• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.01.2017

17:24

(FOTO) STRAH U ZAGREBU! Podrška Sergeja Lavrova Beogradu u sporu sa Prištinom izazvala paniku u Hrvatskoj!

Politika

(FOTO) STRAH U ZAGREBU! Podrška Sergeja Lavrova Beogradu u sporu sa Prištinom izazvala paniku u Hrvatskoj!

Podeli vest

Poruka ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova da albanski specijalci nemaju šta da traže da severu Kosova, izazvala je pravu paranoju u Zagrebu!

Iako se odnosi Beograda i Priština ni po čemu ne tiču Hrvatske i neoustaške vlade u Zagrebu, hrvatski portal Index.hr zakukao je na svom sajtu kako se, eto, i Rusija umešala u spor. 

 

 

Uz to, Index.hr je u naslov teksa dodao kako Lavrov pominje 'novi rat na Balkanu', iako se već u prvoj rečenici ruskog ministra unutrašnjih poslova decidno kaže kako se 'novi rat na Balkanu ne sme dopustiti'.

 

 

Međutim, na stranu to što Indeksov naslov u potpunosti, dakle, ne odgovara sadržini teksta i citiranim izjavama ruskog šefa diplomatije, sama potreba da na ovoj način plasiraju tekst nesumnjivo svedoči o panici u Zagrebu koja nastaje uvek kada Rusija jasno i nedvosmisleno kaže da će biti uz Srbiju.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rossia

pre 7 godina

Свако ко имало прати руску политику зна да су Србија и Српска даноноћно под руским радаром. Путин све прати и све зна, а усташе нека смање мало број шпијуна по Београду, њихова радозналост за Србима просто иритира.

milorad

pre 7 godina

pa ko ce da nam pomogne ako ne Putin i Rusija,Gospode Boze pomozi i cuvaj Srbiju i Rusiju

nada

pre 7 godina

Hoce to kada rusi progovore hrvati napune gace !!!!!!!!!!!!! Sta se njih tice nase Kosovo ? Nije im to dedovina ali nama jeste !

Dr Kresimir

pre 7 godina

Evo tolika je panika da smo se svi zabili u kuce i nikuda ne idemo od straha od Rusa i vas.

neko iz mase

pre 7 godina

Eto na primer ti si se zabio u kuci i rasterujes strah sam sebi po srpskom portalu

exSer b

pre 7 godina

Uz pomoc amere hrvati protjerase srbe a sada bitrebalo uz pomoc rusa proterati hrvate iz krajine, slavonije i dalmacije.1:1 .

srox

pre 7 godina

samo da se resimo kosovskog problema pa cemo doci i do vas zagrebcana!!

Sasa

pre 7 godina

Ma ko si ti bre sa tim imenom bre da nazivas Srbina i pljujes

Tereza

pre 7 godina

Prije nego uđete u Hrvatsku preizujte se i istuširajte molim lijepo.

David

pre 7 godina

Hrvati stalno optužuju Srbiju za agresiju,galame da bi maskirali istinu.Plaše se oni mnogo čega a u konkretnom slučaju jer se njihova vojska pod njihovom zastavom kao okupaciona vojska nalazi na privremeno okupiranom delu Srbije, na KiM.

Dragan

pre 7 godina

Da li postoji jedan glas razuma koji kaze stanite ljudi dosta je bilo hajde da se dogovorimo

Lala iz Banata

pre 7 godina

Хоћете договор са - ФАШИСТИМА...? Ви сте врло... - наивни...као мало дете...!!

Rade

pre 7 godina

Zbog čega bi se Hrvati plašili, pa imaju oni Ameriku !!

Kosta

pre 7 godina

Hrvati se plaše sopstvene laži....Oni znaju da su tu srbočetničku agresorsku JNA činili Srbi sa nešto manje od 20% starešinskog i vojničkog sastava a ostalo Hrvati, Slovenci......Znaju da su napali građane hrvatske,slovenije....one sa kojima su rasli,išli u školu,prepisivali,borili se za naklonost iste devojke ,služili istu vojsku JNA.....jesu li oni agresori..po toj vrsti pameti Hrvati su izvršili agresiju sami na sebe,pobedili sami sebe, slave pobede sami nad sobom.Nisu oni nikada ratovali sa vojskom DRŽAVE SRBIJE.....Dobro oni to znaju kao što znaju kako se taj vojnik borio sa NATO paktom 99.

Kekoo

pre 7 godina

Super vam je išla borba sa natom.izgubili ste kosovo

dale

pre 7 godina

Ha ha pa to si srbe opisao o laži a vi se niste borili s natom oni da su htjeli oni bi vas u 2 dana sravnili a i jeste vojska 3 mj nemožete šiptarima ništa

Kosta

pre 7 godina

Sačuvali smo narod .Kada se steknu uslovi vratit ćemo se.Izgubiti bitku od NATO....u čemu je problem? Šiptari su bili razbijeni .Bežali su u Albaniju i u toj bežaniji više su ih pobili NATO vojnici nego Srbi...Na kopnu su Srbi pobednici ali u vazduhu nismo mogli ništa,To stoji.

Mauser

pre 7 godina

Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno”. - Dobrica Ćosić sve je rekao

zeljko

pre 7 godina

Tko su HRVATI??? Netko rece(...ne sjecam se tko...), HRVATI su naj hrabrija nacija na svijetu, toliko su hrabri da se nicega ne SRAME!!!

Mile

pre 7 godina

SRBIJA JE SATANIZOVANA ZADNJIH 30 GOD.IZGUBILA JE TERITORIJE I BOMBARDOVANA .HRVATI I ALBANCI SU SLAVILI SVAKI SRPSKI PORAZ , ZA KOJI SU ZASLUZNI AMERIKANCI .TO S E MENJA. HRVATI I ALBANCI MISLE DA CE STALNIM PRICAMA PROTIV SRBA I NJIHOVOJ NEKOJ POBEDI ODRZATI TAKO STANEJ . NARAVNO TO SU ILUZIJE.SRBI , AKO BUDU PAMETNI MOGU OSTVARITI SVE SVOJE NACIONALNE INTERESE .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija