• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

28.12.2016

10:02

(VIDEO) DAČIĆ OTKRIO KARTE: Razgovaraćemo sa SNS o zajedničkom kandidatu, ali NE PODRŽAVAMO TOMISLAVA NIKOLIĆA!

Politika

(VIDEO) DAČIĆ OTKRIO KARTE: Razgovaraćemo sa SNS o zajedničkom kandidatu, ali NE PODRŽAVAMO TOMISLAVA NIKOLIĆA!

Podeli vest

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kaže da je ta stranka spremna za razgovore sa SNS oko zajedničkog kandidata za predsedničke izbore, ali da neće podržati Tomislava Nikolića "na način na koji se kandidovao"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tosa

pre 7 godina

Најмање потреса и трошкова би било ако би се Вучић кандидовао за председника , а владу препустио искусном Дачићу и Николића предложио за почасног председника СНСа.

bre bre

pre 7 godina

Па ваљда је логично, ако је Србији потребан континуитет, да се ништа не мења у персоналу? Они који сматрају да је Србији потребан дисконтинуитет, свакако ће кандидовати своје пулене. Врло прости!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Све би ја то послао у ... - пензију...! Да не чине већу... - штету....!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Апелујем свима да се подржи Тома.......!! За други мандат написо човек ДОКТОРАТ....! Штета да се... - баци...!!

igor

pre 7 godina

Kada bi se premijer Aleksandar Vucic kandidovao za predsednika drzave, pobedio bi vec u prvom krugu bez sumnje,ali onda kao predsednik drzave ne bi mogao da ima punu kontrolu vlade niti da vodi racuna o njoj,svi znamo da je veca odgovornost premijera od predsednika drzave i da sve mnogo vise zavisi od premijera vlade,tako da je najbolje da Aleksandar Vucic ostane na celu predsednika vlade, a Nikolic ili neko drugi iz SNS-a da se kandiduje za predsednika drzave u koga Vucic ima poverenja,sve drugo ne bi valjalo za napredak srbije, Dacic bi voleo da se vucic kandiduje za predsednika,tako bi na parlamentarnim izborima imao veliku sansu da dodje do mesta premijera vlade\n

todor

pre 7 godina

Vučić kao predsednik koji će, bez obzira na ograničena ovlašćenja koje ima predsednik države, da kontroliše i izdaje zadatke, Vujović kao premijer jer će sigurno nastaviti započete ekonomske reforme i Dačić kao ministar spoljnih poslova i kao neko ko treba da okonča briselske pregovore. U svakoj drugoj kombinaciji SNS i SPS gubitnici.

Nonsense

pre 7 godina

Вујовић премијер, Вучић председник и Амери и ЕУ задовољни, а Русија, она подржава Тому, шта ћемо сад? Путин је рекао да ће са великим интересовањем да прати те изборе, а без његове подршке тешко до победе.

todor

pre 7 godina

Zar Vučić ne bi imao rusku podršku? A šta sa evidentannim rizikom da Nikolić i sa podrškom rusa ne prođe? Šta onda? Kohabitacija? Kuda bi nas to odvelo?

DUSAN

pre 7 godina

Svi rade protiv Vucica. Dacic ce mu zabit noz u ledja kad osjeti priliku, kao sto je to vec jednom uradio kada je trebalo da postane gradonacelnik Beograda.

Draganche

pre 7 godina

Od kada je posle "sloma" Milosevica, Dacic uveo SPS u koaliciju sa zutima, trebalo je svima da bude jasno, da covek po svaku cenu zeli da je u Vlasti, da li sa zutima, SNS, radikalima, bilo kime samo da se i on nesto pita. Ne razumem da uopste dobija podrsku od clanstva, mada su oni navikli da imaju nekoga ko ih vodi na ularu.

Radovan

pre 7 godina

Daċicu vreme ti je proslo ,a i kadrovi su u SPS nesto izlizani ako budu i novi parlamentarni izbori ,što je suludo gotov si!!!!!

Alrksandar

pre 7 godina

Vucic ostaje premijer ,a Seselja staviti za predsednika i onda nam ne moze niko nista,sto kaze nas Dodik,, Jaci smo od sudbine !!! Mogu samo da nam ,,,

Dragomir

pre 7 godina

Александре,те твоје глупаве предлоге форсирај тамо преко Дрине у Босни или како је зовете Република Српска?Због вас срба из Босне цео век страдамо ми срби из Србије!.Јасно је да сте ви наши највећи непријатељи.Покушали сте да нам умувате посланике у Скупштину Србије што нас је згрозило.Када сте се овде у Србију масовно довукли са Титом ојадили сте нас отимачинама и убиствима.Хиљаде београђана је без суђења пострељано и бројни станови су им отети.СТОП БОСАНИЗАЦИЈИ СРБИЈЕ!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija