• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.01.2017

09:41

ŠUTANOVAC: Jeremića sad podržavaju oni koji su ga isterali iz DS, Janković odličan kandidat!

Politika

ŠUTANOVAC: Jeremića sad podržavaju oni koji su ga isterali iz DS, Janković odličan kandidat!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da je ta stranka "kičma okupljanja" i podrške pobedničkom kandidatu na predsedničkim izborima i da bez podrške DS nijedan kandidat opozicije nema velike šanse

- Sve vreme apelujem na sve političke učesnike koji žele promene nabolje u našoj zemlji da podržimo zajedničkog kandidata. Međutim, kandidat za koga se opredelimo mora da ima kristalno jasnu politiku za novo vreme i da se precizno odredi kako prema prošlosti tako i prema budućnosti - rekao je Šutanovac u intervjuu za list Alo. 

Na pitanje da li će, kao i bivši predsednik DS Bojan Pajtić, i ta stranka podržati aktuelnog zaštitnika građana na predsedničkim izborima, Šutanovac je rekao da je Saša Janković odličan kandidat i da se na mestu ombudsmana pokazao kao čovek koji se beskompromisno bori za pravnu državu i interese građana. 

Na pitanje da li je moguće da stranka podrži bivšeg ministra spoljnih poslova i nekadašnjeg člana DS Vuka Jeremića, Šutanovac je rekao da je njegovo isključenje iz stranke bila "katastrofalno loša odluka", ali da u rukovodstvu stranke više nema funkcionera koji su tu odluku doneli.

- Interesantno je da upravo neki od tih funkcionera danas pružaju podršku Jeremiću - rekao je Šutanovac. 

Govoreći o mogućnosti da uz predsedničke budu raspisani i parlamentarni izbori, Šutanovac je rekao da je DS i organizaciono i politički spremna za njih. 

- Pogubni rezultati, sve lošiji životni standard, česta poskupljenja, urušavanje pravne države i institucije svakodnevno ukazuju na to da je Srbiji potrebna nova Vlada, kojoj će život građana biti na pravnom mestu a pravna država aksiom. Nemam dilemu da takvu vladu može da vodi jedino premijer iz DS - rekao je Šutanovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mika

pre 7 godina

Jel moguce,neverujem sta ovaj prica,da li jos ima ljudi koji veruju u nebuloze koje prosipa cobanin sa pasnjaka!\n

DR Gane

pre 7 godina

U to što on priča ne veruje ni on sam a kamo li građani koje su žuti zavili u crno i pokrali do koske !!!!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Слаб је он политичар - нека се не вређа...! Подржава малог ...сутра - окренуће му... - леђа...!! ( и то када Брисел да јасно "налог" да сви "проевропски" морају подржати Тому - иначе нема више "апанаже"...!!)

Lala iz Banata

pre 7 godina

Има Шуле да подржи чича Тому...- Чим Харадинај "омекша" и потпише..- Гаранције, да може председничку кампању да... - крене са Косова...! Штос је: да "проевропске снаге" на челу са Николићем елиминишу из другог круга - патриотски БЛОК на челу са Др. Шешељом....!! То је план БНД и ЦИА-е а Шуле ће то сазнати са "закашњењем"... од пар недеља.....Касније - биће му све.... - јасније....!!

Dare

pre 7 godina

Ovo je očigledna nesloga oko zajedničkog kandidata,mada koga god da podrži DS taj će sigurno i izgubiti jer narod očigledno više nema poverenje u njih.

Dex

pre 7 godina

Ko više sluša ovog čoveka koji nam je upropaštavao zemlju dugo,drži se ti Dragane tvojih livada i ostavi narod već jednom na miru.

Lov

pre 7 godina

Šutanovac sebi i svojoj kombi stranci daje prevelik značaj, iako nemaju realno nikakvu političku moć.

Mihajlo

pre 7 godina

Opozicija nema nikakve sanse, iz prostog razloga sto nije ujedinjena. SNS ce predloziti najboljeg kandidata protiv kog opozicija nece imati nikakve sanse.

kompas

pre 7 godina

Šutanovac koristi priliku da promoviše sebe i DS kao bitan faktor opozicije, a ustvari ni sam nije svestan koliko su mali i beznačajni.Ko fol koga on ne podrži iz opozicije za predsedničkog kandidata, taj neko nema šanse, smešno.

max

pre 7 godina

Krenula opozicija u kolonama, te Janković pa Jeremić, biće tu još kandidata.

Gruja

pre 7 godina

Samo se vi ne mesajte .Pokazali ste do sada sta umete...

Sijena

pre 7 godina

Jel to misle na novo staru vladu koja nas je dovela do stanja iz koga smo se jedva izvukli.Hvala, ne bih ponovo u blato.

lutkica

pre 7 godina

Prvo da vidimo program sa nacinom pribavljanja sredstava za povecanje plata a posebno minimalca kod privatnika.

Slavko

pre 7 godina

Šutanovac ponovo pokaziva tu zlu krv DS , ucenjivačku i priprostu politiku bez nas, ako mi ne , itd, jeremića je iz DS izbacio i Šutanovac ne beše li on ministar za vojsku, a izjava da oni koji su izbacili istog iz DS govori koliko se ta trulež raspala a još priča koje kakve priče.

Zivodar

pre 7 godina

Sutanovac me slatko nasmejao, kako mu nije jasno da je DS zavrsio svoje u Srbiji, ako budu parlamentarni izbori pitanje je da li ce i preci cenzus...

pametan li je

pre 7 godina

Ovaj cova misli da je predsednik neke znacajne stranke. Postavili njega jer niko nije hteo. Pazi on sam sebe uvazava i vise niko. Nece Jeremiju, pa i on radi za istog gazdu. Bogat je i bolje da cuti da mu narod ne oduzme ono sto je narodno.\n\n

Dina

pre 7 godina

Sutanovcu imaj bar malo obraza i skloni se sa politicke scene Srbije,videli smo ko si i sta si dok si bio vlast,prema tome tebi i tvojim saborcima iz opozicije daleka vam lepa kuca.

bubamarica

pre 7 godina

Sutanovac kaze malo,a glupoo.Odavno si ti zavrsio svoju politicku karijeru,pricas u prazno.Jeremic i Jankovic su dva propala politicara.

Andrija

pre 7 godina

Pa kad je DS toliko bitan zašto nemate svog kandidata , eto baš vojvode od pašnjaka i livada Vračara Šutketa , pa vas podrže svi , ili vi više nikom ne trebate.

Srdjan

pre 7 godina

Jesva cekam da opozicija vidi ko ce biti kandidat SNS-a, tj.ko ce ih pobediti na izborima.

kolo

pre 7 godina

Narod Srbije nisu ovce sa tvog pasnjaka pa da bleje kako ti kazes .

Tirion

pre 7 godina

Nema tvoj DS nikakve sanse, Sutanovac. Zasto lepo ne priznasd ati je stranka pukla i da je u totalnom haosu i raspadu. DZaba vam i zajednicki kandidat, kog inace nece ni da bude, ne pomaze vam nista.

Goran

pre 7 godina

Šutanovac više nezna šta priča,čovek je umislio da njegove izjave neko shvata ozbiljno.Prošlo je vreme DS i Šutanovca,oni su prošlosi i tako će i ostati.

Deka

pre 7 godina

Ovi lopovi što su upropastili sve što se moglo, i dalje misle da njihovo vreme tek dolazi...Pa prošlo je vaše, a kandidati su vam žalosni!

zoran

pre 7 godina

Imati podrsku ds je najgora stvar, to je idealni recept za izgubljene izbore.

Sofija

pre 7 godina

A kakve to šanse ima kandidat kojeg podrži DS, da osvoji 5-6% možda, a moguće i manje.

Edward

pre 7 godina

Nema od toga vaseg zajednickog kandidata nista, Sutanovac. To je jedina i prava istina, kao sto je jedina i prava istina to da ti je stranka nacisto pukla i da nemas nikakvu podrsku kod gradjana.

DOSOVAC

pre 7 godina

EE moj Sule o cemu ti pricas DS se raspao jos 2008 kad ste imali sve poluge aa vukli ste katastrofa poteze, svi intelektuaci su bili za nas aaaa vi politicari ste samo punili svoje dzepove aa Jeremic je pobegao preko bare i potrazio uhlebljnje i kad je sve propalo eto Vuka ogladnelog nazad.

Marija

pre 7 godina

Zar nam ne ide sada nabolje? Koga on zavarava? Brže o ovoga bolje ne može, a jednom je DS bila na vlasti i vrlo dobro znamo svi i šta su i kako radili i kako nam je bilo.

Hedona

pre 7 godina

Jeremi'a podžavaju svi oni koji su Srbiju uništili, i koji su građane doveli do ivice egzistencije. Svi znamo da građani Srbije danas žive jako loše, zahvaljujući ljudima koji su pljačkali, danas se situacija menja na bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Danka

pre 7 godina

Ni Jeremic ni Jankovic nisu pouzdani kandidati koji bi gledali interes gradjana i Srbije .Jedini iskreni i pravi kandidat za predsednika Srbije je kandidat SNS

davitelj

pre 7 godina

Iz pročitanog teksta sam zaključio da je najbolji kandidat opozicije D.Šutanovac...zar ne?

Zoran

pre 7 godina

Gotovo da nema nikakve sanse da se demokrate sloze i da daju zajednickog kandidata.

sima57

pre 7 godina

Sutanovac aj malo u penziju,otiso si u istoriju

Tiana

pre 7 godina

Vama nema pomoći! Niko ne može da pomogne demokratskim pljačkašima!

bajja

pre 7 godina

Iz pročitanog teksta sam zaključio da je najbolji kandidat opozicije D.Šutanovac...zar ne?

Suzana

pre 7 godina

Pa podrska Sutanovca bilo kom politicaru, je ogromna ANTIREKAMA\n

Nikola

pre 7 godina

Vi se samo tešite zajedničkim kandidatom, jer pojedinačno nemate šanse da pobedite, a zajedno će teško da se udružite. Bili ste na vlasti i pokazali ste da ne vredite ništa, sad samo možete da pričate, ali narod vam ne veruje.

sasa

pre 7 godina

Najtezi zadatak opozicije u kampanji je da izabere kandidata

KimDzong

pre 7 godina

Vi ste vase vodjenje drzave pokazali niste sposobni ni za vodjenje seoske zadruge.

Bogdan

pre 7 godina

To sve govori o snazi opozicije!Ne mogu se dogovoriti oko zajednickog kandidata!Mada to i nije bitno,posto ce Vucic i SNS imati vise od 50% glasova!

Nenad

pre 7 godina

Šutanovac više liči na deda-mraza koji priča,priča,ali nigde poklona.Njegova ds kičma okupljanja je samo predmet ismevanja svoje stranke.On izgleda misli da je sa 5% glasova na vlasti.

Vika

pre 7 godina

Sutanovac svojim izjavama samo potvrdjuje koliko je opozicija razjedinjena usled licemerne pohlepe svojih lidera.

Dragana

pre 7 godina

Koga DS bude javno podrzao, taj je u startu osudjen na propast!

Filip

pre 7 godina

Ova izjava pokazuje da od ujedinjenja opozicije nema ništa, nego su počeli jedni druge da optužuju i još više da se dele.

Simonida

pre 7 godina

O kojoj opoziciji pričaš i ko treba da se ujedini, bivši članovi žutih koji su izašli sada bi trebalo da se vrate nazad.

lokica

pre 7 godina

Iz pročitanog teksta sam zaključio da je najbolji kandidat opozicije D.Šutanovac...zar ne?

Agaton

pre 7 godina

Na kraju će ovaj čovek da traži da on bude kandidat za predsednika ujedinjenje opozicije, kako je providan i smešan.

Marijana

pre 7 godina

Graditi politiku na istim principima koji su doveli zemlju do dna, a stranku na ivicu cenzusa je nesto sto je osudjeno na propast. U stvari Sutanovac je vec puko samo niko da mu to kaze.

Nera

pre 7 godina

Kandidat DS-a nema nikakve sanse protiv kandidadta SNS-a.

Bozidar

pre 7 godina

Ovde se vise ne zna ko s kim...opozicija je pukla totalno...

DANILO

pre 7 godina

Dragan Sutanovac kao i njegovi predhodnici nastavlja sa ucenjivackom politikom misli da ce nesto postici i da ce neko iz opozicije nasesti na njegove trikove, to njegovo ponasanje jedini sam ja koji moze da parira kandidatu SNS-a zato me podrzite.

Jelena

pre 7 godina

Eto i Šutanovac priznaje da je opozicija jedan veliki cirkus,pa zar takvi da nam vode zemlju?

teodoro

pre 7 godina

Ne zna se ko pije a ko placa. Opozicija se raspada

Goran

pre 7 godina

Sto se loze ovi zuti, kao da imaju neku sansu, znaju ljudi da su kriminalci

Goca

pre 7 godina

Sutanovac nastavlja sa obmanjivanjima gradjana Srbije.

nati

pre 7 godina

Kaze oni su kicma opozicije, samo nije primetio da je ta kicma slomljena u param parcad i da nista nije ostalo od nje,ha,ha,ha.....\n

Sonja

pre 7 godina

Ni Jeremic ni Jankovic nikada nece postati predsdnici Srbije.

Makarona

pre 7 godina

Niko ne podrzava ni Jeremica ni Jankovica. Za Jeremica niko ne zna iz kog je bureta odjednom isplivao, a Jankovic zloupotrebljava svoju funkciju i time pokazuje svoje pravo lice.

Becarusa

pre 7 godina

Zar treba podrzati kandidata kao sto je Jankovic koji ne obavlja posao za koji je placen, a ne da bude predsednik drzave?

Nina

pre 7 godina

Skroz propali politicar a i njegova stranka. Jankovic je bruka i sramota, a Jeremic nema nikakve sanse.

joka

pre 7 godina

Ni Jeremic ni Jankovic nisu kandidati koji mogu da pobede na izborima.

milojko

pre 7 godina

Opozicija ne moze da se dogovori oko zajednickog kandidata i otuda ovakve izjave. Siguran sam da ce slicnih izjava biti i narednih dana i od drugih politicara iz opozicije.

neca

pre 7 godina

Ovaj Sutanovac prolupao,ok kada odlucite koje gori kandidat,koga ste isterali,ko je veci lopov od njih dvojice obavestitet nas, da za manje zlo glasamo.

Nikola

pre 7 godina

Raskomponovani orkestar nema šanse na izborima.

Mladen

pre 7 godina

Ne zna se ko je veća lopuža da li Šutanovac, Janković ili Jeremić.Oni su kao rogovi u džaku jer su im na prvom mestu lični interesi.

Viki

pre 7 godina

Opet DSS prica nebuloze samo da bi privukli paznju!

Nikola

pre 7 godina

Pa ovaj čovek je totalno u zavadi sa zdravim razumom.

Nemanja

pre 7 godina

Opozicija je pokazala sta je imala,lakse bismo se oporavili od atomske bombe nego od posledica njihove dvanaestogodisnje dikatature.

Lara

pre 7 godina

Narod nece podrzati ni Jankovica, a ni Jeremica. Kome njih dvojica trebaju!

Dragan

pre 7 godina

U kom veku ovaj zivi, ja zaboravio da je ds ikada postojala

Barba

pre 7 godina

Prošlo je vreme DSa, na sreću svih nas. Koga god da DS podrži na predstojećim izborima za predsednika Srbje, taj sigurno gubi.

Maki

pre 7 godina

Dje si ti jarane bio do sad i gde si skrivao toliku "pamet" koju sada prosipas?

Mrki

pre 7 godina

Ovi iz opozicije ne znaju sta ce vise od sebe a posebno Sutanovac

bojan l

pre 7 godina

Opozicija i kad bi se ujedinila,nema nikakve sanse na izborima, srpska napredna stranka ce predloziti najboljeg kandidata koj ce pobediti , on ce ima ti veliku podrsku naroda, Ljudi vide ko marljivo radi i trudi se za njihovu bolju buducnost....

mila

pre 7 godina

Narod hoce onog ko stiti interese gradjana i vodi Srbiju napred a to je SNS sadasnjost i buducnost Srbije.

mala

pre 7 godina

utanovac bas ima jake planove na ovim izborima.

mala

pre 7 godina

Sutanovac pravi velike planove za ove izbore, ali se nece dobro provesti posle njih.

Fluid

pre 7 godina

Ovde je sustnsko pitanje kome se to Sutanovac uopste obraca ? On ne veruje vise ni sam sebi. Ovo mi deluje kao da razgovara sam sa sobom u ogledalu savsti koje je odavno puklo u "kod koji mili moji" .

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Prvo te izbace iz stranke, a zatim te kao podržavaju. Pa ko to još radi u svetu?

Darko

pre 7 godina

Opozicija ima problem da prizna greske, da se pomiri sa prosloscu ali i sa sadasnjoscu i da krene putem gde nece kociti zemlju vec ce davati konstruktivni doprinos zemlji.

Milenko

pre 7 godina

Beskicmenjaci nemaju kicmu, zato se tako i zovu...

Dragana

pre 7 godina

Pa vas smo vec videli na delu! Ko je lud da vam opet pruzi sansu, onu prethodnu bas i niste iskoristili!

Marija

pre 7 godina

DS je imao svoju priliku da pokaze sta i koliko moze da ucini za Srbiju i ovaj narod! Kako sto svi znamo , nisu se bas proslavili! Pa nije narod lud da ponavlja greske!

Stevan

pre 7 godina

Ovaj Sutanovac je smesan! O cemu on prica?! Daj Boze da prodju cenzus!

anica

pre 7 godina

Da li iko ima vise zivaca da gleda i slusa ovog čoveka koji nam je upropaštavao zemlju dugo? Sta on hoce vise da pricaaaaa. SNS sadasnjost i buducnost Srbije na nasu srecu a ovaj covek daleka i tuzna proslost.

lavica

pre 7 godina

Dokle vise DS, vi ste svoju politiku pokazali, doveli ste nas do ivice propasti, vratite se u senku.

Marija936

pre 7 godina

I Jeremic i DS mogu slobodno da se povuku iz politike. Sto su uradili uradili su. Dosta je bilo kradja i uzimanja narodnih para.

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Kada se približi vreme za kandidaturu pričaće drugačije.

Milutin

pre 7 godina

Ljudi dal ima ko normala da poveruje ovoj bandi lopova koja pokusava opet da dodje na vlast, prosto ne verujem sta citam.Sve ljude u stranci da promene opet in nece pomoci, toliko ih bije los glas.

biljaaam86

pre 7 godina

Kako mislis kicma okupljanja!? Pa juce ste se bre rasturili jer niste imali kako vi kazete zajednicki cilj. Kako mislis da vam narod veruje da zelite dobro Srbiji? Bili ste na vlasti, iii sta ste uradili!? Nista, doneli ste nam samo dugove!

Vračarac

pre 7 godina

Ovaj Nato skutonoša,američki gmizavac i pseudoplitički "slavuj" i Mrčajevački prizetko svojim izjavama ono malo autoriteta DS-a dodatno urušava.I to time što je u promovisanju politike stranke uneo ulični žargon, a u personalnom smislu polusvet koji svojim nadimcima više mogu da budu statisti u "Sivom Domu" nego ozbiljna podrška njihovom kandidatu, koji će da prođe kao Hilari tj da izgubi.

paramonte

pre 7 godina

Nijedan kandidat opozicije nema nikakve sanse na predstojecim izborima,ko e vise verovati lopovima i prevarantima,onima kojima narod veruje su vec na vlasti i tu ce i ostati

Marko

pre 7 godina

Jeremić, Janković,...potencijalni zajednički kandidati opozicije ni ne žele podršku DS/a jer DS nema podršku naroda pa je beznačajno postojanje te stranke i nikome ne mogu nikakve niti uslove niti predloge davati jer ništa nisu uspeli!

Milka

pre 7 godina

DS je toliko godina bio na vlasti i sta su dobro uradili za Srbiju???? Nista dobro! Zar Sutanovac misli da je narod zaboravio ko su oni i kako rade ? Stvarno je smesan kada prica da je opozicija jako samo ako je DS sa njima...

Lenka

pre 7 godina

Ako mu moja baba obeca da ce biti uz nju kad ona postane predsednik-bice uz nju. Covek koji sedi na vise stolica i koji ce podrzati sve koji nisu SNS po meni nije covek sa misljenjem nego sa mrznjom, besom i gnevom. U sustini, njemu niko ne odgovara nego gleda sopstveni interes (da se domogne vlasti po bilo koju cenu). Pozdravlja te moja baba.

aleksandra60

pre 7 godina

Izbori ce biti pocetak kraja DS jer imaju vise kandidata i posto nijedan nece imati potrebnu vecinu ova stranka ce se raspasti,narod im vise ne veruje upropastili su Srbiju i rasturili sve sto se moze rasturiti .

nenad

pre 7 godina

da li ponekad Šutanovac sluša sebe sta priča , da mu je jankovic kauboj odlican kandidat,a toliko su se raspali da nemaju ni svog kandadata!

Nikola

pre 7 godina

Šutanovac veruje da će im zajednički opozicioni kandidat doneti neki rezultat na izborima, a ustvari ne shvata da će ih samo pokopati, jer svi su oni bili na vlasti ranije i ništa dobro nisu uradili.

rille33

pre 7 godina

Vlika podrska stranke koja je toliko siroka da nema svog kandidata vec mora da podrzava nekog koga ima nametne tudja politika.

VIKI MILIDRAG

pre 7 godina

Mogu iz DS da podržavaju koga hoće, oba, i Jankvoiča i Jeremića, i još deset, s a svojih tri-ćetiri odsto podrške u biračkom telu ne predstavljaju ozbiljan doprinos izboru već samo će potvriditi propast svih opozicioniih kandidata u apsolutnoj pobedi kandidata naprednjaka.

lici

pre 7 godina

Sutko je u panici zaboravio,da li je dosao ili je posao,zar mu je svraka popila mozak,uostalom sta drugo reci o ljudskom otpadu,jednom sljam,uvek sljam.

lici

pre 7 godina

Zar vam se ne cini,da se Sutko pogubio u svojim lazima,da li on uopste slusa sebe sta bulazni.

PrakticnaZena

pre 7 godina

JOJ ON TO JOS SUDI KO JE DOBAR A KO NE A KO KOGA PODRZAVA,JOJ BOZE IMAS LI TI MALO MOZGA STA PRICAS,PA RECI OTVORENI KOJI BRE JANKOVIC RECI JA SAM NAJBOLJI KANDIDAT!

Tilda

pre 7 godina

DS je propala stranka, Sutanovac i njegove stranacke kolege nas asociraju na pljacku Srbije.

Mara

pre 7 godina

Ni Jeremić, a ni Janković nisu dobri kandidati.

Mlađa

pre 7 godina

Najgori kandidati, a to pokazuje i njihova prošlost.

Aco

pre 7 godina

Opozicija sve više liči na cirkus,a ne da se slože i da daju zajedničkog kandidata.

Pancevo

pre 7 godina

Nece uspeti nikad da se sloze. Mnogo interesnih grupa a malo prostora

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija