• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

16.01.2017

18:54

KOSTREŠU KRIV PREDSEDNIK SRBIJE: LSV će učiniti sve da ne dozvoli Nikoliću 'da zapali Balkan po drugi put'!

Politika

KOSTREŠU KRIV PREDSEDNIK SRBIJE: LSV će učiniti sve da ne dozvoli Nikoliću 'da zapali Balkan po drugi put'!

Podeli vest

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš izjavio je večeras da će stranka čiji je lider Nenad Čanak 'učiniti sve' da ne dopusti predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i 'naprednjačko-socijalističkom režimu da zapale Balkan po drugi put, kako bi se održali na vlast'

Inače, LSV u poslednje vreme medije svakodnevno zasipa sa po nekoliko saopštenja i izjava o različitim temama, od lokalnih do opštih, u kojima se napada aktuelna vlast na svim nivoima, iako su ligaši u pojedinim sredinama, poput Novog Sada, deo vlasti koju predvodi SNS.

Ovo se dovodi  u vezu sa nezvaničnim informacijama, koje su procurile, da je lider ligaša Nenad Čanak u razgovoru sa najbližim saradnicima na jednom salašu u okolini Novog Sada najavio da će se kandidovati na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

Inače, Kostreševa izjava je gotovo identična onoj koju daju Hašim Tači i drugi albanski političari sa Kosova i Metohije, koji za najnovije tenzije oko Kosmeta  okrivljuju republička vlast u Srbiji, dok nema ni reči osude pokušaja od strane Prištine da njihove policijske jedinice ROSU izazovu krvoproliće nad Srbima na severu južne srpske pokrajine.

- Srbija je zemlja iz koje odlazi, prema statistikama, najviše mladih ljudi. Svaka nova tenzija u regionu, samo povećava postotak mladih koji će napustiti naše društvo u potrazi za srećnijim i humanijim društvima. Slično je i sa stranim investitorima, koji zaobilaze Srbiju zbog sumnji da je ovde rat opet moguć. Neodgovornost vlasti u Beogradu i  slanje političkih vozova sa jasnim ideološko-religijskim obeležjima ,  nepotrebne su provokacije koje nas opet vode u provaliju - rekao je Kostreš i ponovio da predsednik Tomislav Nikolić  ima  „ratnohuškačke ispade" i da je spreman, navodno, da „novi mandat potraži udaranjem u ratne doboše i prolivanjem tuđe krvi".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 7 godina

Tacno je da mladi odlaze ali odlaze iz svake zemlje Evrope jer je svijet postao mali, i svako trazi bolje.Ali ti i Canak ne odlazite nigdje mozda zato sto vam je dobro u Srbiji ili mozda sto niste sposobni negdje drugo da uspijete.Canak se toliko napunio sala da skoro ne moze da dise od debljine a kritikuje vladu kako ljudi gladuju u Srbiji sram vas bilo oboicu.

ratko

pre 7 godina

dzaba se uvlacis necete dobiti republiku. sram da te bude klosaru.. kakav vam je lider takvi ste i vi clanovi....pa vi ste zmije koje hoce da zapale balkan... posto vam je naredjeno da to uradite,tojest placeno...

dragan

pre 7 godina

ti lalo sedi kuci ako neces i nesmes da rarijes posle rata ima za takve dobar poso nadam se da neces da kidnes kao proslji put.\n

SRBIJA

pre 7 godina

ti ces nekome da branis, ti i DS i Canak vi ste upropastili Srbiju vise nego Milosevic.\n

Luka

pre 7 godina

Kako to da ti "naprednjačko-socijalisttički režim" ne smeta u Novom Sadu, jer sa njima delite gradsku vlast.? Ne smeta vam kada sa tim režimom delite funkcionerska mesta i pozicije direktora u novosadskim javnim preduzećima ? Problem je što vas nema u svim nivoima vlasti ove države čije ime jedva da možete da izgovorite, dok se gušite u sopstvenoj sramoti što ste, na vašu a i našu žalost, srpskog roda, a želite biti neko drugi. Da nije bilo onog skota da vam namakne cenzus, ne bi vas nigde ni bilo. Nepismeni ološu sa kupljenom diplomom privatnog fakulteta. Idi kod logopeda jer pljuješ kad govoriš,a govoriš neartikulisano i nadasve glupo. Jadu i fukaro iskompleksirana !

čiji si ti plaćenik

pre 7 godina

Da se nećete, zajedno sa 200 kilskom crnom vrećom za smeće, učlaniti u UČK? Kamo sreće da hoćete, častio bih celu Vojvodinu. Tačiju i bandi baš takvi trebaju, jedva vas čekaju, hahhahhahhahahhaaaa...

vlada

pre 7 godina

Liga Suludih Vojvodjanera, je nebitna u svojim nebulozama! Pozdravila vas Jelena Milić!

branko1

pre 7 godina

Šta ćeš ti da uradiš maj **ne,i sa kim.Sa onim kriminalcem Čankom I njegovim gorilama koji dele pravdu po Vojvodini.Bolje čuti budalo jedna

Djordje

pre 7 godina

Kostres je u pravu. Nepotrebna provokacija i dizanje tenzija. Daleko bolja poruka svetu iz Srbije bi bili cisti vozovi koji stizu na vreme.

dragan

pre 7 godina

Sve su u pravi.Zar nam nije dosta poraza pa hocemo move? A to da CE nas Trump spasiti,ma Dante,visecete vrlo brzo da USA ne menjaju svoju politiku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija