• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2016

11:07

POKRET SOCIJALISTA: Kada će Janković podneti ostavku?

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Kada će Janković podneti ostavku?

Podeli vest

Pokret socijalista u današnjem saopštenju pita Sašu Jankovića kada će podneti ostavku i "prestati da zloupotrebljava nezavisnu instituciju Zaštitnika građana, sredstva građana i građane Srbije"

"Predsednički kandidat Saša Janković, ohrabren od strane partija DOS-a, nastavlja da urušava nezavisnu instituciju Zaštitnika građana", ukazao je PS u saopstenju.

Ta stranka ocenjuje da Janković funkciju ombudsmana koristi za svoju političku kampanju i ličnu promociju, iako zna da je političko delovanje ombudsmana po zakonu najstrože zabranjeno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 7 godina

A pokret socijalista je sta? Koliko oni glasovs imaju i kome je bitno njihovo misljenje\n

brane

pre 7 godina

Pokret socijalista je veoma bitan politički faktor u Srbiji kada postavlja razna pametna pitanja, jer ima podršku 0,02% građana

draza

pre 7 godina

Što vas ima tako malo na skupu, koliko vi ono imate članova?

XXL

pre 7 godina

A ko su pa sad Ovi da On njima odgovara i polaže račune kad će i da li će podneti ostavku ili sačekati da mu istekne mandat? Bog te ovde svaka šuša traži nečiju ostavku ... kad će Oni da se povuku iz političkog života Srbije čisto da pitam i ja kad mogu Oni? Svašta.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17