• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.12.2016

11:57

MRDIĆ: Tatić preti, uvrede i poziv na linč Markovića!

Politika

MRDIĆ: Tatić preti, uvrede i poziv na linč Markovića!

Podeli vest

Šef odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" u Skupštini gradske opštine Vračar Uglješa Mrdić osudio je danas pretnje i ugrožavanje bezbednosti narodnog poslanika Aeksandra Markovića koje je, navodi, preko društvenih mreža izneo bivši čelnik opštine Vračar Slavko Tatić

- SNS najoštrije osuđuje pretnje narodnom poslaniku Aleksandru Markoviću koje je na društvenim mrežama izneo bivši potpredsednik opštine Vračar Slavko Tatić. Primitivne uvrede i poziv na linč koje je na društvenoj mreži tviter izneo Slavko Tatić najbolje govore o ovom čoveku i stranci koja je 24 godine vladala Vračarom - rekao je Mrdić u pisanoj izjavi medijima.

On je pozvao nadležne organe da reaguju i zaštite poslanika Markovića koji u Narodnoj skupštini predstavlja Vračarce,od pretnji bivšeg čelnika opštine Vračar.

Mrdić je naveo da je " Tatić godinama bio potpredsednik skupštine gradske opštine Vračar i deo Stambene komisije" i dodao:

- Vlast čiji je važan deo bio Tatić, od kada je kao odbornik sa mandatom prešao iz SPO u DS, napravila je 781 miliona dinara potraživanja na osnovu zakupa od čega je nenaplativo skoro 422 miliona, a opština je takođe ostala, u vreme bivše vlasti, i bez 5.354 kvadrata poslovnog prostora.

Twitter

Prema njegovim rečima stoga je gradska opština Vračar ostala bez 70 stambenih jedinica, dok je za 103 stana u toku detaljna provera dokumentacije.

Kako je rekao kada je Tatić "završio sa funkcijama" nasledio ga je "sin Bogdan koji je do skoro bio visoki funkcioner opštine Vračar".

- Nepotizam kakav smo imali prilike da vidimo na Vračaru jedinstven je u Srbiji. Oni su samo jedna od pet porodica koje su 24 godine vladale Vračarom prebacujući funkcije sa očeva i majki na kćerke i sinove - rekao je Mrdić i dodao da je jasna "frustriranost bivših funkcionera jer je vreme kada su Vračar tretirali kao ličnu i naslednu svojinu prošlo i sada treba da odgovaraju za nezakonita dela".

Tatić je na svom Tviter nalogu Markovića vređao i naveo da mu se čini da će "biti izlupetan od nekog Vračarca".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

,,, ..кривичне пријаве надлежном тужилаштву а не...препуцавања...!!

momir

pre 7 godina

Slavko Tatic je ovoga leta finansijski ojadio kamp \"Jabukov cvet\" i svojim ponasanjem doveo u pitanje opstanak kampa. Tako \"dobro\" je naplacivao savetodavne usluge da je za dan \"zaradio\" 110 hiljada dinara, pa su ga na vanrednoj skupstini kamperi, skoro jednoglasno, izbacili iz upravnog odbora. Osim prljavih finansijskih rabota ostao je duzan kampu jos oko 20 hiljada dinara.\n

nati

pre 7 godina

Kladim se da nece da mu fali dlaka s glave a kamo li da ce odgovarati krivicno ,kao i hiljada njih iz Dos-a.Pogodite ko\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17