• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. ANĐELKOVIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

14.12.2016

21:20

DISCIPLINOVATI SRBE MILOM ILI SILOM: Raskrinkan zločinački plan, NATO HOĆE RAT!

Politika

DISCIPLINOVATI SRBE MILOM ILI SILOM: Raskrinkan zločinački plan, NATO HOĆE RAT!

Podeli vest

Zagrebački "Večernji list" tvrdi da je imao uvid u tajni dokument NATO pakta u kom se planira agresija na Srbiju! Rusija destabilizira Balkan preko Srba, treba ih privući u NATO, piše u dokumentu u kom se navodi i da našu zemlju treba disciplinovati milom ili silom

Zločinački NATO pakt, koji je bombardovao Srbiju 1999. godine, planira novu agresiju na našu državu, otkriva zagrebački "Večernji list"!

Ovaj ugledni hrvatski dnevnik tvrdi da je imao uvid u tajni dokument NATO pakta u kome se potvrđuju pripreme za "intervenciju u Srbiji"!?! Kao ključni razlog za vojni udar na Srbiju navodi se to što Rusija preko naše zemlje destabilizuje Balkan!?!

NATO planeri u tajnom dokumentu koji je provalio "Večernji list" pišu da se Srbi "moraju privući u NATO pakt" i disciplinovati milom ili silom!!!

Potpuna invazija

U tajnom dokumentu NATO piše da je Rusija svojim akcijama usmerena samo prema Srbiji i Srbima u regionu.

print

Ruske poruke među Srbima imaju najveći odjek. NATO uočava porast ruskih aktivnosti na zapadnom Balkanu, koje uključuju destabilizirajuće ponašanje. Reč je o mešavini političkih poruka, izgradnji veza s članovima elita, investicijama u energetski i medijski sektor... Podrška Srba prema NATO je izrazito niska, što je posledica bombardovanja. Ipak, NATO prepoznaje potrebu da podstiče dodatnu, snažniju nego ikad pre, političku saradnju sa Srbijom. Srbi se moraju privući NATO paktu milom, a ako zatreba i silom, piše u tajnoj dokumentaciji Alijanse!

Time su samo potvrđena saznanja Informera o tajnom planu NATO pakta da okupira Srbiju zbog "ruske agresije", o čemu smo pisali još pre tri meseca.

print

Kako smo objavili, Vojni odbor NATO - na čijem čelu je češki general Petr Pavel, koji je svojevremeno čak otvoreno Srbiji i Republici Srpskoj zapretio ratom (pogledajte okvir) - razradio je strategiju odbrane od "ruske agresije". U toj strategiji se razmatra plan za okupaciju Srbije, a NATO analitičari procenjuju da bi za "neutralisanje srpske pretnje" bilo potrebno najviše 72 sata!?!

- Takva procena temelji se na uverenju da Srbija ne bi mogla da pruži dugotrajan otpor invaziji koja bi krenula iz svih zemalja članica NATO u okruženju, iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, ali i sa teritorija koje su pod kontrolom pakta, Makedonije, Crne Gore i sa Kosova - preneli su tada naši izvori.

print

Zvanično, niko juče nije hteo da komentariše naša saznanja. S druge strane, bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević kaže da je pisanje "Večernjeg lista" klasična pretnja i da NATO već 25 godina ima planove za intervenciju na Balkanu.

Ne bi im bilo prvi put! NATO je 1995. pomogao Hrvatima da sprovedu zločinačku "Oluju", u RS su imali operaciju "Namerna sila", a 1999. su zbog Kosova bombardovali Srbiju
Dževad Galijašević, bezbednosni stručnjak

- Ne bi im bilo prvi put! NATO je 1995. pomogao Hrvatima da sprovedu zločinačku "Oluju", u Republici Srpskoj su imali operaciju "Namerna sila", a 1999. su zbog Kosova bombardovali Srbiju. Za NATO pakt Srbi su destruktivna sila koju treba obuzdati. Inače, strašna je laž da Rusija destabilizuje Balkan! To čine islamisti i hrvatska ustašoidna vlast podržana od EU i NATO pakta - napominje Galijašević.

Ozbiljan rizik

I Darko Trifunović s Fakulteta bezbednosti ističe da postoji ozbiljan rizik od intervencije NATO pakta.

- Oni Srbiju doživljavaju kao "rusku priču", a put ka Briselu podrazumeva evroatlantske integracije. NATO ima vojnike na Kosovu i u BiH, a sve zemlje oko Srbije ili su u paktu ili idu ka tome. NATO sigurno neće dozvoliti da se dodatno približimo Rusiji i spremni su to da spreče na svaki način, pa i vojnom intervencijom. Srbija mora sama da se zaštiti - zaključuje Trifunović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 7 godina

oni imaju atomsko oruzje a mi moramo da razvijemo u kratkom roku nesto zesce a sigurno imamo mogucnost .\n

zimzelen

pre 7 godina

Sta cemo da razvijamo zesce kada smo I tenkove istopili u otpad.Jesu lijepo navukli nasu vlast na tanak led,sada bi nas pregazili za 24 sata jos nemamo ni vojske,a zasto pricamo protiv nata kada je to EU,a nasi vlastodrzci polomise jezike svadaju se sa hrvatima sto nam nedaju u tu zajednicu EU I NATO isto.Mi sami neznamo sta ocemo I sta radimo,jer nas ce canak,cedomir I drugi natjerati u nato I eu malo je Srba da se odupre tim koji vole EU(NATO)

Lala iz Banata

pre 7 godina

Већ виђено 1914. Наш одговор је јасан: - Наше Уједињење - Ваша смрт ! Ништа нисте схватили нити научили од 1918. "Вајни интелектуалци" те Уједињене Европе... ради - ЕКСПЛОАТАЦИЈЕ ТУЂЕГ РАДА И ПРИРОДНИХ БОГАТСТАВА... ( то јест, народски речено... - пљачке...!!) Само да знате без САД-е неће Вам тај план проћи, јер Мистер Трамп ће - ставити ВЕТО... А онда, "Европљани" - из НАТО Удружења "љубитеља природе"... - "Држ* Гаће"...!! Баш као 1914. на Церу и Колубари...!!

Miroslav

pre 7 godina

Ma nebi me ništa iznenadilo od tih natovih nacističkih hordi. Samo to je mač sa dve oštrice i bog zna kuda bi to odvelo. NEKA JE OVOM SVETU BOG NA POMOĆI ali nisu prilike.....

Goksi

pre 7 godina

To su isti oni sto rekose i 99. da se srbi resavaju za 72 sata. Mnogi su ovde zube lomili pa ce i oni.\n

Rade

pre 7 godina

Objasnite mi šta vam znači to N na kraju komentara. Nikako da ukapiram. Ili sam glup ili vi to pišete onako bez veze !!!

DS

pre 7 godina

Na fastickom jeziku rijec "disciplinovati" znaci unistiti i to pokusavaju jos od 1914,pa preko 1941 i 1991 i 1999,i to ne kriju.Joska Fiser je rekao da Srbe treba stalno drzati pod kontrolom i u zici.Kao da smo mi zivotinje,kao da smo mi drzali konc logore i u gasnim komorama gusili zene i djecu,lozili ih u pecima,vadili krv djeci od 3-10 godina u Rusiji i Ukrajini za potrebe njemackih ranjenika i nema zlocina koji oni nisu pocinili. I jos su 1991 god javno pricali da se moraju Srbima osvetiti za WWi i WWII kao da smo mi Srbi dolazili u Njemacku .da njih ubijamo,zarimo i palimo. A,onda su se IV Rajhu prikljucili i Ameri koji su,poslije istrebljenja Indijanaca,u dva svjetska rata bili normalan narod a onda su odjednom poludili.Evo ih sada Tramp vraca u normalu a njih pola nece,otimaju se,vicu i prijete nece mir,hoce rat,hoce i dalje da maltretiraju cijeli svijet. Ali,sve je prolazno pa i njihova sila,IV Rajh se polako topi.

Đole

pre 7 godina

Hmm...a sta da ovo nedaj Boze bude...ko ce da vas brani ...Kina Rusija...nebih rekao nece oni zbog neke tamo Srbije da izgubi svoje ljude tvrtke naftu... i jos k tome da navuku mrznju i bijes Eu,Amerike...i svih ostalih s kojima trguje...tko ce tad onda da vam pomogne...ma nece nitko...bit ce te ko Sj Koreja izolirani a mozda nestanete...da pobjegnete....di ce te kad oko vas sve nato zemlje i jos k tome i one koje nisu nece smijet pric....kad vec politicari tolko vole srbiju sto nisu oni ratovali nego dok ste imali oruzja mogli ste e onda kad je bilo kuku lele tad pomagajte ljudi...sve se vraca sve se placa

Miroslav

pre 7 godina

Ti skidaj gaće. Ja neću ko ni 99g radije poginem nego da me nacisti muče i ponižavaju. Ja se više bojim domaćih izdajnika nego natoa....

Nonsense

pre 7 godina

Ми смо небески народ, наша је судбина да бранимо отаџбину од Западних и Источних освајача, и никога се не бојимо, поготово не НАТО зликоваца који могу да прети колико хоће, видели смо их кад је Ердоган оборио руски авион како су побегли, не смеју да шпрцну од Путина. Србија је данас јака и моћна, јер има Русију уз себе а други нека виде шта ће да не заигра мечка и у њиховом дворишту.

MAJKA

pre 7 godina

DECO, ne ginite zarad političara, dok njihova deca uzivaju na sigurnim mestima puni para.DOZOVITE SE PAMETI, volite sebe i svoje bliznje, zivot je samo jedan, a mladost je prelepa u ljubavi.Ovima je samo do moći,slave, para...a vas guraju da budete topovsko meso.-

Srbija

pre 7 godina

Hrvoje, tukli smo i tucicemo svakog koga treba Srbija na prvom mestu,drugo poluvreme se igra uveliko ;)

milsain

pre 7 godina

Tko !! i di cemo !!!?? Opismeni se ! Pa u lijepu tvoju da vrnemo table na cirilicnom pismu u Vukovar i Jasenovac. A tko!!?? Pa Cetnici !!!Naravno!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Јел* ?...Да ниси ти од "оних", увек ... - За дом "сперман"...?!

Ana

pre 7 godina

Djole jeste li culi za onu: " Sto je babi milo, to joj se i snilo "? Tako se i vama vase zelje za Srbiju prosto cine kao sigurna stvarnost. Kao i da je veoma vazno da se bas svi na planeti moraju plasiti da ne razbesne Eu i Ameriku! Ali ako se probudite, primeticete da je njih Rusija vec grdno razbesnela, pogotovo u Siriji. To isto cini i Kina. ---- I da je vec vreme da prestanete da Srbiju gurate u vas licni, podrepasko-ulizicarski vrednosni sistem....tamo gde se vi, pod tudjim repovima nikada ne osecate ponizeni. Vec vam se tu cini korisno i lepo... A jeste li culi Djole i za onu: " Lepota je u ocima posmatraca "!! E pa Srbija i njen narod, imaju sasvim drugacije shvatanje od vas, o tome sta je pravilno u svim tim desavanjima. I narocito ko ce se sa kim, i na kakvim osnovama, ujedinjavati. Necasnim, podmuklim, napadackim, eksploatatorskim, agresorskim, ili ODBRAMBENIM? I seticete se, ako se probudite iz svog sna, da je Srbija odvajkada umela da kaze NE napadacima, i kada je bila sama protiv njih.

dr za rock and rolli

pre 7 godina

Kako bi mu slatko sve po spisku ali necete da objavite a i nisu moje novine....pavel j..... ti .... ,....

ludiilojko od sumadije

pre 7 godina

kake malo hrvati\nsto je baki milo to joj se i snilo.\n

djordje delic

pre 7 godina

Niko ne gaji iluzije da se mozemo odbraniti, ali bolje da ratujemo nego da nas ponizavaju i prave od nas negativce vec 25 godina, pa kud puklo da puklo...moraju znati da ih se ne plasimo

Dara

pre 7 godina

Upravo to njih izludjuje. Saka Srba, to oni misle, ne plasi se tako uzasne sile ubica.

Dragojlo

pre 7 godina

Penzionisali ste najbolje oficire i izvukli one iz podruma i ispod suknji.Sad su na potezu novi gen.Vasiljevici i Kovacici,Karleuse i ostali a vojnog suda nema!!!

Miroslavljevo jevanđelje

pre 7 godina

Нека буде што бити не може!!!n

duro

pre 7 godina

srbija ni vlada srbije nisu spremni za rat jer su verovali vuku koji davi ovce srbske srbi ce opet nastradati u balkanu canak veli da nece dati putinu da srbija bude sirija on zna

Zeljko

pre 7 godina

Нисте чули да нато више и не постоји???n

Sargarepac

pre 7 godina

A ja sam nekako siguran da bibcak i svaka baka izletela iz kuce sa usr..om motkom da mlati nat-ovce. Pa valjda bi ih svi jedva docekali da ih na zemlji dohvate pa i golim rukama zadave!\n

stanko

pre 7 godina

Ja znam da cu svoju porodicu braniti MILOM ILI SILOM!!!!

vlada

pre 7 godina

Što je bilo, bilo je .....ovo će ostati nedosanjani SAN!

nebojsa

pre 7 godina

\nHahaha,aha srbi su maciji kasalj,sto rece neko i 99 su pokusali,a sad so od 99 jos mnogo jaci.A druga stvar Rusija nece da sedi kao 99-e.\n

Feniks1

pre 7 godina

U tom slucaju, ili da odete svi rodbini na zapad ili svako u svoju zemunicu .

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Kakav zapad bre ?! Pa oni su protiv zapada i nek idu kod Putina odakle su i dosli. Ne bi bilo lose da Srbija proizvodi sto vise Traktora za populaciju koja ce se vratit na svoje korene i majku Rusiju.

Miroslav

pre 7 godina

De ti pacovar ipak proveri koliko je jadran dubok. I vidi imali kakav plićak do Italije......

Miroslav

pre 7 godina

Ma ja ko vi cronjani pod suknju mame angele merkel. Samo đe ste se sakrili kad vaša mamica angela većinom nosi pantalone???????

SuverenaAnonimka

pre 7 godina

Nisam ratovala - radjala sam! Sada mogu da se borim dok se satanisti ne potucu . Mi smo uvek pobedili i sada cemo. Neka mladi ne vojevaju bitke ako nemaju porod. Samo oni koji su izrodili da idu u borbu. Za sada je vazno po socijalnim medijima izvojevati Istinu - to moze da ih zaustavi ! Ako ih potucemo medijski sa Istinom sa Kosova o kojoj ljudi na Zapadu nemju pojima - mozda ih sprecimo pre borbe !

ja glasam

pre 7 godina

Ja glasam da se u Srbiji ponovo uvede obavezno sluzenje vojnog roka .Zasto nasa vlada to ne razmotri a ako je lova problem pa i ovako narod sve placa pa dacemo i za nasu vojsku.Sramota je da Srbija koja ima ratove svakih 30 godina nema vojsku,ove placenike sad ne racunam ,saka vatrogasaca bi ih rasterala.Ovako neka svaki muskarac zna da se odbrani a ne od muskaraca Sutanavac i Tadic su napravili fegete.Ko je za neka digne ruku?

nati

pre 7 godina

Ma ovi Nato generalcici jedu g.vna,znaju da bi ih Putin samleo za pola sata.Ali nece biti potrebe, njih ce vrlo brzo Bog da samelje jer su preterali u svojoj drskosti i bahatosti,siledzijstvu i zverskom manipulacijom svega i svakoga.Sodomi i Gomori je dosao kraj,pitanje dana je kad ce kauboji biti zbrisani sa planete a sa njima i ovi ustasoidni hrvatici, njihovi konjusari.Oni su pre bili austrijski a sada su u svom bedinerskom statusu napredovali i stigli do kaubojskih bilmeza.Ovo su im zadnji trzaji pred samrtnickom agonijom.Od 20-og januara isparice kao rosa u podne.Sve znacajne clanice EU ce im jedna po jedna okrenuti ledja i prikloniti se Briksu,uz njih ce ostati najbezlicnije zemlje kao sto su Rumunija,Hrvatska,Bugarska,siptari i albanci sa krsnim crnogorcima na celu sa Milom.Bice to jedan sraman krs od prvobitno zamisljene Nato-alijanse.\n

bb

pre 7 godina

ti koji bi napadali nek ne zaborave da je rat uvek prilika da se menjaju granice.... to ne moze u miru.... mislim da srbi zasluzuju realne teritorije koje obuhvata nas narod na balkanu....

Car

pre 7 godina

Srbijo, "Zovi samo zovi svi ce sokolovi za te zivot dati". U Srbiji sam za 24 sata sa svojom hranom i dzebanom. Amin(neka tako bude)

marko

pre 7 godina

CIM SE ZAVRSI SIRIJA IGRANKA POCINJE NA BALKANU. TRENUTAK ZA PRIPREMU I SPASENJE NAM IZMICE.

HRVAT

pre 7 godina

neznam sta to ima zanimljivog u srbiji pa aj idemo je napast i zauzet?!?!?!?\nkome trebaju cacak i uzice????\n

Miroslav

pre 7 godina

Bili ste vi već sa vašim gazdama austrougarima od 1914 do 1917 i od 41 do 44. Ali sad ako budete i treći put krenuli neko će morati nestati za vek vekova. I još nešto zašto vas stranci ne zovu hrvati nego vas nazivaju croatišen. Kako to zvuči nakaradno croatišen.....

Sale

pre 7 godina

A zato na "poklon" oni HAMERI! Da im se sa njima suprotstavimo. Ha, ha......

Realist

pre 7 godina

Realna je to prijetnja , NATO je svuda oko i iznad nas , mi realno nemamo ništa izuzev malo volje koja oscilira od osobe do osobe, sjetite se nedavnih izgubljenih ratova.Jedno je pisati svašta po portalima a drugo stvarno ratovati.Obzirom da smo "nebeski" narod , "najstariji" na svijetu , "kolijevka civilizacije" i druge gluposti mi se ničeg ne bojimo.Braćo srbi treba biti realan i reći da je Srbija ranjiva sa svih strana , svaka priča o ratu sa velikim igračem kao NATO je smješna.Neka ratuju Rusi ako smiju . pa Turci ladno srokaše Rusima Suhoj , pa ne bi rata sad su veliki jarani , od ekonomije pa nadalje.Al to nije razlog da im ne ..... bar jezikom , to nam je jedino i ostalo , sve ostalo je nestalo.

radovan

pre 7 godina

Hocemo Ruse,necemo Amerikance i tacka. Nemozemo da zaboravimo ono sto su nam zlocinci uradili 99.

Boki

pre 7 godina

Svima je jasno da je ovaj Trifunovic zapadni placenik.Nije mi jasno zasto nije u zatvoru da odgovara za izdaju zemlje,nego daje izjave svaki cas i obucava buduce sluzbenike drzavne bezbednosti.Nasa drzava nema prave bezbednjake mi smo banana drzava,ako smo dozvolili da nam na televiziji i novinama izdajnici daju izjave.

Stevan

pre 7 godina

Ako samo zakorace u nasu zenlju sa namerom da nas porobe,ne treba mi pistolj,puska ni mitraljez. Imam za njih dovoljno ostar noz! Dosli bi oni da se ne plase noza! Jedan od njih bi bio MOJ a potrudio bih se da ih bude gomila!

Dusan

pre 7 godina

I sad je jasno zašto Hrvatska stalno pokušava da blokira Srbiju za ulazak u EU. Stvara ''kredibilitet'' NATO-u za napad na nas. Jer, ako udjemo u EU nema intervencije NATO. Osim toga, napad na nas bi pruzio Hrvatskoj vrhunski orgazam koji ona nije dozivela još od II sv.rata kad su sa histeričnom radošću dočekali nemačku vojsku.

DOTTORE

pre 7 godina

Ako ga ne mozes pobediti,pridruzi mu se ,A onda lagano iznutra nagrizas. Tako radi bolest rak, od zdrave celije napravi losu. Od NATO napravimo KGB

eeeeeee

pre 7 godina

zato pamet u glavu i novac ulagati u naoruzanje,necemo se goloruki braniti pre svega mislim na jaku PVO pa onda sve ostalo...\n

dragansmakic

pre 7 godina

Pa probali ste i milom i silom.Imate li vi kakvu trecu foru ili da potpisete kapitulaciju ko ljudi

ja Pa ja

pre 7 godina

Kapitulaciju ste uvek potpisivali vi.Govna ostaju govna pa plutala bastom punom cveca ili utrinom punom korova.Jedino sto se na kraju sa govnima dobro nadjubri utrina

XXL

pre 7 godina

Čim se skupe dovoljno krenuće. Za sada ipak ih je malo, a Srbija sa druge strane.

Slobodan

pre 7 godina

ŽIVELA SRBIJA SA REPUBLIKOM SRPSKOM I RUSIJOM. NATO zlikovci i petokolonaši u Srbiji mogu da nam p...še, samo prethodno da operu prljava usta.

Miroslav

pre 7 godina

Da i ti nisi možda neka mala hijenica croatišen......

Pidza faca

pre 7 godina

Nato je po recima njegovog gen. sec. iskljucivo odbrambeni ne agresivni savez,sto je potvrdjeno 1999.god

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija