• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2016

12:22

POKRET SOCIJALISTA: Janković hitno da podnese ostavku!

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Janković hitno da podnese ostavku!

Podeli vest

Pokret socijalista zatražio je hitnu ostavku zaštitnika građana Saše Jankovića, koji je danas najavio predsedničku kandidaturu, kako kako bi on u nastavku svoje kampanje trošio budžet partija DOS, a ne građana Srbije

"Izjava Saše Jankovića da će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima samo je potvrda onoga na šta je Pokret socijalista ukazivao sve ovo vreme. Sve što smo rekli o Saši Jankoviću bila je potpuna istina, a sve što je on govorio bila je laž", navodi se u saopštenju.

Kako dodaje PS, Jankovićevo neprestano prisustvo u medijima, organizovanje političkih skupova pod okriljem institucije Zaštitnika građana, njegovi komentari o dnevnopolitičkim dešavanjima, blaćenje svoje države u inostranstvu, njegovi očigledni kompleksi u odnosu na premijera, bili su jasni pokazatelji kakve su njegove stvarne ambicije.

"Sada je potpuno jasno zašto je plata Jankoviću tri puta veća od premijerske i zašto mu je budžet države mali i smešan. Pored svoje bahatosti, danas je pokazao i neviđeno licemerje zato što će svoju političku kampanju nastaviti da vrši sa funkcije Zaštitnika građana", ističe se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duška

pre 7 godina

Ma, ima li drugi način da on nas prestane štititi ?! Lično se odavno kanim da krenem sa peticijom za ukidanje ove izmišljene nevladine institucije, a o trošku ovog isceđenog naroda! Nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da za prodavanje magle zgrće više od 3000 eu mesečno koliko mnogi od nas sa sve fakultetskim diplomama i višedecenijskim stažom to ne zarade ni za godinu dana! Kakva bre ostavka, ako ima države zna se kako se to radi kad se zloupotrebi položaj!

vlada

pre 7 godina

Ukinite to radno mesto, jer su rezultati izostali! To je najobičniji parazit!

Marija

pre 7 godina

A ZASTO, DA LI JE DOKAZANO DA JE URADIO NESTO NEZAKONITO.PA SUD JE DINKICA OSLOBODIO KOGA SU GODINAMA PROZIVALI KAKO IMAJU DOKAZE A ZA JANKOVICA KOJE DOKAZE IMA VLAST. JEDINO MORA DA GA SE PLASE PA GA ZATO NAPADAJU.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija