• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.12.2016

11:43

GOJKOVIĆ: Žaliću se Zaštitniku građana, svi su me napali!

Politika

GOJKOVIĆ: Žaliću se Zaštitniku građana, svi su me napali!

Podeli vest

Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je danas da će se žaliti Zaštitniku građana Saši Jankoviću jer joj pojedini poslanici ne dozvoljavaju da vodi sednicu, te da trpi “pritisak” jer su je “svi napali”

- Napao me je Poverenik. Sad me i vi napadate - rekla je Gojković tokom glasanja o amandmanima na predloženi budžet za 2017. godinu, na dobacivanje poslanika Nove stranke Zorana Živkovića.

Ona je rekla da će se zato žaliti ombudsmanu jer joj pojedini poslanici ne dozvoljavaju da vodi sednicu, niti da se obrati iz poslaničkih klupa, ali i navela da su je napali i ombudsman i Poverenik.

- Svi su me napali, ja se njih bojim jer oni su birali nas, a ne mi njih - rekla je Gojković navodeći da zbog toga trpi "takav pritisak”.

U skupštini i dalje traje izjašnjavanje o amandmanima na predloženi budžet za 2017. godinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 7 godina

Je l' to Ova vickasta ili sarkastična ili vickastosarkastična?

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Bolje je pitanje da li je zoki bunda nenormalna budala, ili budala koja nije normalna.

Matu

pre 7 godina

A sto ona nema prava kao da se zali zastitniku.Ajd bas da vidimo hoce li i za nju da izadje u medije.Naravno da nece, on stiti samo opoziciju.

XXL

pre 7 godina

Hoće kao i za mene i za nju iako smo vlasnici članskih karata iste stranke čiji je predsednik premijer ove države. Zašto NE bi? A? Pozz.

olja

pre 7 godina

Ona je u pravu. Treba da konačno zaposlimo Zaštitnika građana i da nam on iznese svoj stav o stanju u Skupštini i opstrukciji rada Pretsednice

kolo

pre 7 godina

Majo nemas kome da se zalis, on bi te prvi progutao !!

profesor

pre 7 godina

Ona se bori protiv žute dosovske mašinerije. Nije joj lako. Dajte joj podršku.

paramonte

pre 7 godina

Maja samo radi svoj posao,sto ne dozvoljava takvo ponasanje,svaka joj cast,a zastitnik gradjana treba da obavlja svoj posao ,a ne za tu cifru da se samo eksponira

mala

pre 7 godina

Pa kada pogledas kolika je nasa plata , njegova je da se slogoras.. pa da je i 190000.

kosta

pre 7 godina

narod svakog meseca 3000 evra finansira njegovu kampanju

mala

pre 7 godina

Maja je ok zena, i mislim da posteno radi svoj posao. I taj posao koji ona radi je malo placen jer je primorana da tripi kako skandal tako i bezobrazluk..

jole

pre 7 godina

Ne vredi s e tom politikantu Jankoviću žaliti, on samo štiti sebe i svoje barutne čestice.

ljubica

pre 7 godina

Eh, nasla si kome da se zalis! Ako imas neke nelegalne barake pa jos sa kradenom robom onda se obrati zastitniku Jankovicu. Tu je on od pomoci.

DUSAN

pre 7 godina

Majo bolje nemoj se zalit, jer ce te i on napast.

bojana

pre 7 godina

Pitanje je Majo koliko to ima efekta i koliko ce naci Jankovic vremena, znas i sama da u toku radnog vremena radi samopromociju za predsednicke izbore(pritom prima platu u visini 3500evra) a nakon radnog vremena mora da seta kuce, tako da...hmmm

lici

pre 7 godina

Sa punim pravom bi se trebala Gojkoviceva "zaliti",politikantskom "zastitniku",za njegovu informaciju to bi trebalo da mu je poso.

lici

pre 7 godina

Da li su zuti kada su postavljali sarlatane Sabica i Jankovica,nasli za shodno da im objasne sta treba da rade,ocigledno da nisu stigli od pljacki.

Elena

pre 7 godina

Zaštitnik građana treba da štiti sve građane naše zemlje, a ne da bude selektivan zaštitnik i da štiti samo one koje on misli da treba.

max

pre 7 godina

Đaba, taj je u političkoj kampanji za predsednika.

Goran

pre 7 godina

A mozda bi trebalo da se zapitas,zasto su te svi napali.Da ti ne valjaju par poslanika pa da covek poveruje.Kad ti ne valja niko onda ti ne valjas!

ivka

pre 7 godina

Podrska Majo jer nemas kom da se zalis Jankovic nije nikakav zastitnik gradjana.

micko

pre 7 godina

EEE moja Majo, sto bi rekla moja profesorica racunovodstva, kad se neko pozali na ocenu, ona kaze: ``Zali se upravi vodovoda`` :)

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Pojedini poslanici treba da idu da čuvaju ovce koliko su nevaspitani.

Leca

pre 7 godina

Zali se Maja, da vidis da je institucija Zastitnika gradjana odavno prestala da postoji.

mika

pre 7 godina

Eto zastitniku gradjana prilike da bar nesto ucini u okviru svoje funkcije. Da zna narod za sta ga placa.

Dušan

pre 7 godina

Ako si im rekla, Majo. Neka uvide apsurd postojanja mesta zaštitnika građana dok ga vodi Janković.

Hedona

pre 7 godina

Мају Гојковић нема ко да заштити и ако се буде жалила обудсману испашће само крива, што је затражила његову помоћ нема смисла шта се ради.

Obsidian

pre 7 godina

Maji stvarno svaka cast kako se bori sa tolikim borjem jadnika iz redova opozicije. Sve te olose treba kazniti i zabraniti im ulaz u Skupstinu. Ne sluze nicemu.

MARIJA

pre 7 godina

Naravno da predsednica Narodne skupstine Srbije Maja Gojkovic treba da se zali takozvanom zastitniku gradjana politikantu Sasi Jankovic samo nema on vremena da istu razmotri. Ali ono u cega sam apsolutno siguran, da ce im gradjani v da im presudi za takavu ne kulturu.

Zoran

pre 7 godina

Nema od toga nista bolje je Maji da ne pokusava da trazi pomoc jer oni samo stite svoju elitu.!!

Nemanja

pre 7 godina

Jak nam je zaštinik. On jedini štiti svojih 3000 evra paltu.

Miloš

pre 7 godina

Treba Gojkovićeva da se obrati institucijama koje štite ljudska prava i da zaštite njeno pravo egzistencije i pravo na rad!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija