• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.01.2017

10:20

POPOVIĆ U BANJALUCI: 9. januar simbol srpskog opstanka!

Politika

POPOVIĆ U BANJALUCI: 9. januar simbol srpskog opstanka!

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović prisustvovaće danas u Banjaluci obeležavanju 25. godišnjice osnivanja Republike Srpske. Popović ide u Banjaluku na poziv predsednika Republike Srpske, Milorada Dodika

U čestitki koju je uputio Dodiku i svim građanima Srpske povodom Dana republike i krsne slave, Sveti Stefan, predsednik SNP je istakao da 9. januar "predstavlja jedan od najvećih praznika srpskog naroda, simbol njegovog opstanka".

On je naglasio da su "zahvaljujući rukovodstvu Republike Srpske, sa predsednikom Dodikom na čelu, kao i nedvosmislenoj podršci najvećeg prijatelja srpskog naroda, Rusije, građani Srpske na istorijskom referendumu potvrdili da slaveći 9. januar žele da žive u slobodi i miru, slozi i zajedništvu sa pripadnicima ostalih nacionalnosti u RS i da zaštite njenu samostalnost na osnovama Dejtonskog sporazuma".

- Srpska je odolela žestokim pokušajima da se nad srpskim narodom zapadno od Drine sprovede novi genocid i konačno protera sa svog vekovnog ognjišta. Uprkos brojnim pokušajima da nam se uskrati pravo da volimo i slavimo svoju domovinu, 9. januar će zauvek ostati rođendan naše Srpske - poručio je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 7 godina

Ovo je velika pobeda Republike Srpske nad svima onima koji su bili protiv Srpskog naroda.. Svaka čast svima onima koji vide i podržavaju sve ono što je Dodik uradio za Srpsku..

Nikola Petrović

pre 7 godina

Lepo stoji u naslovu 9 januar je simbol Srpskog opstanka, samo se nadam da se Srbija neće ponovo obrukati jer kada je bio referendum samo je Popović glasno podržao referendum dok su svi ostali bili po strani, danas je neophodna podrška Srbije a Popoviću svaka čast što ide u Republiku Srpsku....

Branislav

pre 7 godina

Dokle god budemo jedni druge podržavali niko nam ništa neće moći, Srpska je zaslužila da slavi, svaka vam čast na tome ovo je dan svih Srba

Stevan

pre 7 godina

Srbi sa obe strane Drine moraju da se drže zajedno. Živela Srpska!

nastasić

pre 7 godina

srpska nikad nije bila u većoj opasnosti. tu nam je potreban širok nacionalni konsenzus oko toga šta raditi i kako da zaštitimo naš narod tamo.

tadija

pre 7 godina

25 godina simbol si srpstva, srećan ti rođendan republiko srpska naša!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija