• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2016

13:54

VUČIĆ I ČEPURIN: Poseta Lavrova prilika za teme od zajedničkog interesa!

Politika

VUČIĆ I ČEPURIN: Poseta Lavrova prilika za teme od zajedničkog interesa!

Podeli vest

Predstojeća poseta šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu biće prilika da se razmotre teme od zajedničkog interesa, zaključeno je danas u razgovoru srpskog premijera Aleksandra Vučića i ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Aleksandra Čepurina

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, premijer Vučić i Čepurin su razgovarali o svim važnim pitanjima u srpsko-ruskim odnosima.

Premijer Vučić i ambasador Čepurin su konstatovali da se prijateljski odnosi dveju zemalja odražavaju i kroz unapređenje privredne i naučne saradnje, a na temelju potreba ekonomskog napretka Srbije i Rusije.

Takođe je dogovoren i razgovor predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i ministra odbrane Zorana Ðorđevića sa ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom, u narednom periodu u Moskvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TOMISLAV

pre 7 godina

Nase dve bratske drzave su pre svega duhovno vezane. Stoga, tako se ponasamo i tako treba da bude za uvek tako se nadam da ce proteci i novi susret Vucica i Cepurina.

mile

pre 7 godina

Pronaci zajednicke interese i ucvrstiti odnose dve zemlje.

Somi

pre 7 godina

Odnosi Srbije i Ruisje moraju da se unapredjuju kroz privredne i naucne saradnje, i na temelju ekonomskog napretka Srbije i Rusije.

Mirko

pre 7 godina

Svakako da treba da se fokusiramo na obostrani interes.

Laza

pre 7 godina

Saradnja sa Rusima nam moze doneti brojne benefite.

TheRiddler

pre 7 godina

Siguran sam da takvih tema ima dosta. Srbija i Rusija imaju bratski odnos kao dve drzave i taj odnos treba da jaca iz dana u dan. Nadam se da ce tako i biti.

Vršac

pre 7 godina

Tomislav: Naše dve države su pre svega povezane prijatečjstvom , pa onda sve ostalo.

Tirion

pre 7 godina

Diplomatski odnosi izmedju nase dve drzave su odlicni i tako treba da ostane i ubuduce. Sa Rusima mozemo da napravimo odlicne rezultate na svim poljima i u svim sferama drustva. Samo napred!

Ceca

pre 7 godina

Upravo politika prijateljstva koju vodi premijer je pravi pogodak. Srbiji su potrebni prijatelji svih zemalja a pogotovo ovako jakih drzava...

Zivodar

pre 7 godina

Treba znati i da mnogo Srba podrzava Rusije, sto vlast postuje i primenjuje.

Elena

pre 7 godina

Nadam se da će naše zemlje da nastave dobru saradnju i u budućnosti, jer mi smo bratski narodi.

v ikiju

pre 7 godina

Očekujem vrlo plodnu posetu Lavrova, do detalja o medjusobnoj ekonomskoj saradnji i medjusobnoj podršci na medjunarodnom planu.

MILOSAV

pre 7 godina

Svakako da nasa drzava sa bratskom Rusijom ima najbolje odnose, tako da uvek moramo odrzavati prijateljske odnose jer to je zemlja od koje smo do sada imali mnogo koristi. Vezu nas mnoge stvari, tako da su nam oni najblizi.

Janko8

pre 7 godina

Научна срадња са Руском федерацијом је и те како корисна.

FG

pre 7 godina

Srbija i Rusija, u mnogim oblastima imaju zajedničke interese.

stojan

pre 7 godina

Rusija je veoma bitan partner Srbije i odnosi dveju zemalja su na veoma visokom nivou . Svaka cast

Graje

pre 7 godina

Saradnja Srbije i Rusije od velikog značaja za mir i stabilnost Zapadnog Balkana kao i jačanja ekonomskih, bilateralnih i mileteralnih odnosa. Srbija je na pravom putu razvoja.

Nikola

pre 7 godina

Dokle god imammo zajedničke interese , a naročito mi kao mala zemlja, ovakvih susreta treba da je što više.

Hemera

pre 7 godina

Premijer Vučić i ambasador Čepurin su konstatovali da se prijateljski odnosi dveju zemalja odražavaju i kroz unapređenje privredne i naučne saradnje, a na temelju potreba ekonomskog napretka Srbije i Rusije.Srbiji je Rusija važan strateški partner u očuvanju bilateralnih i mileteralnih odnosa, radi mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

paramonte

pre 7 godina

U ovim teskim vremenima,sprska vlada je pametno postupila i odrzala dobre odnose sa svima,tako da slede jos vise uspeha

Sargarepac

pre 7 godina

Procitam ponekad sto pisu bolesni ljudi da Rusiju nije briga za Srbiju, da nas samo koriste itd...e pa  crknite zki jezici. Srbija i Rusija su bratske drzave bile i bice. Sam Putin je to dokazao poslednjih godina a braca se vole vise od sebe samog.n

lici

pre 7 godina

Lavrov je uvek rado vidjen gost Srbije,odnos dveju zemalja je ne samo poslovan,odlicno razumemo jedni druge,pomazemo se koliko mozemo.

Nemanjić

pre 7 godina

Poslednjih dvadeset godina kako ja pamtim nikada nismo imali bolji položaj u međunarodnim odnosima, svaka čast pemijeru, vrtio nam je veru u svetlu budućnost Srbije.

Milko

pre 7 godina

Dobri odnosi sa Rusijom su od izuzetnog znacaja za Srbiju.

lici

pre 7 godina

Odlazak premijera u Rusiju i dolazak Cepurina,je susret dve prijateljske drzave,prosirenje privredne i ekonomske saradnje,je za obostran prosperitet.

Hamza Šaljić

pre 7 godina

Prijatelji imaju uvek o čemu da pričaju.

Mile Šupić

pre 7 godina

Tomislav: Naše dve države su pre svega povezane prijatečjstvom , pa onda sve ostalo.

vlada

pre 7 godina

Samo je Rusija iskreni prijatelj Srbije, a ovi "partneri" sa zapada, su samo iz interesa i zavisne ekonomije! Vučiću, ČUVAJ odnose sa Rusijom, jer SLOBODA je najskuplja!

sandra

pre 7 godina

Saradnja Srbije i Rusije je od velikog znacaja za gradjane Srbije

deki

pre 7 godina

Odlicno ,saradnja sa Rusijom i razgovor o zajednickom interesu od velikog znacaja za nasu zemlju!

Afrodita

pre 7 godina

Svaka nova saradnja je prijateljska spona i jak temelj za izgradnju dobrih bilateralnih odnosa.

mika

pre 7 godina

Naseg A.Vucica vec svaka zemlja postuje ! Jer on vodi cistu i realnu politiku!!!

Zoran

pre 7 godina

Mislim da su zajednicki interesi povecanje izvoza srpskih proizvoda na rusko trziste.!

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija