• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.12.2016

18:02

UHAPŠEN MANIJAK SA FEJSBUKA: Pretio premijeru Vučiću i njegovoj porodici!

Politika

UHAPŠEN MANIJAK SA FEJSBUKA: Pretio premijeru Vučiću i njegovoj porodici!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u koordinaciji sa Tužilaštvom za viskotehnološki kriminal, uhapsili su M.R. (1988) osumnjičenog da je na društvenoj mreži „Fejsbuku", u vidu komentara na sajt jednih dnevnih novina, uputio pretnje članovima porodice predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića

Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M.R. pristupao društvenoj mreži „Fejsbuk", pod pseudonimom „Dete Partizana" i preko tog profila uputio pretnju.

 

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu au zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DUSAN

pre 7 godina

Tako i treba.Svaka cast policiji.Nadam se da ce ga rebnut baram 6 mjesici.

Duško

pre 7 godina

Samo da ga ne puste kući sa drugarskom opomenom. Svakim danom sve je više siledžija na društvenim mrežama. Naročito su agresivni prema svima koji nisu njihovi istomišljenici.

illy

pre 7 godina

Koja namestaljka, svi mi znamo da nam gledate IP adresu i zabole nas zbog toga. neobjavljujete komentare i za to nas bas briga....svi su protiv vas

ma jel moguce

pre 7 godina

prate adresu...hahaha...pa sta mi sto idemo na demonstracije javno da kazemo kada se ti plasis IP adrese...strasno.

posto ti

pre 7 godina

znas da je namestaljka onda moras i znati sta je istina....pa kazi nam je ili zauvek cuti ..???

Jovana Zemun

pre 7 godina

Strasno kakvih sve manijaka i ludaka ima u Srbiji.n

bolesnog kretena

pre 7 godina

zatvoriti na 10godina...i svakoga ko preti porodici bilo kog stanovnika ove drzave...

deki

pre 7 godina

Bez obzira dal'se neko slaze ili ne slaze sa Vucicevom politikom (licno se ne slazem) najnize i najpodmuklije je napadati neciju porodicu a narocito decu.

nada

pre 7 godina

Ovde vise i nije bitno ko kome preti vec da se stane sa ovim !!!!!!!!!!!! Dali je moguce da ljudski um ide toliko daleko i psuje mrtvo dete koje je zivo ! Ukoliko nekome smeta Vucic nije morao glasati za njega ali evo priblizavaju se izbori pa neka glasanjem pokazu svoje nezadovoljstvo ili zadovoljstvo izborom kandidata. Ostavite porodicu na miru a posebno decu bez obzira o kome se radi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slave

pre 7 godina

Nikako ne podržavam pretnje nasiljem i mešanje ničije porodice. Ipak pseudonim uhapšenog govori o nezadovoljstvu grobara Vučićevom politikom uništavanja Partizana. Na Partizan nije smeo da udari, njega su stvarale generacije.

Miljan

pre 7 godina

To sto je pretio Gosn. Vucicu,za to bih mu dao zatvorsku kaznu i to debelu.A za pretnje porodici,detetu,prebio bih mu i ruke i noge,ali na takvim anatomskim mestima,da bi celog zivota posle toga,tim rukama,mogao samo malo da podigne supenu kasicicu,koliko da jede i nista vise. Ee,onda ta JUNACINA,koja preti detetu,ne bi mogla vise da naudi ni kokoski!

mirjana

pre 7 godina

Ako su pokusaji atentata na premijera ako se preti njegovoj porodici preko face buka ako urednik ovoga lista G.din.Vucicevic upozorava na gradjanski rat I ako ?ako?Ako?Zar nebih moglo da se tome stane u kraj.Oni stalno govore nije kriminal jaci od drzave.LJudi dozovite se pameti.Tu nesto ne stima.Ili propaganda ili kriminal ili vlada.Kako se nije toliko toga desavalo sa Zutima?Kako nisu Tadica za 8 godina pljacke tako tiranisali.Ovo je postalo opasno.Moze necije dete da strada.Dali je Vucicu preca politika nego njegova porodica?Dali on moze da bude 24 sata tako dobro zasticen kada je trecina u bezbednosti protiv njega.Ocito da nema ili nije odabrao prave ljuda. Ocito da u ovoj politici neko nekoga goce da se resi sve radi profita.Pisi i dalje Vucicevicu i upozoravaj ovog tvdoglavog Vucica da malo spusti loptu....Poz...Hvala

Laki

pre 7 godina

Zasto bi spustao loptu, čovek se uhvatio u kostac sa problemima koji su se gomilali godinama, po vama bi trebalo da dozvoli i dalje pljačkane Srbije da se nebi zamerio tajkunima koje su iznedrili bivsi rezimi, i ciji su finansijeri bili, ovaj momak je ili teški bolesnik ili ga je neko iskoristio sto me nebi čudilo gledajuci sta sve pojedinci rade u skupstini

goca

pre 7 godina

Taj mladic treba sutra da se ozeni!!!!! Jadna devojka. Jos jadnija njegova majka koja GA vaspitaka.

Miroslav

pre 7 godina

E sad kad počnu braniti ovog manijaka razno razne ne vladine organizacije. Tipa FHP, Žene u crnom, sonja biserko, nataša kandić. I još kad im pojedini političari pomognu tipa čede, čanka, saše radulović, itd???

Miroslav

pre 7 godina

A i nemoram u tu bolesnu tvorevinu. Od nje i dolaze takvi manijaci ko i ovaj lik.....

mile

pre 7 godina

Patiš od pravopisa samo tako nastavi, sve ti bolje ide, koliko si plaćen..

Bolest mozga

pre 7 godina

Ako je istina da je taj dalabu i papak narkodiler, ajde sad idite od njega na gore, da vidite za koga radi pa uradite nešto što do sad niste:krenete u liniju od ovog repa dok ne stignete do glave tj nalogodavca.

Ljube

pre 7 godina

Treba ga, za primer, kazniti najvećom mogućom zatvorkskom kaznom. Ono što me brine je da taj nije usamljen - pogledajte broj minusa i jasno je da taj ima nepojmljivo mnogo istomišljenika koji se kriju iza anonimnosti interneta. U ovoj zemlji su nestale sve moralne i ljudske norme, strašno

miomirka

pre 7 godina

obavezno da se sretne sa vucicem, i natjerati ga da pred njim ponovi to što je napisao!!! poniziti ga žestoko!!!\n

mima

pre 7 godina

kakvi šest mjeseci! ma za dijete godinu najmanje!!!\n

jovancha

pre 7 godina

Годиште 1988. а иницијали. Можете ви то боље - и анфас и профил, и треће колено...

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija