• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nezavisne novine

12.01.2017

23:26

DODIK O  NEODLASKU NA TRAMPOVU INAUGURACIJU: Terorista Al Kaide lakše dobije vizu za Ameriku!

Politika

DODIK O NEODLASKU NA TRAMPOVU INAUGURACIJU: Terorista Al Kaide lakše dobije vizu za Ameriku!

Podeli vest

Milorad Dodik, predsednik RS, obavestio je danas organizatore svečanosti povodom inauguracije novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, da je morao da otkaže najavljeni dolazak u Wašington, jer nije dobio vizu za ulazak u Ameriku

- Predsednik RS je zahvalio na pozivu koji je primio da učestvuje u svečanosti povodom inauguracije novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa. Sam put iziskuje više dana za pripremu, a nedobijanje vize je onemogućilo da se iste blagovremeno učine - saopšeno je iz Kabineta predsednika RS.

On je, uz izraze zahvalnosti, prenio i očekivanje da će se s ljudima iz nove administracije predsjednika Trumpa sresti u najskorije vrijeme i da odgađanje susreta iz navedenih razloga neće spriječiti izgradnju konstruktivnijih odnosa i boljeg razumijevanja, navodi se u saopćenju.

- Nisam još dobio vizu za odlazak u SAD. Mene niko ništa nije obavestio, ne znam da li je ili nije odbijena. Uglavnom, suviše je kratko vreme da bih sada potvrdio avionske karte, da ih uplatim, da rezervišem hotel.

NE DAJU MU KOD TRAMPA! Američka ambasada nije dala vizu Dodiku!

Ide još ljudi sa mnom, to nije mali novac, nisam mogao da prihvatim da se to sve plati, a s neizvesnošću dobijanja vize. A, sa druge strane, da zbog toga trpi budžet RS. Sad mi je žao što sam uopšte podneo zahtev za vizu - kazao je Dodik "Nezavisnim".

On ističe kako veruje da će s novom administracijom imati bolji kontakt.

- Što se tiče ovog trenutka, nisam hteo da trgujem s interesima RS, i to nekima u Ambasadi SAD u Sarajevu nije odgovaralo, i zato sam 15 dana čekao vizu, što je neverovatno. Verovatno je nekom pripadniku Al Kaide lakše ući u Ameriku, nego meni - rekao je Dodik.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srb

pre 7 godina

Ма нека си ти нама Миле жив и здрав, иде обућар Маринко, изгледа да је Меланија задовољна ципелама, то ти је одмах плус.

NOLAN SMIT

pre 7 godina

ŠTO SI ZAPEO ? SEDI KUĆI I GLEDAJ PRENOS. n

ljubisa

pre 7 godina

samo lagano,još desetak dana pa će sunoteroristi i cionisti moliti Pravoslavlje za člansku kartu,ali dobiće qrc

Beloica

pre 7 godina

Pa Mile moj dragi teroristi su njihov proizvod i tu nista ne treba da te cudi

brkic momir

pre 7 godina

Marinko je uradio nestp lijepo a predsednik lupali lupa i tako uza zid pricera sebe da vise ne zna staje lupao.arino je pokazao i dokazao majstor je majstor a bravar je bravar.

mirjana

pre 7 godina

Zar ne vidis sta radi Tranpu?Prvo setkanje po Evropi pa Merkelova a sada i njegov zamenik Bajden po Ukrajini.To su zadnji trzaji Lucifera,da zavadi svet. Neka.Strpljen spasen,

miki delijam

pre 7 godina

zar vam ovo ne govori naklonjenost klintona i obame svom miljeniku izetbegovicu on je sila zla koja u bosni sada pokusava da zraci nece mu to poci za rukom

Pinokio

pre 7 godina

Jeste se prosuo. Da je dobio poziv za Inauguraciju, naravno da bi dobio vizu. Nema tog ambasadora koji bi je osporio. Ambasador je samo službenik države i sprovodi politiku države. Svakom pametnom je jasno da poziva nije ni bilo. Mile lažov.

lilit

pre 7 godina

Kako se otimate da odete preko bare u čeljusti krokodila (a ovamo ih pljujete)!!!!!

xx

pre 7 godina

bolje ne dobit vizu nego biti terorista na daljinski

ANTE BAN

pre 7 godina

Nije mi jasno kako će proteći Trumpova inauguracija bez jednog takvog uglednika kao što je M.Dodik?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija