• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.12.2016

20:38

(FOTO) BOLESNA USTAŠKA MRŽNJA: Hrvatski fašista pretio ministru Vulinu ubistvom!

Politika

(FOTO) BOLESNA USTAŠKA MRŽNJA: Hrvatski fašista pretio ministru Vulinu ubistvom!

Podeli vest

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na profilu korisnika pod imenom Hrvoje Jurić, srpskom ministru rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandru Vulinu upućene su pretnje smrću, prenela je TV Most

Srpskom ministru prete zbog toga što je Evropsku uniju pozvao da reaguje na bujanje fašizma u Hrvatskoj. 

- Pozivam sve domoljube da ovom ludaku i mrzitelju svega što nije srbijansko stane u kraj. Treba ga ubiti! Braćo, ako više ikad ovaj srbo-četnik dođe u našu domovinu, udrite! - piše na tom Fejsbuk profilu.

Na ovom profilu, kako se navodi, stoje grb NDH, slogan "Crna legija - za dom spremni", kao i fotografije Ante Pavelića i ostalih vođa ustaške NDH-a.

Komentarišuci najnoviju pretnju, ministar Aleksandar Vulin rekao je da to za njega "nije ništa novo".

- Ne prođe ni jedan dan a da mi ne stigne neka pretnja smrću. Obično su to pripadnici fašistickih formacija, ustaše, UČK, često kriminalci koji se osete prozvanim zbog pljačkaških privatizacija o kojima govorim - rekao je ministar Vulin TV Most.

On je naveo da pretnje dobija i preko društvenih mreža, ali i na broj telefona putem sms poruka.

- Dokle god ne mislim da mi porodica nije ugrožena, ne prijavljujem pretnje. Trudim se da živim svoj život i ne želim od toga da pravim politicku promočiju - rekao je Vulin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 7 godina

lepo je rekao DODIK koga mrzite pronadjite korene mozda ste srbi a da to neznate\n

Misell

pre 7 godina

Vise je zla Srbima naneo pokret i ideologija kojoj pripada vulin nego ustase ! Komunisticki i partizanski pokret su bili pokretni logori za unistavanje Srba. Sve osmisljeno na zapadu a tzv srbi, ne da su to samo provodili, nego jos uvek provode protiv sopstvenog naroda !

Zeljko

pre 7 godina

NIJMA SE MORA ZADATI EKONOMSKI UDARAC SA NASE STRANE A NE OBRNUTO KAKO ONI RADE.POBEDA NA EKONOMSKOM PLANU NAM DONOSI SNAGU

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija