• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2016

23:50

DEKI STANKOVIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Uvek sam tu za Srbiju!

Politika

DEKI STANKOVIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Uvek sam tu za Srbiju!

Podeli vest

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković uveren je da će Srbija posle današnje prezentacije investicionih potencijala Srbije u Veneciji, kojoj je prisustvovao srpski premijer Aleksandar Vučić, imati još više investitor iz italijanske regije Veneto

Govoreći o Vučićevoj poseti i sastancima on je rekao da su protekli fenomenalno. Stanković je siguran da će Srbija biti dobar domaćin investitorima iz regiona Veneto.

On je izrazio veliko zadovoljstvo zbog današnje posete srpske delegacije na čelu sa premijerom Vučićom i dodao da je počastvovan pozivom. 

Stanković, koji je igrao za milanski fudbalski klub Inter rekao je da se i sam trudi da u Italiji promoviše svoju zemlju koliko god može.

- Kad god treba i gde god treba, ja sam uvek tu i sa velikom voljom i željom čekam da mi se da neki zadatak da Srbiju predstavim u što lepšem svetlu- poručio je proslavljeni srpski fudbaler.
 

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ U ITALIJI: Da sam na vašem mestu i da želim da zaradim, ULOŽIO BIH U SRBIJU!

(FOTO) DEKI UZ VUČIĆA! Slavni fudbaler deo srpske delegacije u Italiji!

(FOTO) VUČIĆ U VENECIJI: Premijer posetio kompaniju Labor lenjo koja otvara novi pogon u Sremskoj Mitrovici

VUČIĆ PRED NOVINARIMA U VENECIJI: Srbija želi da pripada evropskom društvu, ali vodi računa o spostvenim interesima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svojta

pre 7 godina

Stop zloupotrebi proslavljenih sportista u dnevnopoliticke svrhe.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija