• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2016

22:43

ZORANA O CIRKUSKOJ PREDSTAVI SAŠE RADULOVIĆA: Skupština je doživela svašta, ali je po prvi put dobila trubadura!

Politika

ZORANA O CIRKUSKOJ PREDSTAVI SAŠE RADULOVIĆA: Skupština je doživela svašta, ali je po prvi put dobila trubadura!

Podeli vest

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je večeras da je Skupština Srbije u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela svašta, ali da je danas parlament prvi put dobio trubadura - Sašu Radulovića, koji će, kako kaže, i ostati zapamćen kao običan trubadur

- Skupština Srbije u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela je svašta, od čupanja kablova, iznošenja Šešelja, polivanja vodom, gađanja cipelama, do fizičkih obračuna. Ali danas je parlament prvi put u svojoj istoriji dobio trubadura - Sašu Radulovića - navela je Mihajlović u saopštenju.

Prema njenim rečima, lider pokreta “Dosta je bilo“ uspeo je da u istoriji Skupštine Srbije ostane zapamćen ne po smislenim i kritičkim poslaničkim raspravama, konstruktivnim amandmanima ili bilo čime što bi pomoglo barem onima koji su glasali za njega.

- Ne, ostaće zapamćen kao običan trubadur. Čestitam glasačima pokreta „Dosta je bilo“ što ih u parlamentu predstavlja niko drugi nego trubadur. Nadam se da je time ispunio sva njihova očekivanja - istakla je Mihajlović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Moma Sajkovic

pre 7 godina

Саша Радуловић је један обичан луципрд.

zoran

pre 7 godina

Ne razumem skupstinu za njenu dozvolu za ovakva primitivna ponasanja.Dali smo mi gradjani duzni da gledamo ovaj primitivan narod i njihovo ponasanje.Postvljate nam zakone a koje i sami ne postujete.nisre u stanju da vodite reda na vasem placenom poslu.Sramore

nati

pre 7 godina

Ovaj covek polako ali sigurno gubi razum,to mu se vidi po izrazu lica i ociju,neka mu neko pomogne da pocne da se leci, jer on sam nema uvid u to sta mu se desava,totalno je rastrojen, dezorijentisan i ubijen u pojam.\n

Slobodan

pre 7 godina

Dok se narod bori da prezivi oni se sprdaju u skupstini i jos za to dobijaju plate.\n

protivnik lazova i prevaranata

pre 7 godina

Takav sljam moze jedino da mu se popisa pod prozorom, zajedno sa onim djubretom Majom G.

Djole

pre 7 godina

V.I.S."Prljavi stečajni upravnik i klonovi" pravi jeftin rijaliti od najvažnije institucije u državi i da su izabrali pogrešnu pesmu. Maja bi mogla bolje da radi svoj posao ako bi koristila instrumente koji su joj na raspolaganju da spreči cirkus u skupštini i da treba da oduzima reč i kažnjava i opoziciju i poziciju čim krenu trivijalna prepucavanja koja nemaju veze sa dnevnim redom ,nego se sve svodi na lično!Narodni poslanici su narodni samo u predizbornim kampanjama,nakon izbora su isključivo partijski vojnici!!Verujem da je mnoge sramota ali da nemaju m.da da se suprotstave svojim liderima i liderčićima i zarad sitne koristi,postali su klimači glavama ili spikeri svojih lidera!Za kraj,oni su kao predstavnici naroda?, moji nisu!Ne prihvatam da me predstavljaju klovnovi,oni samo troše moj novac i novac svih građana srbije!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija