• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.12.2016

23:37

TRAMP NA TURNEJI ZAHVALNOSTI: U "hodu" imenovao Endrjua Pazdera za novog ministra rada

Politika

TRAMP NA TURNEJI ZAHVALNOSTI: U "hodu" imenovao Endrjua Pazdera za novog ministra rada

Podeli vest

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp nominovao je danas Endrjua Pazdera, bogatog biznismena, advokata i elitnog donatora Trampovoj kampanji, za novog ministra za rad, dok nastavlja svoju turneju zahvalnosti po SAD

Još jedna kadrovska odluka novoizabranog predsednika Trampa nagoveštava želju da se ponište još neki aspekti Obamine aminidstracije, prenosi Glas Amerike.

Endrju Pazder, Trampov izbor za ministra za rad, je izvršni direktor kompanije u čijem su vlasništvu lanci restorana brze hrane, kao što su "Hardiz" i "Karls Junior", poznat po provokativnim reklamama.

Pazder se protivi podizanju minimalne nadnice na više od deset dolara, želi da ukine zakon o reformi zdravstvene zaštite, takozvani “Obamaker”, a kao i Trampov kandidat za šefa Agencije za zaštitu životne sredine Skot Pruit, tužio je upravo agenciju koju se sada sprema da vodi, poslednji put u vezi sa obavezama plaćanja prekovremenog rada zaposlenima.

A demokratska kandidatkinja Hilari Klinton juče je u Vašingtonu prisustvovala ceremoniji ispraćaja u penziju senatskog lidera Harija Rida.

“Ovo nije govor na Kapitol Hilu koji sam se nadala da ću održati posle izbora", rekla je Hilari Klinton, prenosi Glas Amerike.

POTPUNI ZAOKRET AMERIČKE SPOLJNE POLITIKE: Tramp obećao eru mira, SAD više neće rušiti režime po svetu!

PRVI DIL PREDSEDNIKA TRAMPA: Japanski milijarder donosi Americi 50 mlrd $ i 50.000 poslova!

OD TRAMPA NAPRAVILI SOTONU! Da li je uredništvo Tajma ovo uradilo NAMERNO?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pauna

pre 7 godina

ma hilari sta te briga bices predsednica kosova a ne daj boze i velike albanije oni te vole.veruj na rec tu je ono sto volis a to su veliki novci.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija