• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2016

15:56

OVAJ NAS PODJEBAVA! Plenković: Odblokiraćemo poglavlje kad Srbija pokaže određeni signal!

Politika

OVAJ NAS PODJEBAVA! Plenković: Odblokiraćemo poglavlje kad Srbija pokaže određeni signal!

Podeli vest

Srbija može da pokaže određeni signal i tada će pregovori o otvaranju poglavlja 26 biti nastavljeni, izjavio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković i dodao da očekuje knstruktivniji pristup Srbije ovom pitanju

Plenković je ocenio da tu nema ničeg dramatičnog jer je to, kako je rekao, proces koji traje.

- Hrvatska ima očekivanja vezana za obrazovanje. Srbija može pokazati određeni signal i tad će se pregovori o tome otvoriti. Nema ničeg dramatičnog, to je proces koji traje na način na koji se to i dosad odvijalo - rekao je Plenković, preneli su hrvatski mediji.

S tim u vezi rekao je i da očekuje ''smirivanje tenzija'' i ''konstruktivni pristup Srbije ovom pitanju''.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AcoK

pre 7 godina

Signaliziramo ti srednjim prstom, može li taj znak\n

veselin022

pre 7 godina

AcoK, baš si prava prostačina sa tim srednjim prstom.

raso

pre 7 godina

sta bi ujo uvatila teta za usi pa sad kao ti popustas ,da ti kazem docices licno ti u bg da ga odblokiras

DUSAN

pre 7 godina

Pokusava sad da se izvuce.Vise je stete nanio Hrvatskoj nego Srbiji. Jer ko kaze ne Bajdenu i Angeli taj je u problemu.Mi njih ne treba da porazavamo i pobjedjujemo oni to sami sebi rade umjesto nas.

Ana

pre 7 godina

Jojjjj koja crna HR..To jadni pričaju kao i za SLO., EU KADA KAŽE TO JE TO = EU tako radi !!!

vlada

pre 7 godina

....više od srednjeg prsta, ne možeš da dobiješ!

Nesa

pre 7 godina

Mozda ne on ali Cokolindica... . Sta koga briga ko kako svoj ponos zove. Mi ga zovemo SIGNAL. Pa ako bas hoce da mu ih pokazemo, nema problema. Mi SRBENDE smo u sustini dobre duse. Sve za komsinicu, a izgleda po neku i za komsiju (ne razumem se najbolje u sve EU odnose).

zora

pre 7 godina

Urdicete vi to brzo,Merkel vam je naredila,samo neznate na koju foru da se nevidi kako ste ispali glupi.

aleks

pre 7 godina

Pa dajda mu posaljemo dimni signal, ccccc kakvi bolesnici.

kiza

pre 7 godina

Molicete vi Srbiju da saradjuje sa vama. Nadam se da od toga nema nista. Nece vise nikada Srbija spasavati usrase. Samo cemo povuci vodu a vi pocrkajte u svojim kanalizacionim odvodima

gagi

pre 7 godina

ODBLOKIRAT ĆEŠ TI TO I PITATI TREBA LI JOŠ. A ISKRENO ZABOLE NAS I ZA HRVATIĆIMA I ZA EVROPSKOM UNIJOM...PUTUJ IGUMANE...VOZ IDE BEOGRAD-MOSKVA...KAKO TO LEPO ZVUČI

dusan

pre 7 godina

Poslaćemo vam dimni signal kao što su to radili Indijanci, bolesniku jedan

deda Raša

pre 7 godina

Srbe poubijali i proterali sa njihovih ognjista, onim koji su ostali da kod njih zive ne doszoljavaju cak ni da pisu CIRILICOM a od nas traze da ovde obrazovanje podignemo na njima potreban nivo. Da li oni uopste imaju nesto u glavi? Kraju sala, ali ja mislim da tu ima nesto sasvim drugo a da je Hrvatskoj naredjeno tako da ucini, kako bi se Srbiji oduzio prijem ili potpuno ukinulo clanstvo u EU.

DJovan

pre 7 godina

Ispravno reći OVI NAS podjebavaju, potkopavaju i zakopavaju još od 10. Aprila 1941. god. samo što smo mi slepi kod očiju i gluvi kod ušiju, na našu veliku nesreću i danas, kao i onda.Naša DRŽAVA misli da može sa Hrvatima - USTASAMA da pravi prijateljske odnose i ne shvata koliko je u zabludi i pored svakodnevnih dokaza, a koje USTAŠE uopšte ne kriju, naprotiv, njihova zvanična politika državna jeste antisrpska i oni je slede i sprovode uvek, svagde i na svakom mestu, a naša država samo povremeno odgovori i opet zaćuti, pa sve liči na dnevnopolitičku aktivnost, zbog dobijanja polit. poena, a ne istinske namere da se USTAŠAMA kaže istina uvek, svagde i na svakom mestu i bez obzira kako će Hrvati- Ustaše reagovati. Istina o njima i njihovim nedelima nema premca u svetu i zato mora da bude DRŽAVNI - Nacionalni plan i program, da ima prednost nad svim drugim interesima, samo tako obaveštavan svet može da prihvati Hrvate, kao jedinstvene ZLOČINCE, što oni i jesu.

Miroslav

pre 7 godina

Čuj ovoga šuge. Držite se svojih stavova a ne menjati stavove čim neko tabne u berlinu, beču, briselu hoću reći tri BBB kerovi purgeraći....

Dragan

pre 7 godina

Pustite zelenog da se pravi važan. Još puno mora da sisa i sluša mamu Merkal, jer će uskoro dobiti po ušima.

darezare

pre 7 godina

@dusan.Da su Angela i Bajden nesto hteli da im kazu vec bi im rekli.

DS

pre 7 godina

Glupi Rvati,niti ste vi sta blokirali,niti cete vi ista odblokirati,vi ste samo jedno krvolocno poslusno njemacko pseto koje za gazdu cini sve pa i ujeda i kolje,sve dok ne dobije po nosu,a onda na koljenima cvili,trazi milost i priziva bratstvoi jedinstvo. A,Plenkoviceva majka je bila doktorica u bolnici JNA u Splitu,dakle,javno komunista,a kuci tajno odgajala ustasu,isto k'o i Tudjman,Mesic,Tomac,Boljkovac i ostala bagra...

nedostupna

pre 7 godina

Da citiram Dragčeta : ,, Od mene trenutno možete da dobijete samo k.... ."

NECES DOBITI ZNAK

pre 7 godina

Znak koji oni cekaju je poglavlje 27 da nas deru sa Djurom Hovatom i Siptarima

Levcanin

pre 7 godina

Sta sad ocete vi ustase, da mi Srbi posanmo Indijanci da palimo vatre da bivi videli dimnisignal. Sve smo bili smojos Indijnc sto nismo bili. Ujko netreba ti vise signal, primio si ga od Dzonja (Bajden) pa se sad uvijas neznas kako to da priznas.

pauna

pre 7 godina

videse croati da se zaletese a bajden ga malo propita i evo salili smo se bice sve u redu.puj pike ne vazi.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija