahahaaaaa...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija