• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.12.2016

20:15

(FOTO) NATO BRANI VUKA! Slučaj 'Topčider' trese Srbiju, glavna lobistkinja alijanse Jelena Milić uzela u zaštitu Jeremića!

Politika

(FOTO) NATO BRANI VUKA! Slučaj 'Topčider' trese Srbiju, glavna lobistkinja alijanse Jelena Milić uzela u zaštitu Jeremića!

Podeli vest

Vuk Jeremić dobio je i otvorenu podršku NATO pakta i njegovih promotera u Srbiji! Tako je Jelena Milić, glavna NATO lobistkinja u Srbiji i direktorka Centra za evroatlantske studije, žestoko branila Jeremića na društvenim mrežama...

Ona je na Tviteru pljuvala državu, TV Pink, Informer, advokaticu porodica ubijenih gardista Olgicu Batić, pa čak i njenog pokojnog oca Vladana, optužujući sve za prljavu kampanju protiv Jeremića (!?!).

 

 

Olgica Batić bila je narodna poslanica na listi SNS. Pokojni Vladan Batić bio je vlast i advokat porodica koje optužuju vlast za prolongiranje istraga... Za istoriju beščašća. Sviđao nam se Jeremić ili ne, Informer širi govor mržnje na osnovu njegovog etničkog porekla, odvalila je Milićeva na Tviteru ne dajući nijedan dokaz ili argument za svoje somnabulne tvrdnje.

print

Sasvim je, inače, zanimljivo da je NATO lobistkinja Jeremića podržala samo dva dana pošto je Informer objavio informaciju da se tokom istrage došlo i do podataka da su gardiste pobili NATO lovci na glave koji su u kasarni u Topčideru tragali za Mladićem i Karadžićem. 

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević pozvao je juče Jelenu Milić da kaže kako su naoružani NATO agenti vršljali po Srbiji tokom dosističke vlasti.

 

 

- Istina je da su NATO lovci na glave jurili haške optuženike po Srbiji i to uz prećutnu saglasnost tadašnje vlasti. Postoji ozbiljna mogućnost da su baš oni i ubili gardiste u Topčideru, ali ta mogućnost nikada nije ozbiljno istražena. Zašto? Možda je odgovor baš u histeričnoj reakciji NATO Jelene Milić... - kaže Vučićević.

print

Komentarišući optužbe Jelene Milić, premijer Vučić je rekao da bi se zabrinuo da je njega podržala.

 

 

- Drago mi je što se Milićeva svrstala na tu stranu. Zabrinuo bih se da sa mnom nešto nije u redu da me je podržala. I tako će, kao danas Olgica Batić, proći svako ko kaže jednu pozitivnu reč na račun Vlade. Tako je bilo s Goranom Bregovićem, Buletom Goncićem, Ivanom Španović, Davorom Štefanekom... Fensi je ako si primitivan i pričaš gluposti, ako lažeš i pljuješ Vladu i ako si rekao nešto protiv vlasti. Tada si mnogo hrabar... - zaključio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Peca

pre 7 godina

samo da ga ona stiti i izgubice i ono malo glasova koje je mogao da dobije\n\n

deda Raša

pre 7 godina

Jelena, sreca nikad ne dolazi sama, nju prati i verna joj sluga - nesreca. Nemoj posle da kazes kako si mislila drugacije.

obavezno je

pre 7 godina

privesti da da iskaz....ona zna nesto sigurno... ako branis nekoga a jos se nista nije utvrdilo znaci da znas da je neko drugi kriv, e; pa lepo kazi... a ako radis namerno protiv svoje drzave onda se zna...zatvor...

samo cekam

pre 7 godina

kada ce i Kolinda poceti da ga brani...???? Siguran sam uskoro,zivi bili pa videli...

narodni tribun

pre 7 godina

jeremića podržavaju samo oni koji su udbini,a ta jelena se folira kao i svi ostali iz tobožnjih ne vladinih organizacija svi imaju komunističku karijeru,od sonje biserko do vuka,minićke i ostalih.kakav nato,to je priča za malu decu.

milorad

pre 7 godina

НЕ нато зликовцима и њиним сателитима у Србији,,ЖИВЕЛА СРБИЈА,ЖИВЕЛА РУСИЈА

narodni tribun

pre 7 godina

a što se ti ne bi kandidovao u sarajevu ti si pola njin.

kada

pre 7 godina

ce mo ovu,biserko,kandicku i slicne tuziti i suditi im za zlocin i izdaju prema nasoj drzavi...???

bogster

pre 7 godina

Hoće li neko u ovoj državi pokazati da je Srbin. Hapsi bre, majstore ovu bagru, pa nek se žale Bilu i Hilari

igor

pre 7 godina

losiju reklamu od podrske...ove nije mogao da dobije!

Miki Maus

pre 7 godina

Duboko verujem da je se i njena deca (ako ih ima) i cela porodica stide, iskreno bih bio postidjen da bilo ko iz moje porodice ili okruzenja tako direktno i otvoreno bez stida radi protiv svoje zemlje i svog naroda, verujem da ona nema iskrenog prijatelja osim njoj slicnih mada i takvi su joj bliski samo zbog novca i veza u njoj tudjim i dragim zemljama, iskreno joj zelim dug i zdrav zivot i svim njenim clanovima porodice da joj i seme i pleme ostavi sto dublji i veci trag u istoriji ove zemlje kao jedan od NAJVECIH IZDAJNIKA svoje zemlje, tacno da i postanemo NATO poslusnik zbog nekih visih interesa ona i njena porodica ce ostati upamcena kao najgori izrod za saku krvavih dolara, idi sestro u taj lepi svet i uzivaj u svim blagodetima koje dobijas samo ostavi nas divljake, brdjane, stoku, bagru...na miru...\n

Ljubo

pre 7 godina

Sve ovako i gore ce da bude, dok Srbija ne postane drzava Srba i ostalih ...nemamo drzavu ,to nam je nasa borba trula dala ?!...

marko

pre 7 godina

A za par meseci bice Jelena nemoj molim te vise da me branis. Pa zeno upropasti mi karijeru.

duda

pre 7 godina

cim ga nato, i gospodja milic brane . kriv je !! njihov je to je jasno !

CICKA

pre 7 godina

Када га брани значи да она нешто зна о свему томе , позвати и њу на разговор , али нешто ми није јасно, сви они имају децу , неко једно неко двоје, кога бране, при томе не мислим на Јеремића , кога то они бране , како не желе да бране мртву младост чији су животи џаба дати , зар ти неки више вреде од ових младих људи овако настрадалих , не зна се шта је горе у Србији да ли сада ови што бране Јеремића или они који су рекли да су се дечаци сами упуцали , дајте тог који је то смислио да види цела Србија како изгледа мострум, подсећа мало на Мартиновића и пуковника Ивановића , сећате се , где ће вам свима душа и вама и свима вашима који не говорите оно што знате

xx

pre 7 godina

..."Ona je na Tviteru pljuvala državu, TV Pink, Informer, advokaticu porodica ubijenih gardista Olgicu Batić, pa čak i njenog pokojnog oca Vladana, optužujući sve za prljavu kampanju protiv Jeremića (!?!) "... ZASTO ova BJESNA nije uhapsena ? Na sta se ceka???? Da podsjetim , onog momka uhapsise sto je vrijedjo i prijetio premijeru na twiteru?! Ova PRIJETI CIJELOM NARODU !!! U ZABELU !!!

Pauk

pre 7 godina

Jelena imaš tako lepo pravoslavne ime ali mozak ti je tako slabo razvijen

Miroslav

pre 7 godina

Dobro je sad znam da ovaj žutać jeremić neće pobediti za predsednika. Hvala g milich

BOŽO

pre 7 godina

KAKO JE RAKIĆ NAPRASNO UMRO OD RAKA JEREMIĆ OTIŠAO U AMERIKU KRGA U BRISEL -U NATO PRIČAJTE NEKOM DRUGOM ĐINĐIĆA SUUBILI AMERI JER JE BIO NEMAČKI ČOVEK PREKO PUTA VLADE JEŽELEZNIČKAZGRADA-ULAZ ODKUD LET ZAENGLESKU POLA SATA OD UBISTVA

amn

pre 7 godina

Kako to da Jeremic o ubistvu dobije informaciju od Rakica pa obavesti Krgu.Zar informaciju o tome Krgi osim vojnih lica nije trebao poslati Rakic ili Tadic.

Mig

pre 7 godina

Ovoj treba pod hitno doturiti metlu da odleti na njoj pravo u Nato i nema nazad! Ovo bre, ne lici na zenu. Kad zapeni dok zvali o Nato. Staviti je na "ignore", ne fermati to ni 0,1%. Koji Jeremic?! Faca sve govori! Nismo ludi da glasamo za TO!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija