• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.01.2017

22:10

NIKOLIĆ ODGOVORIO BAKIRU: Ne priznajem ucene, idem u Banjaluku!

Politika

NIKOLIĆ ODGOVORIO BAKIRU: Ne priznajem ucene, idem u Banjaluku!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je večeras bošnjačkom članu Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću da nema nameru da odustane od posete Banjaluci 9. januara, kada je proslava Dana Republike Srpske

- Naravno da ću otići da to obeležimo i proslavimo, Srbija i Srpska imaju specijalne veze. I ne priznajem takvu vrstu ucena - rekao je Nikolić.

Izetbegović je ranije danas pozvao Nikolića "da razmisli" o dolasku u Banjaluku na obeležavanje Dana Republike Srpske, 9. januara. 

Gospodin Nikolić bi trebao da dođe u februaru u Sarajevu. Kada je u pitanju dolazak u Banjaluku, javno bih ga zamolio da razmisli o toj stvari. Dobrodošao je uvek, ali zarad boljih odnosa na koje se zaklinjemo svi, neka razmisli o činjenicama - istakao je Izetbegović za sarajevsku N1TV.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cica draza

pre 7 godina

BRAVO PREDSEDNICE NIKOLICU glasam za vas na sledecim izborima

Lala iz Banata

pre 7 godina

Бакир, да је човек - ко што није....Придружио би се прослави Дана Републике Српске, и заједно "мезетио" са ПРЕДСЕДНИЦИМА Србије и Српске....Али, пошто је он бедник над бедницима....наставиће да "служи" последњим ништаријама на свету...!! Будала - остаје будала, па макар и на... - "положају"...!!!

Draža

pre 7 godina

Da li si ti Bakire pri sebi?Vi koji atentat spremate na državnike, vi kažete da želite dobre odnose sa Srbijom...slušaj Bakire,kad budeš hteo da se baviš ozbiljno politikom ugledaj se na premijera Vučića.Ne može nama biti preče Sarajevo od Republike Srpske.

Sasa

pre 7 godina

Ovaj zaboravio da turska ima sada svojih problema...da se bori protiv extremista islamski...da gradi dobar odnos sa rusijom...da trump dolazi na vlast za pola meseca...jel on stvarno miski da ga neko slusa eli ga se boji?ej bakire...naplaticemo tebi sta nismo imali vremena tvom matorom...srbija srpskajedan...federacija pola nasa pola hrvatima i cao...

DUSAN

pre 7 godina

Bravo gospodine presjednice,ti si pravi. Ko god i malo patriotizma nosi u sebi glasace za tebe.Zelim ti da pobijedis na izborima i vodis Srbiju u nove pobjede narednih pet godina.

isilbaki

pre 7 godina

Pa, cela Evropa drhti od njegovih spavača i koljača a on deli lekcije.Ovo je već otišlo predaleko.Bakir se izgubio niti zna šta priča niti zna šta radi-jedan dan bi da ratuje sa Hrvatima,sutradana sa Srbima,u nedelju sa Trampom,pa sa Rusima i Kinezima,njegov narod ga polako napušta zbog njegovih isilovskih stavova vide ljudi da neće na dobro izaći.kako kaže naš narod,mnogo se bre zaigrao.Sedi Bakire miran,ne čačkaj mačku,u Evropi već razmišljaju da te otpuste,smiri se malo.

Zorica Avramovic

pre 7 godina

Stav predsednika Srbije povodom odlaska u RS na proslavu 9..januara, Dana RS,zasluzuje bezrezervu podrsku i pohvalu. Srecan ti praznik, Republiko Srpska! U miru i blagostanju ga proslavila! Umaalo da zaboravim! Jesu li takozvani Bosnjaci i Hrvati pitali Srbe kada su za svoj dan odredili pvi mart- Moore...

nati

pre 7 godina

Koja drskost,Bakir vrsi atak na licni integritet i suverenitet gospodina Nikolica,pa gde takav bezobrazluk i nekultura jos postoji,samo na Balkanu.Takvo ponasanje je sramotno za bilo kog coveka,a kamoli za politicara.\n

englezii

pre 7 godina

Bilo bi jako jao lepo i veoma ostroumno da nam malo objasnis gde ti u tom izmet-begu vidis politicara ! Nije ti on ni P od politicara ! A sledeci koji ce u Bih pobediti na toj "funkciji" na kojoj ti je taj izmet-beg bit ce sigurno BABO

Zivko

pre 7 godina

Bakir Izetbegovic je isto sto i Boris Tadic u Srbiji-lideri kriminala,korupcije,likvidacije ljudi,kokainske mafije i oni treba krivicno da odgovaraju a Nikolic zna gde treba da ide.

Milorad Culibrk

pre 7 godina

BAKIRE IZETGOVNETICU Predsednik Nikolic bi bio po tvojoj je meri ako zaboravi da su u Jasevovcu polovina zlocinackih egzekutora bili Muslimanske veroispovesti, Da je voz iz Sarajeva za Jasenovac nije imao ustasku pratnju u kojoj su 70% zlikovaca bili muslimani. Ako prizna da je u Srebrenici pocinjen genocid a u Kravicama junacki podvizi muslimana jer su uspesno klali Srbe. ISTIORIJU NIKO NE MOZE FALSIKOVATI PA NI TI. Ja se tebe stidim jer si srpskog porekla.

marko

pre 7 godina

Al se bakir osilio pa poceo i srbiji da naredjuje. A neces ni ti dugo. Zapamti sto ja rece. Kod Trampa ne postoje dobri muslimani iz bosne i losi sa bliskog istoka. Za njega ste svi isti.

veve

pre 7 godina

Dobro Bakire, Bosnu znam ljude takodje, ali slicnog tebi u Bosni ne nadjoh! Kako te nije sramota da postavljas uslove, a pokusan je atntat na tvojoj zemlji na Premijera Srbije! On je covek i gledao je da smiri strasti, nije pisao note, povlaccio Ambasadore, nista, pozvao te u Beograd i ugostio kao najrodjenijeg! Tebi to nista ne znaci....svima je to jasno, ti hoces 1990, da se vratis, da nastavis gde ti je babo Alija stao. E pa imas ti i druge komsije Hrvate, cki kreni na njih djonom kao na Srbiju...nesmes, a sada su i u NATO-u, oduvali bi te. Onda udri po Srbima oni cute, zasada, svima je dosta smrti, bar u Srbiji, zato cute ne zato sto te se boje.

CICKA

pre 7 godina

Сви државници који се баве оваквим стварима као господин Изетбеговић , многи Европски који не виде ништа друго сем свог богатства и како да га даље увеличавају и многи наши спадају у ту категорију ,значи сви они који се баве глупим стварима а при томе не виде да им је народ у државама на рубу егзистенције и то је у питању број људи у државама од скоро 80 одсто а у некима и 99 одсто такви не би имали шта да траже на политичкој сцени нити да примају плату јер не сагледавају основни проблем човека у својој држави , уместо да се сви организују који имају имало памети да стварају нешто ново да смишљају како ће се прехранити народ од свог рада а не да им дају месечно корпорације и богати појединци по свету некакве бедне помоћи , треба створити нешто ново за народ у целом свету а никако не сме да се ради то што сада неке државе покушавају да плаћају народ да би имали да једу , то није решње , можда је решење да се пребогатима узме да немају да плаћају као што су наумили народ у државама , да се то богатство подели на сиромашне државе и да се поново (не знам да ли је то икада у историји урађено) од пребогатих подели народу али тако да би сада народ као појединац могао да ствара , да корпорације и неколико пребогатих породица не смеју више да постоје са том количином богатства јер је свакако стицано на криминалан начин. Како су се они обогатили а народ толико осиромашио који ради за њих , па криминалом

vlada

pre 7 godina

Suština je u autonomnosti odluke predsednika Srbije, a to je dosledna podrška srpskom narodu, bez obzira gde se nalazi! Kada je u pitanju "dan državnosti" RS, to je onda i obaveza! Zato Bakire - mani se divana!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija