• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

31.12.2016

09:47

NIKOLIĆ: Za čije interese da se ja nadmećem s Aleksandrom?! Vučić će biti na crti drugima, UVEK UZ MOJU POMOĆ!

Politika

NIKOLIĆ: Za čije interese da se ja nadmećem s Aleksandrom?! Vučić će biti na crti drugima, UVEK UZ MOJU POMOĆ!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da postoje ljudi koji pokušavaju da ga posvađaju sa premijerom Aleksandrom Vučićem ali da je premijer čovek u kojeg on ima bezgranično poverenje i za koga zna da ga nikada neće izneveriti

- Neveru mu spočitavaju oni koji bi zarad interesa izdali i svoje najmilije. Svadjaju nas, pišu da mu otežavam posao, da mu stavljam klipove u točkove, nagadjaju kako će me Vučić izneveriti i slično. On to neće učiniti, pre svega jer nije izdajnik, već borac, a radi samo ono što je u interesu Srbije - rekao je Nikolić u intervjuu za Kurir. 

Nikolić je rekao da ne postoji nijedan razlog da se oseća loše u vezi sa Srpskom naprednom strankom (SNS), koju je osnovao a iz koje ga niko nije predložio za novog predsedničkog kandidata, i dodao da nije ni tražio da ga neko iz SNS predloži kao da bi i osudio onog ko bi to učinio bez odluke stranke. 

- Nisam tražio da me neko iz SNS predloži i osudio bih onoga ko bi to učinio bez odluke stranke. Ne postoji nijedan razlog da se osećam loše u vezi sa strankom. Ona me ispunjava ponosom i zahvalan sam Vučiću što je unapredio ono što sam stvorio - rekao je Nikolić.

Odgovarajući da li je pitao premijera zbog čega nije javno podržao njegovu kandidaturu, Nikolić je rekao da se Vučić u više navrata u javnosti pozitivno izjašnjavao o njegovom radu i da je njemu to dovoljno. 

Nikolić je dodao da će, ukoliko odluči da se ne kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, svoje vreme posvetiti porodici i unucima, kao i da ne postoji mogućnost "da izađe na crtu Vučiću".

- To nije moguće, nikada! On je ispunio najlepše želje mnogih gradjana Srbije, opravdao sva moja očekivanja. Za čije interese bih se ja nadmetao sa Aleksandrom, za interese zajedničkih suparnika, uništitelja Srbije? Vučić će biti na crti drugima, uvek uz moju pomoć - rekao je Nikolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Agaton

pre 7 godina

Nikolić je upravu ništa i niko ne treba da dovede do toga da se premijer i predsednik posvađaju, sve što rade treba zajedno da rade za dobro zemlje.

Lala iz Banata

pre 7 godina

..Смирићемо "тензију" .... - Одлазим у пензију...!!

branko1

pre 7 godina

Tomo, ne obaziri se ti na komentare tih primitivaca,izdajnika ,klovnova i ljudskih nula.Niti zasluzuju komentare,niti ih bilo sta,bilo ko pita,ili nesto trazi od njih.Oni trabunjaju i tu nalaze utehu za svoju smesno malu podrsku.

Dragomir

pre 7 godina

Тома за опет прецедника Србије!Какав је такав је - наш србијанац је!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Та ако немамо "бољег".... - треба да се "ошишамо" сви...."наћелаво"..!!

jaca

pre 7 godina

Srbija i njen interes moraju biti na prvom mestu svakome a oni su pokazali da im je Srbija i njen napredak prioritet.

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Svaki na svoj način zaslužuje poštovanje, ali kao tandem će uvek biti najjači.

profesor

pre 7 godina

I jedan i drugi mogu još puno toga dobrog učiniti i za Srbiju i za SNS.

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Pojedinci se vode devizom"zavadi pa vladaj",odnosno pokušavaju da naprave razdor u SNS.Samo bolje bi im bilo da počnu da prave program svojih stranaka ako žele da osvoje neki glas na izborima.

Janko

pre 7 godina

Vučić i Nikolić su tandem za svetlu budućnost Srbije ! Tandem koji je već doveo do boljeg života u Srbiji!

Mirjana Jankulovic

pre 7 godina

Svidja mi se Tomin nacin razmisljanja kako niko ne moze da ih zavadi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija