• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2017

20:36

PAKT ZA RUŠENJE VUČIĆA: Skot pravi koaliciju Dveri i Radulovića!

Politika

PAKT ZA RUŠENJE VUČIĆA: Skot pravi koaliciju Dveri i Radulovića!

Podeli vest

Američki ambasador Kajl Skot intenzivno radi na stvaranju koalicije između Dveri Boška Obradovića i "Dosta je bilo" Saše Radulovića! Kako prenosi portal "Pobeda", Skotov cilj je da ovim neprirodnim političkim savezom pokuša da sruši premijera Aleksandra Vučića na eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima!

Kako su procenili stručnjaci oko američkog ambasadora, ovom saradnjom bi svako dobio ono što mu nedostaje da se prevare srpski birači - Radulović bi uz Obradovića mogao da se "šlepa" kao patriota i skine etiketu "čoveka Zapada i neoliberala", dok bi Boško stekao dodatnu naklonost zapadnih krugova i proevropskih zvaničnika.

Radulović bi uz Obradovića mogao da se "šlepa" kao patriota, dok bi Boško stekao naklonost Zapada
Portal "Pobeda"

Pripreme za najavu ove, samo naizgled neprirodne koalicije dvojice Skotovih miljenika, uveliko su počele: tako je Radulović svoje birače na novog partnera suptilno "navikavao" tvitovima u kojima sugeriše da su DJB i Dveri jedine snage navodno spremne da se odupru Vučiću, piše "Pobeda" i dodaje da je ovaj pakt, međutim, zasmetao pojedinim funkcionerima Dveri:

Kosta Čavoški i Milo Lompar odbijaju da čuju Boškove argumente i obojica su najavili da će uz još neke patriotski orijentisane intelektualce takvu saradnju nazvati pravim imenom: izdajom. Žustro je na to reagovao i narodni poslanik Srđan Nogo. On je u krajnje neprijatnoj raspravi u jednom momentu poručio: Boško, ako ideš sa Radulovićem, mene zaboravi!

Čavoški i Saša Radulović nisu želeli da komentarišu ove navode, dok je Boško Obradović poručio da su Vučić i Skot veliki prijatelji (!?):

- Njih dvojica su zajedno podržavali Hilari Klinton. Sada zajedno tuguju zbog njenog poraza. Skot će uskoro biti smenjen. Ostalo mu je samo da se isplače na Vučićevom ramenu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 7 godina

Moze Skot da se trudi i pokusava da spoji ove nase skotove, al mu dzaba posao !!! I njemu cemo uskoro videti ledja, bas kao i ovim malenim , nistavnim, prodanim dusama, na skorasnjim parlamentarnim izborima, ako ih Vucic raspise, Boze zdravlja. Narodu je dosta budaletina i lesinara, koji misle samo na svoj dzep a ne na prospeeritet i napredak cele nase lepe Srbije !!

mali fica

pre 7 godina

Znaci na pomolu je koalicija skotova ili udruzenje skotova. Znam da ima skotova u Srbiji ali neverujem da skotine mogu nesto da urade. I ovom Americkom skotu dolazi kraj. Njega ce sigurno Tramp u Trap.

Andrijana

pre 7 godina

Skot ce i onako biti smenjen..nema nista od koalicije...

Dusan

pre 7 godina

Vec vidjeno mada kako se opozicija raspada tesko da ce ih iko ujediniti. Pored Jankovica, Jeremica i Bosko je objavio samostalnu kandidaturu. Ukratko od ujedinjene opozicije nema nista.

Maja

pre 7 godina

DS je unikat svetske politicke scene gde izmedju pobune i jedinstva nema bas nikakve razlike!

Ana

pre 7 godina

Ocekivano. Najavljuje se i druga kolona u opoziciji. Bice ih jos, to je sigurno. Toliko o zajednickim interesima i istim vrednostima koje bi spojili u jednom kandidatu...

Darko

pre 7 godina

Uhuuhuu kakva je to samo koalicija na pomolu, Bosko i Kradulovic , ne zna se ko je smesniji

Mrki

pre 7 godina

Opoziciju zanima samo njen licni interes a ne stabilnost nase zemlje i dalji napredak

Saka

pre 7 godina

To gradjani vrlo dobro znaju, zato im nista ne vredi!

luka

pre 7 godina

Bice ovo zanimljiva koalicija, mozda cak kao u cirkusu...

tozza

pre 7 godina

srusice njega ovi njegovi domaci skotovi...dacic,bajat prof.vujovic... ima ih jos dosta.oni mu noz u ledja zabijaju i maznjavaju enormne kolicine love ,a iza ledja se sprdaju sa njim ko neveruje neka proveri, msk,toza markovic kikinda...itd itd

Mirko93

pre 7 godina

Vi ste smesni, pre ce Vucic da rusi Skota nego Skot Vucica, znam da cete se smejati ali uvericete se u tome i to uskoro. Ovaj potez bi unistio Bosko Obradovica i Pokret Dveri na taj nacin SNS bi direktno jos jace ojacao i samim tim postao bi ubedljivo nepobedljiva stranka sa jos vise narodnih poslanika i jos vecu podrsku u narodu. A Skot je na toj funkciji jos neko vreme dok ga Tramp ne smeni..

Dejan

pre 7 godina

Bez da se neko ne na ljuti na vulgarnost-Ne DJB -ani i zilot i nije mu neka koalicija , al' ako oće da arči pare neka mu je od volje.

Saleg

pre 7 godina

Citav svet i domaci izdajnici protiv Vucica mislim da nije dobar odnos snaga al ce vucic ipak da ih pocepa .

Sandra

pre 7 godina

Glupson i tupson hoce da rusi Vucica, pa i malo dete zna da to je nemoguce!

Jana

pre 7 godina

Skot ionako putuje ovoj dvojici DJB i Dveri bitan je samo licni interes ma ne mogu oni Vucicu nista.

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Nešto ih spaja, verovatno skotov i sorošev keš.

ocena

pre 7 godina

Pitam se da li će uspeti Skot ovde da bilo šta napravi, pre nego ga Tramp smeni. Kako stoje sada stvari pre da će on leteti sa funkcije ambasadora u BG, nego što će imati šanse da pokuša da naudi naprednjačkom kandidatu na izborima.

profesor

pre 7 godina

Da bi ova dvojica bili svetski prevaranti, morao je da se umeša skot.

Markovic

pre 7 godina

Skot ce otici cim novi predsednik stupi na duznost! A ovi idu na djubriste istorije!

Gargamel

pre 7 godina

Soktovi ili ne nemaju prođu kod građana pošto su neozbiljni, a to su dokazali sa raznim performansima po Skupštini!

Kosta

pre 7 godina

HAHA, koja smejurija... Oni su sramota za drzavu Srbiju!

Pjer

pre 7 godina

Jak mu pakt,Vučić će ih "pojesti" za doručak !!!

nati

pre 7 godina

Ma mozete zajedno sa Skotom da vodite kolo ko misevi, dok pravi macor ne dodje za koji dan a onda ce biti stavljena njegova sapa na sve vase igrarije.To ste mogli sa Obamom ali je on odleprsao u mizeriju i proslost,prezren od americkog naroda.Dzabe mastate i letite u oblacima,pad ce vam biti jako traumatican,rasturicete se na najsitnije delice.A jos kad vam se umesa Putin,kao glavni kuvar u pripremanju menija, otici cete u kantu za otpatke, kao pokvareno i smrdljivo jelo.\n

NAJBOLJA

pre 7 godina

Radulović i Skot..!!Kombinacija ali bez uspeha::

Slavko

pre 7 godina

Vucica rusi Dacic zato i juri non stop po Rusiji i blati VUCICA

girl

pre 7 godina

Mogu da prave kakve god hoce paktove i koalicije i Skot i Dveri i Radulovic itd ali Vucica ne mogu da obore!

pera

pre 7 godina

a sto isteruju stare zakupce iz poslovnog protora da bi doveli strance!?kroz povecanje zakupnina,lokala koje su odavno otplatili kroz kiriju.samo stranci ,kafici i nevladine organizacije rade!? a Srbi ,gde da odu sta da rade?

zeljko sindikalac

pre 7 godina

Prevedeno na srpski prezime Skot mu govori sve a i prijatelji su mu takvi.

RINGISPIL

pre 7 godina

SKOT je proslost, samo jos nije stigla depeša od TRAMPA.

Joka

pre 7 godina

Sadasnja Americka ambasada na celu sa Skotom je toliko uticajna i mocna da jedino ovakve koalicije i moze da pravi. Smesno.

Denis

pre 7 godina

Američki ambasador želi da se vrati vreme žutih kada su oni se mešali u naša unutrašnja pitanja, ali to vreme je davno prošlo.

Toki

pre 7 godina

Ovo je neprirodna koalicija, sastavljena da bi i jedni i drugi skupili malo više glasova, ali više će da izgube nego što će da dobiju i jedan i drugi ovom koalicijom.

Mirjana

pre 7 godina

Pa to su gradjani znali vec odavno,samo nece im uspeti plan!

boki

pre 7 godina

Može samo da se udavi u govnima u kojima plivaju ova dva dotična lika jer sa njima nikakv napredak nije moguć.

Deki

pre 7 godina

Može Skot da ujedinjuje koga hoće,narod će reći svoje,a svi znamo šta je rekao 24.aprila 2016.

kolo

pre 7 godina

A da zbog toga nije otpisan dug Radulovica prema americi ?

sergej

pre 7 godina

Za Skota glogov kolac neomašten ali pošto mu je vera pederska možda će uživat ali ne treba mu pružiti zadovoljstvo već bol!

Miki

pre 7 godina

I da ih Amerikanci spoje, nemaju nikakve šanse na izborima.

Mija

pre 7 godina

Vucic nece izgubiti. Skot ne mora dzabe da se muci.

Nesa

pre 7 godina

Da li mi se cini ili to ameri, majke im ga, rade isto za sta su Rusima poostrili sankcije. Mesaju se u presednicke izbore suverene zemlja. Kako kaze narod "Ne pada sneg da pokrije breg, vec ..........". E zveri belosvetske. Dace bog da se raspadnete u krvi pa cu da skocim u mirovnu misiju da vas "cuvam".

MIKOLINO

pre 7 godina

Može da pravi šta hoće Skot , on do aprila ima da leti iz Srbije , kao leteći Skot.

sale

pre 7 godina

Izgleda da dotična osoba ima para na bacanje,previše je tužno da bi bilo smešno.

Rade

pre 7 godina

Samo napred da vas narod jednom zauvek izbrise sa politicke scene.

Ajde bre da ti vidimo ledja

pre 7 godina

Zar taj Skot ne skuplja svoje prnje , krpice I lutkice ...Pa vreme mu je da se iseli iz Srbije - rok je dobio od Trump 20. januar ! Ili se mozda nada nekom cudu da ostane :(:(:(

Nidža

pre 7 godina

Nema sile koja može stati na put Aleksandru Vučiću jer on gazi napred za narod.

Jana

pre 7 godina

I sa samim djavolom bi se udruzili samo da izvuku licnu korist.

Svetlana

pre 7 godina

Zato Radulovic hvali Dveri i smislja kako im rejtinzi rastu. Izigravaju patriote, a Amerikanci ih finansiraju.

dd

pre 7 godina

Daj boze da je ovo istina. Bolje on sa vlasti nego na stotine hiljade mladih iz zemlje.

Dajana

pre 7 godina

Bolje reci pravi u stvari..rusenje reda,koji je do sada kolko tolko uspostavljen blagim oporavkom zemlje od prethodnika.

Djordje

pre 7 godina

Pakt koji je odavno izgubio sa realnošću života i ritam i takt. Neće proći.

Imanajutjub

pre 7 godina

Svi su podržali Klintonovu, samo je Vučić vizionarski podržao Trampa i to vidi ceo svet.

Goran

pre 7 godina

Skot ne podrzava nista sto je dobro za Srbiju.

salecux

pre 7 godina

...cela politička Srbija moze da se ujedini,protiv Vučića nemaju nikakve šanse,a zašto,zato što on bilo koliko radi za drzavu i narod i taj isti narod mu to i veruje a ovi drugi...pa videli smo svi gde nas je njihova politika odvrla...prvo u ratove a potom u kradju naroda i drzave...ama šanse nemaju..NAROD TO DOBRO PAMTI...!!

Mikica

pre 4 godine

Bravo Skotza vas.Pozvali ste u goste pravog Srbina.Pametan ,lep,zgodan.Boskova jedna dlaka na glavi vise vredi od svih muljavih vucicevih uvlakaca

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17