• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2017

13:40

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS, bilo reči i o kandidatu na predsedničkim izborima

Politika

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS, bilo reči i o kandidatu na predsedničkim izborima

Podeli vest

Sednica predsedništva Srpske napredne stranke održana je danas, a na njoj je, prema ranijim najvama lidera te stranke i premijera Srbije Aleksandra Vučića, bilo reči i o kandidatu na predsedničkim izborima ali i "o mnogim drugim stvarima"

 

Vučić je pre nekoliko dana, dok je boravio u poseti Indiji, potvrdio da će danas biti sednica Predsedništva, a na pitanje da li će se razgovarati o kandidatu na predsedničkim izborima rekao da će biti reči i o tome, ali i oko mnnogo drugih stvari.

- Prosto razgovaraću sa ljudima u Predsedništvu i oko mnogo drugih stvari i njihovog većeg angažmana. U redu je da sam ja zapustio stranačke obaveze i da se ne bavim strankom, ali nije u redu da su svi drugi to zapustili i zaboravili i prepustili veliku inicijativu svim drugima i da je moguće da vidite da se oni bave nama na najnegativniji način, a mi čak ne stižemo ni da odgvorimo - rekao je Vučić.

- Ako ja ne mogu da imam vremena onda drugi moraju da imaju vremena - kategoričan je bio Vučić u odgovoru na novinarsko pitanje TV Prva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleks90

pre 7 godina

Tako je Vucicu, mnogi su zapustili stranku opustili se previse, moraju da se aktiviraju jace da pokazu opoziciji da nemaju nikakve sanse!

vanesa

pre 7 godina

Iz sekunde u sekund kampanja krece i napreduje dalje sve u cilju bolje drzave i boljih uslova za rad, posle ovog sastanka mnogi pogledi na svet ce se promeniti i mnogi ce poceti da se bore za bolje sutra zajedno uz naseg Premijera Vucica.

max

pre 7 godina

Uopšte ne sumnjam da će predsedništvo doneti kvalitetnu i dobru odluku o kandidatu.

Mirjana

pre 7 godina

Sigurno su razgovarali o mnogo bitnim temama, a izmedju ostalog i o zajednickom kandidatu koji bi mogao da ih predstavlja.

Bole

pre 7 godina

U svakom slučaju donete su bitne odluke za naš narod.

Radivoje

pre 7 godina

Bitno je da SNS pobedi na izborima,svaki njihov kandidat je bolji od bilo koga iz opozicije.

Dr Iva Ivci

pre 7 godina

Bilo je reci, ali trenutno ima vaznijih stvari, normalno je da nece samo o tome pricati!

zoranpsiho

pre 7 godina

Sta god da odluce njihov kandidat sigurno pobedjuje jer je to ono sto narod zeli.

Agaton

pre 7 godina

Premijer je potpuno upravu, on stvarno ima mnogo obaveza, ali zato mnogi drugi moraj da rade mnogo više.

Tea

pre 7 godina

SNS je najača stranka u našoj zemlji i stranka koju podržava najviše ljudi iz naše zemlje zato verujem da će njihov kandidat sigurno pobediti još u prvom krugu.

VihiK

pre 7 godina

Sigurna sam da ce pravi čovek biti kandidat i naravno da će pobediti, jer je zaista važno da se nastavi sa ovakvim radom kao i do sada.

Jovan

pre 7 godina

Kada je sednica održana mora da je bilo reči o tome ko će biti kandidat jer bliži se Sretenje a građani očekuju da čuju odgovor !

sg

pre 7 godina

Sada ce se ponovo pokrenuti strane ambasade, ali dolaskom Trampa na celo Amerike omece se licne akcije pojedinih ambasada.

Marijana

pre 7 godina

Uskoro će i Sretenje, pa ćemo saznati ko je kandidat.

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Bez obzira ko da bude kandidat SNS sigurno pobedjuje.

mala

pre 7 godina

Kandidat SNS ce biti jedina realna i prava politicka opcija sve.

mala

pre 7 godina

Mislim da su naprednjaci jedna od najacih stranaka u Srbiji..

milica

pre 7 godina

Siguran sam da ce izabrati najboljeg kandidata.

cojicka

pre 7 godina

Vucic zna sta radi i znam da koga on izabere za predsednicke izbore da ce to biti pravi izbor

bGRGA

pre 7 godina

Bilo ko da bude kandidat ako iza njega stanu Vučić i naprednjaci pobediče lako.

Bez dlake na jeziku Anka

pre 7 godina

Mirno spavam od kada SNS vlada, idemo naprijed Srbijo!!!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija