• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.12.2016

23:50

PUTIN I ERDOGAN:  Ruski amabasador ubijen da bi se ugrozilo savezništvo Rusije i Turske!

Politika

PUTIN I ERDOGAN: Ruski amabasador ubijen da bi se ugrozilo savezništvo Rusije i Turske!

Podeli vest

Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan ocenili su večeras da je ruski ambasador u Ankari ubijen s namerom da se ugroze odnosi te dve zemlje

Putin je na sastanku s visokim zvaničnicima rekao da ubistvo ambasadora Andreja Karlova predstavlja "provokaciju s namerom da se ugroze odnosi Rusije i Turske, i mirovni proces u Siriji".

Erdogan je u video poruci koju su prenele turske televizije naveo da je u pitanju "provokacija s ciljem da se ugrozi proces normalizacije tursko-ruskih odnosa".

"Administracije Rusije i Turske odlučne su u nameri da ne padnu na tu provokaciju", rekao je turski predsednik.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) VIKNUO JE "OSVETA ZA ALEPO" I POČEO KRVAVI PIR: Ovo je trenutak ubistva ruskog ambasadora u Ankari!

Turske vlasti su uvele privremenu zabranu na medijsko praćenje ubistva ruskog ambasadora u Turskoj, osim prenošenja zvaničnih saopštenja.

Ubica ruskog ambasadora u Ankari bio je policijac koji je identifikovan kao Mevlut Mert Altinas (22), izjavio je prethodno turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu.

SAVETNIK VLADIMIRA PUTINA ZNA KO JE NARUČIO UBISTVO: Iza atentata na ruskog ambasadora ne stoje islamisti!

Sojlu je rekao da je ubica Andreja Karlova radio u jedinici policije za razbijanje nereda u prethodne dve i po godine.

Ruski ambasador Karlov preminuo je pošto je tokom govora na otvaranju izložbe u Ankari na njega više puta pucano.

SILOVANJE ISTINE BRITANSKIH MEDIJA: Ubicu ruskog ambasadora uporedili sa Gavrilom Principom?!?

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova kazala je da je ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj teroristički napad.

MAJKA I SESTRA UMEŠANE U ATENTAT: Turska policija uhapsila porodicu ubice ruskog ambasadora?!

Ubistvo ambasadora su osudili UN, EU i SAd.

Zvaničnici Srbije večeras su povodom ubistva ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova uputili telegrame saučešća njegovoj porodici, najvišim zvaničnicima Rusije, kao i ruskom narodu. 

PUTIN BESNO PORUČUJE: Ubistvo ruskog ambasadora je DRSKA PROVOKACIJA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SUHOJ

pre 7 godina

SRANJE!!!! AMBASADOR JE UBIJEN ZATO ŠTO SU ENGLEZI I CIA TO TRAŽILI!!SADA TREBA DA GAVRILO PRINCIP POBIJE SVE BRITANSKE AMBASADORE PO SVETU JER SU OKUPATORI

Nebojsa

pre 7 godina

Zasto Blic i Alo nemaju na naslovnoj strani teroristicki akt likvidacije Ruskog ambasadora u Turskoj?\nZasto americki mediji ne koriste termin teroristicki akt za ubistvo Ruakog ambasadora nego naoruzan covek?\nZasto Britanski mediji i Karl Bilt porede atentatora kao heroja Gavrila Principa?\nKada date odgovore na ova pitanja bice svima jasno da su nalogodavci MI6 i CIA. Ako nije jasno pogledajte zadnje histericno boleane izjave i pretnje Baraka Obame. A ovako mogu desetine primera da navedem. \n

neso

pre 7 godina

Gavrilo junak od Bosne vec odavno ore nebeske njive a zasto mi svim sredstvima nismo branili i ne branimo Kosovo?nemamo m..a samo znamo dici tri prsta i kur.iti se kada smo brojcano jaci.Vojska i narod nikad nije trebao prepustiti Kosovo siptarima i onu sramnu sliku povlacenja i tri prsta nikad ne zaboravljam.

duška

pre 7 godina

Slava ambasadoru. Zapadnjaci pozeleneli od muke,ali će dobiti po njušci! Tek će da vide čija majka crnu vunu prede! Ološi su zavladali svetom, ali ako bog da, potrsiće ih uskoro, jer zlo nikad ne može za dugo da opstane!

novica

pre 7 godina

Pa Englezi su najomraženija i najpokvarenija i najpodmuklija nacija na svetu..nikako da se pomire sa tim da više nisu kolonijalna sila, ustvari nisu nikakva sila, ali je njihov duh i geni i širom amerike, koja je zamenila englesku, pa sada ona ima kolonije i vazale po čitavom svetu....sasvim je sigurno da je ovo maslo CIA i MI 6...koji su ustvari posebne države i koje niko ne pita kakva zlodela vrše po svetu....ali na silu se silom odgovara...pa iako si slabiji....ko nema mu...a taj postane vazal kao mi.....

Duki

pre 7 godina

Treba postaviti pitanje: "Kome je u interesu ovo ubistvo" ? Ubedjen sam da neka tajna sluzba stoji iza ovoga..... cia, britanski mi6. Interesantno je da se ubistvo ambasadora desilo istog dana, kada je elektorima zvanicno potvrdjena pobeda Trump-a za predsednika.

Ljilja

pre 7 godina

Pametni ljudi tako rezonuju. Molim te Boze samo mir podari u svakoj zemlji

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17