• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.12.2016

11:55

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ I LAZANSKI NA PINKU: Sa novim "migovima" i sistemom "BUK M2" bićemo najjači na Balkanu!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ I LAZANSKI NA PINKU: Sa novim "migovima" i sistemom "BUK M2" bićemo najjači na Balkanu!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, istakli su da će nabavkom najmodernijeg naoružanja iz Rusije Srbija postati najjača vojna sila u regionu...

Lazanski, kaže da će nabavkom šest "migova 29", uz postojeća četiri koja već ima, Srbija držati korak sa zemljama NATO u našem regionu, kad je reč o lovačkoj avijaciji:

- Nije ovde reč o običnim avionima... Oni će nakon remonta dobiti najmoderniji navigacioni sistem, kao i najsavremenije ruske rakete vazduh-vazduh, koje nema niko u regionu. Tako ćemo doći na nivo aviona četvrte kategorije, što je za respekt, jer avione pete kategorije imaju samo SAD i Rusija!

Vučić je naglasio da nije reč samo o kupovini "migova 29", već da je to samo početak modernizacije Vojske Srbije...

- Osim "migova", oklopnih vozila i tenkova, mi ćemo do kraja 2017. godine, a možda i pre, dobiti raketni sistem "BUK M2". Sa takvim raketnim sistemom, uz "migove 29", više niko neće smeti ni da pomisli da napadne Srbiju, a kamoli da je stvarno napadne - poručio je Vučićević.

Šta su sve Lazanski i Vučićević govorili na televiziji Pink, pogledajte na ovom snimku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tito

pre 7 godina

Napoleon je rekao: Vise vredi lav na celu vojske magaraca, nego magarac na celu vojske lavova. Pitanje glasi: Ko je glavnokomandujuci? Rus, Amerikanac ili Srbin?

Miki

pre 7 godina

Ako nas ponovo napadnu, daleko bilo, imam osecaj da ce nas napasti sa avionima pete generacije, i sta onda? Savremeni avioni imaju radare od 200, 300 km. U poredjenju sa njima, nasih 120 km deluje prilicno deprimirajuce.

Rossia

pre 7 godina

Неће нас напасти, не смеју, јер се боје реакције Русије. Путин је Србију означио као спољнополитички приоритет на Балкану, и та позиција мора да се брани свим силама.

zemunac

pre 7 godina

A gde si to pročitao da nas rusi brane do poslednjeg Srbina

paničar

pre 7 godina

a šta ako nas neko napadna sad, nabrzinu, pre no šta avioni dođu?

Nemke

pre 7 godina

Onda Putin salje vojsku da nam pomogne.Nije vise sve isto kao 99-te,mnoge stvari su se promenile.Stalno zaboravljamo da imamo bracu koja nam cuvaju ledja!

poltron

pre 7 godina

Dragan J. Vučićević i Miroslav Lazanski su dva najpametnija čoveka u Srbiji, naravno posle AV Vučića

Lazni bot

pre 7 godina

Dobro si se na kraju ispravio jer u ovoj zemlji ima samo jedan covek koji je najpametniji covek u istoriji covecanstva.

Marko

pre 7 godina

Sad postajemo jači od čitavoga Balkana.Mene brine nešto drugo,rat se dobiva na terenu a ne dal' neko ima više tri tenka,aviona,helikoptera...?A tu smo se pokazali u zadnjem ratu kad smo imali svo oružje JNA tanki?Još više me brine naše gospodarstvo,plate,penzije,rad ,zapošljavanje...?

nikola

pre 7 godina

Lazanski, pa zar nije bilo govora da se nas tenk M84 unapredjuje na sistem AB sa kojim se prakticno izjednacava sa ruskim T-90? Isto tako receno je da je do sad na taj nivo unapredjeno oko 10tenkova.

Rade

pre 7 godina

Jest tenkovi koje je Srbija imala otišli su na modernizaciju u Smederevsku Željezaru kao i nekoliko hiljada stresa i igala koje su uništene.Prvo pohapsiti izdajnike očistiti Skupštinu pa onda napred.Ali su važnije fabrike ja fabrika traktora u Rakovici Itd.

Radosav

pre 7 godina

Da li ce neko odgovarati za izdaju zbog nemilosrdnog unistavanja vojne tehnike i naoruzanja , a samim tim i podrivanja odbrambene moci Srbije?

SRBIJA

pre 7 godina

Jako lepo svaka cast za Srbiju i za domacu vojnu industriju kao i za bracu ruse i ovo sto su nam prodali po povoljnim uslovima plus fenomenalna oklopna vozila i tenkovi,BUKm2...

dragansd971

pre 7 godina

Mig-ovi stari 20 god sto bi rekao Rambo Amadeus bolje stara baba nego djeva mlada

Milic

pre 7 godina

Sto nam to nisu dali '99 pa sada ne bi bili unazadjeni 20godina.

Tane

pre 7 godina

Šta če biti kada Hrvatska dobije F 16 sa raketama AMRAAM 120 d dometa 165 km ili nove evropske METEOR dometa 350 km. Malo se preteruje sa ovim najjači na Balkanu. Niko nikoga neče napadati i to je sve besmisleno.

somi zajecar

pre 7 godina

Srbija je sve postigla, i napredovala, pa joj sada samo avioni nedostaju,I kako sami kazu, da bi bili nadmocni u regionu. zar to oni ne prizivaju nove ratove, medju ziteljima nase biv.prijatelja iz Biv. Juge..Valjda ljudi treba da se druze,vole a ne da vode ponovo ratove, dosta je bilo ratova , a koje su razne budaletine, podsticale na iste takvima treba zakonom zabraniti da se pojavljuju u novinama i na tv kanalima.Ovo kazem iz dobrih namera.Jer volim Srbiju.

ruski lala

pre 7 godina

Neko će nas ponovo uzeti na zub i nišan. Neće migovi ni poleteti a pretvoriće ih u otpad.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija