• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.12.2016

13:32

ŠUTANOVAC: Kandidat opozicije ne sme da bude samo ime i prezime!

Politika

ŠUTANOVAC: Kandidat opozicije ne sme da bude samo ime i prezime!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas o zajedničkom kandidatu za predsedničke izbore svakog dana razgovaraju sa partijama koje dele evropske vrednosti, naglašavajući da taj kandidat mora da sprovodi proevropsku politiku.

- Predsednički izbori su velika šansa, koja treba da se iskoristi, ali to ne sme da bude izbor samo ime i prezime - kazao je Šutanovac dodaući da ima još vremena za to.

Učestvujući u akciji DS "Kako zaustaviti dalje propadanje Srbije" kojom obeležava Dan ljudskih prava, Šutanovbac je rekao da je ono što se trenutno dešava oko bivšeg šefa diplomatije Vuka Jeremića "nastavak političkog progona koji postoji u Srbiji već četiri godine".

Lider DS je novinarima ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu kazao da vlast Srbije sprovodi "pravno nasilje i da se sila iz parlamenta preliva u realan život i gde građani ne znaju šta ih sutra čeka", dodajući da se više od šest meseci ne zna ko je rušio čitave delove Beograda.

Prema njegovim rečima, DS nudi rešenja građanima i insistira na vladavini prava, ljudskim pravima i evropskim vrednostima koje trebaju da budu svakodnevnica.

- Moramo biti spremni da već u narednim mesecima, početkom sledeće godine izvršimo dramatične promene i sklonimo ovu vlast koja pet godina za redom unižava život građana - kazao je Šutanovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DUSAN

pre 7 godina

Jesi li kome udario koji samar,posto ti postujes ljudska prava.

miki

pre 7 godina

Verovatno ćete ostati na nadimku kao i do sada.

max

pre 7 godina

Ime i prezime nekoga iz opozicije proći će na izborima bez podrđke građana, suština je to.

Marinela

pre 7 godina

Zašto su toliko optereceni izborima kada ih narod nece podrzati?!

mala

pre 7 godina

Sledeci predsednik ce isto biti iz SNS stranke, vec sada znam da ce moj glas ici njima.

Svojta

pre 7 godina

Cenim da si sama smislila ceo komentar i time zasluzila extra priloge za sendvic...

mala

pre 7 godina

Jedini pravi kandidat je kandidat SNS stranke, samo ne bi nilo lose da nam plasiraju zenu jer ce to zaista osveziti celu politicku scenu.

Dinko

pre 7 godina

Šutanovac očigledno misli na sebe, iako ima poprilično putera na glavi.

kosta

pre 7 godina

Narod je na svojoj kozi osetio cenu njegove vlasti

Mirko Oro

pre 7 godina

Davor: Može Šutanovac da misli šta god hoće, to mu neće pomoći. Građani znaju ko vodi politiku u njihovom interesu i tome će dati svoj glas.

Maja

pre 7 godina

Sutanovac je imao i vise nego dovoljno vremena da pokaze svoje sposobnosti i uradi nesto za ovu drzavu, a od svega su ostale samo lazi i katastrofalni rezultati.

hahaha

pre 7 godina

hahhahaha ja mislim da bi ti bio pravi propali kandidat.

SARA

pre 7 godina

VI DA ZAUSTAVITE PROPADANJE SRBIJE.\nPA TA IZJAVA JE VIC GODINE.\nPA VASI ZUTI SU RASPRODALI CELU SRBIJU A TSKO SE OBOGATILI.\nJOS IMATE OBRAZ DA SE BAVITE POLITIKOM.\nSTRASNO\n

zodijakkkkk

pre 7 godina

Nema kandidata opozicija koji može dobiti ni 2o odsto podrške biračkog tela, zato svi na listu, bar da svoje stranke ojačaju.

Dare

pre 7 godina

Sutanovac je samo dokusurio DS koju vise niko ne shvata ozbiljno!

lici

pre 7 godina

Svako vase ime i prezime je zrelo za istragu,niko sa mozgom se sa vama ne bi uhvatio u kolo,osim kriminalaca i samozivih gadova.

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Po mogućstvu i da ima desetinu skupocenih ručnih satova. Bez Toga neće moći proći.

bucko

pre 7 godina

Bice nadimak kao i do sada,kako drugacije nego zuti.

profesor

pre 7 godina

Taj predsednički kandidat mora da ima pašnjak u centru Beograda, na koji je izgradio porodičnu vilu. Bez toga neće moći.

fikus

pre 7 godina

Slobodno reci da ti treba da im budeš kandidat!

repica

pre 7 godina

Džabe vam je i ime i prezime i položaj i šta god, narod vas neće više ni u snovima.

paramonte

pre 7 godina

Opoziciju nikad nista nije interesovalo,brinuli su samo o svom dzepu,krali i lagali na svakom koraku,vole da su u centru paznje a ne shvataju da su odavno izgubili poverenje naroda kojeg su doveli do ruba provalije

paramonte

pre 7 godina

U redovima opozicije nema nijednog kvalitetnog kandidata koji bi mogao da parira kandidatu vladajuce stranke,sadasnja vlast je dokazala da je sposobna i niko nece da ih menja

Edi

pre 7 godina

Mislim da lidera žutih samo zanima da se dokopa neke funkcije, njega narod uopšte ne zanima, ali narod to zna i neće zato glasati za njega, i za one koje on podrži na izborima.

Dragomir Šunjka

pre 7 godina

Ma nemate vi demokrate ni ime ni prezime, a kamoli nešto više...

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Šutanovac krenuo u kampanju.Znači zajednički kandidat je on.

Cane

pre 7 godina

Reče čovek koj je bio allfa i omega 16 godina u Srbiji koju ni dan danas ne možemo da stavimo na noge koliko su je opljačkali...

Vuka

pre 7 godina

Vi u ds imate članove samo sa nadimcima i kriminalim dosijeom, tako da ne moram da se brinem.

Edward

pre 7 godina

Sutanovac, smanji malo dozivljaj. Toliko se nebitan kao politicar, da je to smesno. Nadam se da ce ti dodji iz d... u glavu kada prodju izbori 2017. Shvatices da si jedna obicna nula.

Nikola

pre 7 godina

Da nece to mozda da bude tvoje ime i prezime, Sutanovac? Ime olosa i bednika koji zna samo da laze i da krade? Pa pukli ste vec u najavi.

Fanilo

pre 7 godina

Iza tvog imena i prezimena ne stoje dela, samo afere i kradje. Cemu se nadas.

VEDRANA

pre 7 godina

Dragan Sutanovac pricom da nije kandidat samo ime i prezime, prevedeno to znaci da bi on voleo da ime i prezime zajednickog kandidata ,bude njegovo i to je sva mudrost i sustina.

Zoran

pre 7 godina

Opozicija nikad nece imati jednog kandidata jer nema zajednickih interesa u vezi razvoja drzave.

Jelena

pre 7 godina

Opozicija???? Čekajte ljudi, koja opozicija.

Nemanja

pre 7 godina

Ako imate imalo osecaja,necete se pojavljivati na izborima,jer smo ogorceni vasim rukovodstvom,tako da vas molim gospodine Sutanovac vaseg kandidata ne kandidujte na izborima

Verona

pre 7 godina

Koalicija opozicije teško da će moći da izađe sa zajedničkim i jednim kandidatom kada svako od njih se bori za sopstveni opstanak i pobedu odnosno idu na sve ili ništa !

Vuk

pre 7 godina

Nikada kandidat za narod i nije predstavljao samo ime i prezime....vec ono sto je uradio za svoj narod i obecanja koja je dao i ispunio.... Opozicija je ta koja je zabrinuta-i to naravno s'pravom.

Fiko Halimić

pre 7 godina

Dušan: Pa skoro nije bio ni na jednoj pijaci. Čim se pojavi na nekoj pojaci građani beže jer rizikuju da dobiju neki šamar.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija