• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2016

13:41

OTVORENO PISMO MARIJANA RISTIČEVIĆA:  Šabić misli da je SVETA KRAVA o kojoj niko, pa ni Skupština, ne sme ništa da pita!

Politika

OTVORENO PISMO MARIJANA RISTIČEVIĆA: Šabić misli da je SVETA KRAVA o kojoj niko, pa ni Skupština, ne sme ništa da pita!

Podeli vest

Narodni poslanik Marija Rističević uputio je otvoreno pismo televiziji N1 podvom gostovanja poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića na ovoj televiziji

Otvoreno pismo Marijana Rističevića prenosimo u celini:

Nisam iznenađen nastupom na N1 gospodina Šabića koji je sebi dao za pravo da polemiše sa narodnim poslanicima koji su se usudili da pitaju da li je tačno da su od Britanske ambasade Zašititnik i Poverenik dobili 80.000 funti za neku delatnost? 

Da su dobili novac i sam je potvrdio tokom nastupa na Vašoj televiziji. Ne razumem Poverenika koji i dalje misli da je ministar, potpredsednik Skupštine i poslanik, te da ima pravo na političku polemiku.

Što se njegovih tvrdnji i sumnji o mom navodnom učešću u privrednim prestupima u određenim firmama, očekujem od gospodina Šabića da kao pravnik podnese krivičnu prijavu protiv mene, ukoliko ima saznanja o mojoj krivici. Tada bih i ja stekao pravo da odgovorim prijavom za lažno prijavljivanje.

Što se nekulture tiče Šabić je autentični prestavnik te pojave budući da misli da je sveta krava o kojoj niko, pa ni Skupština koja ga je birala, ne sme ništa da pita.

Poz. i hvala
Marijan Rističević



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Naki

pre 7 godina

E banana drzavo ko sve komentarise i blati casne i postene ljude juce je pljuvao jeremica danas sabica ko je sledeci

Miroslav

pre 7 godina

Pa šta je to RISTIČEVIĆ pogrešio ili slagao. Taj šabić i janković su obični soroševski kadar sa sumnjivom prošlosti......

bogster

pre 7 godina

Koje časne i poštene ljude? Mislite na ove dve trule engleske špijunčine, fali ovom dvojcu i ona Čomička, ta trojka se namlatila para , radeći za engleze. Nek pokažu pasoše .

Zivko

pre 7 godina

Sabic je Psiho-Fizicki poremecena osoba i njegovo stanje treba lekari specijalisti da to ispitaju i potvrde.

bubasvaba

pre 7 godina

BRAVO BRATE RISTIČEVIČU KAO DA SI MENE POSLUŠAO . KO KOME OVE U OVOJ DRŽAVI MOŽE DA POSTAVLJA PITANJA ????? KO JE ON I ZLOSTAVLJAČ NISAM POGREŠIO TREBA DA BUDE ZAŠTITNIK ALI JE ZLOSTAVLJAČ NEK NAVEDE TRI LICA KOJIMA JE POMOGO .

Lazni bot

pre 7 godina

e jeste bas kad bi Risticevic znao da pise pa da vam verujemo

Miroslav

pre 7 godina

Ali zato kad napiše vi dosmanlije pijete apaurine....

GORDANA

pre 7 godina

ŠABIĆ JE SEOSKA "Ž E N E T I N A ", TRTLJA TRTLJA , I ZAMISLITE , GLE ČUDA DAJE TRTLJANJE SAMO NA ZLONAMERNU TV N 1 KOJA MRZI SRBE I SRBIJU .!! BRAVO ZA RISTIČEVIĆA !!!??

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija