• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.01.2017

14:17

ORLIĆ: Obradović je politička starleta novog DOS!

Politika

ORLIĆ: Obradović je politička starleta novog DOS!

Podeli vest

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić izjavio je da je lider Pokreta Dveri Boško Obradović, pre nego što je izneo svoj stav, trebalo da se informiše o stavu PIO fonda kad je reč o privatizaciji banja, ocenivši da je Obradović "politička starleta novog DOS"

Orlić je na konferenciji za novinare rekao da bi Obradović prethodno trebalo da se upozna sa stavovima PIO i podvukao da se i taj fond slaže da rešenje za korišćenje kapaciteta banja treba naći kroz privatizaciju.

Povodom Obradovićevih kritika da vlada nije dolazila poslednjeg četvrtka u mesecu u parlament da odgovara na poslanička pitanja, Orlić kaže da je Poslovnik jasan i da bi predstavnici vlade došli u parlament da je bilo sednica.

Reagujući na zamerke da mnoge poslaničke grupe nisu stigle na red da postave pitanja premijeru kada je u oktobru bio u parlamentu, Orlić je rekao da preporučuje da "novi DOS" formira svoju zajedničku poslaničku grupu, jer tako neće morati da brinu da li će stići na red da postave pitanje.

On je dodao da je Obradović "politička starleta novog DOS-a", da brutalno vređa parlament, SNS, Vladu Srbije i premijera Aleksandra Vučića svaki put kad se obrati "govorom polupismene bitange".

Kada je reč o televizijskim duelima, Orlić kaže da je Jelena Milić, sa kojom je premijer gostovao na jednoj televiziji, predstavljala Boška Obradovića i "sve iz novog DOS-a" koji se zalažu za NATO integracije.

Orlić kaže da sam Obradović sebe vidi u ulozi "dublera estradnih umetnika", da mu ta uloga pristaje.

On je podsetio da je Obradović bio na TV duelu sa poslanikom SNS Markom Parezanovićem, te da lider Dveri nije mogao da se snađe i odgovori na postavljena pitanja.

- Kada Obradović bude mogao da se snađe u TV duelima i odgovorima, možda ima smisla razmišljati o čemu sa njim razgovarati dalje - rekao je Orlić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 7 godina

Obradovic samo mlati. Taj covek se ama bas u nista ne razumije.Samo nepismeni ljudi mogu da glasaju za njega.Te ideje koje iznosi i djeca u predskolskim ustanovama znaju da su neostvarljuve.Ja nisam siguran da taj covek zna tablicu mnozenja a kandiduje se za presjednika drzave.Kukala nam je majka ako takvi pocnu da vladaju Srbijom.

Dr

pre 7 godina

Drzi se ti vaseg Mila i tebe je tesko razumeti sta pises.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija