• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/zeri.info

14.01.2017

17:01

OGLASILA SE KOCIJANČIĆ: Probleme Beograda i Prištine rešavati dijalogom!

Politika

OGLASILA SE KOCIJANČIĆ: Probleme Beograda i Prištine rešavati dijalogom!

Podeli vest

Portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić poručila je, komentarišući zahteve iz Prištine da se zasutavi srpski voz koji je jutros krenuo za Kosovsku Mitrovicu, da Beograd i Priština probleme treba da rešavaju dijalogom

- Svako sporno pitanje između Kosova i Srbije treba rešavati u duhu normalizacije odnosa - navela je Kocijančić, reagujući na zahtev Edite Tahiri da EU ukori Srbiju.

- Konstruktivni dijalog je neophodan i suštinski za obe strane. Sve probleme treba rešavati u Briselu - navela je Kocijančić.

 

 

Podsetimo, takozvana vlast u Prištini zabranila je ulazak srpskog voza u južnu pokrajinu, o čemu je Informer prvi pisao, a prethodno su  na Specijalne jedinice kosovske policije proveravale prugu, posle objavljivanja snimka na kojem se vidi kako nepoznate osobe postavljaju mine uz šine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nonsense

pre 7 godina

Водите Срби преговоре са кољачима и терористима док не поцркате, а ми (ЕУ) ћемо да узмемо кокице и да гледамо рат уживо.

Miso

pre 7 godina

Pazi da se ne udavis istim tim kokicama dok uzivad u tudjoj nesreci.Posle siptara vracamo Krajinu.

Luka

pre 7 godina

Sa koljačima su već vođeni pregovori i dijalozi, uz aktivnu pomoć EU. I gde smo stigli ? Šta je to Srbija dobila od birokrata iz EU ? Šta je ikada od tih pregovora donelo dobro Srbima ? OBUSTAVITI SVAKI DALJNJI DIJALOG UZ POSREDOVANJE EU I SVE PRENETI U SAVET BEZBEDNOSTI UN ! SVE IZ BRISELSKOG SPORAZUMA PROGLASITI NEVAŽEĆIM ! Svaki budući zahtev za dijalog usloviti sa STRIKTNIM POŠTOVANJEM KUMANOVSKOG SPORAZUMA !! POKAZATI DA JE BILO DOSTA PONIŽAVANJA SRBIJA I SRBA !!

vlada

pre 7 godina

....gospodjo /izvini ako te vredjam/, koliko znam vi se zalažete za evropske vrednosti, za slobodu kretanja, slobodu u svakom smislu vašeg sra..a, a teško mi je i da nabrojim koliko ste PUNI slobode, i vi još zamerate Beogradu na slanje voza u južnu srpsku Pokrajinu! Kako te nije sramota!? Ti ne zaslužuješ persiranje, jer si najobičniji isprdak EU! A ja sam samo čovek koji voli svoju zemlju! I još nešto, ući će mo vozom /uskoro/ i u Prištinu, ali tebe nigde neće biti! Toliko od mene!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija