• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2017

19:33

UŽAS! SRPSKI ANALITIČAR DRUGUJE KOLJAČEM: Janjić se drži za ruke sa Haradinajem!?

Politika

UŽAS! SRPSKI ANALITIČAR DRUGUJE KOLJAČEM: Janjić se drži za ruke sa Haradinajem!?

Podeli vest

Direktor Foruma za etničke odnose i politički analitičar Dušan Janjić nedavno se na Kosovu sreo i prisno rukovao sa ozloglašenim ratnim zločincem i bivšim vođom OVK Ramušom Haradinajem koji je lično klao Srbe!

Fotografiju srdačnog susreta, na kojoj se Janjić i Haradinaj drže za ruke, objavio je na Tviteru crnogorski političar Nebojša Medojević. On je iznad slike dodao komentar: Dušan Janjić, saradnik crnogorskog ANB, vrbovao ga Vukašin Maraš. Tu je zavoleo ubicu Haradinaja. Jer, ljubav je to...

Haradinaj se, inače, trenutno nalazi u Francuskoj, gde je uhapšen 4. januara po srpskoj poternici, a pre pet dana je pušten da se brani sa slobode, uz uslov da ne napušta Francusku.

 

 

Na naše pitanje zašto se slikao sa ozloglašenim srpskim krvnikom, Dušan Janjić za Informer kaže da je s Haradinajem pregovarao o premeštanju posmrtnih ostataka Haradinajevog dede!?!

- Pokret rukom koji se vidi na slici nije nikakva muška ljubav, već "besa", što je u prevodu dogovor. Naime, Haradinajev deda je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, pa se on raspitivao o premeštanju kostiju svog dede na Kosovo - objašnjava Janjić, dodajući da Haradinajevi zločini nisu dokazani i da se od njegovog slučaja pravi politička kampanja u Srbiji (!?!).

 

 

- Ako se njegovi zločini i dokažu, izručiće ga Specijalnom sudu za zločine OVK, nikako Srbiji. Ovde neki verovatno imaju političke i finansijske interese da od Haradinaja prave kampanju - zaključuje Janjić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Putko Vladimirovič

pre 7 godina

Imao je Sultan Murat pravo kad je onomad savetovao sina Bajazita, ako hoćeš da pobediš Srbe pusti ih jedne na druge, niko to bolje od njih ne radi, nema goreg Turčina od poturice, što bi reko naš Njegoš. Elem ovaj više da se ne javlja sa svojim komentarima, mnogo mu smrde na besu i dolare.

dragan

pre 7 godina

deda mu zakopan u Beogradu pa on ima i nasledstvo od dede u beogradu .srbske spomenike i grobove unistavaju a mi njihove da cuvamo .SRAMOTA\n

Milivoje

pre 7 godina

Pa ,znamo valjda gde treba ici po lnformaciju U vezi prebacivanja posmrtnih ostataka pokojnika a koliko mi je poznato qospodin Janjic nije direktor novoj groblja.

Goran

pre 7 godina

Au sunce ti zarko !!! Ovo je izdaja !!! a visi na N1 I lupa o Kosovu samo tako !!!

Zoran

pre 7 godina

Pa Crna Gora lobira u korist siptara ,priznali kosovo glasali za prijem istog u Unesko i Uefa,crnogorci u Srbiji rade sta hoce.

Siniša Škarica

pre 7 godina

Zašto šokiran? Pa Janjić je crnogorac.

Moje cutanje skupo kosta

pre 7 godina

E moj Janjicu, cenio sam te kao nekoga ko je realan i dobro sagledava stvari a ti samo sto ne ljubis ruku tom zl;ikovcu.Da li si svestan da si potpuno izgubio kredibilitet u Srbiji.Sram te bilo.

Dusan

pre 7 godina

Janjic je analiticar RTS-a i niciji drugo.Za RTS je vazno samo sta Janjic i Panovic misle a za ostale nije vazno.Pa onda Janjicu ponesi mu dedu neka ga sahrani pored onih srba sto je poklao.

ČITATELJKA

pre 7 godina

Snimljeni su pre nego što je Haradinaj uhapšen, i to uhapšen zbog poternice Srbije a ne zbog sudske izvršne presude da je u ratu na Kosovu počinio zločin/e (ne zaboravimo: SVAKO JE NEVIN DOK SE NE DOKAŽE SUPROTNO).

Lala iz Banata

pre 7 godina

То важи искључиво за суд и судије...! Добар полицајац каже; "Сви су сумњиви" - док не истражим ... - СУПРОТНО....!! А ово је итекако сумњиво и захтева темељну ИСТРАГУ... а богами и "жигосање"...!! Беса се даје искључиво речју а не... - "држањем за руке -лежањем на трави"...!!

banat1952

pre 7 godina

A za tebe vazi ona, svako je normalan dok ga psihijatar ne proglasi ludim.

Draza

pre 7 godina

Znamo da se nisu slikali u Francuskoj (ali kakve to ima veze)!Pa ne hapsi se samo kad treba da odlezis kaznu imas 1002 primera za to:mi imamo cvrste dokaze da si kriv,a ti dokazi da to nije tacno ali ne iz Pristine nego iz CZ u Beogradu,kao sto radi Hag ...u ostalom i svi ostali sudovi.Oliveru Ivanovicu jos nije nista nije dokazano a lezi u zatvoru,Seselj odvalio 12 god. i jos nista nisu dokazali...itd

rolex

pre 7 godina

Bravo za Medojevica.Da vidimo kakav je u stvari taj narcisoidni analiticar

perica

pre 7 godina

Slike cak nisu potrebne jer ko je imalo slusao ovu krticu siguran sa da je razumeo siptara koji nas "analizama" vodi na stranputicu, ustucanje i dizanjr ruku od otetog nam KiM - a ! Izdati jude koji su svirepo ubijani se neprasta !

VOJISLAV

pre 7 godina

Његови су из села ЈАЊЕВО са Косова и Метохије из хрватске фамилије!

rodja

pre 7 godina

Vlada mora ali on ne mora.Slusam godinama sta bulazni. Uvek protiv nasih interesa a ono sto sipke i zap. zele da cuju.Fuj

jovan

pre 7 godina

pa cekaj zar nije i nasa vlada tj premijer razgovarao i rukovao se vise puta sa covekom koji je organe srbima vadio hashim tachi,ja stvarno nerazumem nista ,janjic je izdajnik a drugi nisu?????????????\n

Draza

pre 7 godina

Jeste ali sluzbeno,a nije sa njim caskao u kaficu i pravio dogovor kako da prebaci dedu na kosovo.

dr za rock and roll

pre 7 godina

Pa djubre jedno juce bio na pink-u????!!! Nije sto se pozdravio sa albamcem gluposti nego sto se drzi za ruke koljaca srpske bebe i ubice srba djubre jedno!!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Да има морала у себи ... - обесио би се

Nikola

pre 7 godina

Iskreno, kada sam prvi put cuo ovoga Janjica sta i kako prica, odmah sam rekao kolegama da ovaj covjek ne valja pisljiva boba. Pitao sam se ko ovoga lika stavi sa savjetnika bilo cega. I moja pokojna baba bi posteno iskazala misljenje i vise pogodila sta je i kako je,..a ovaj covjek je karijeru izgradio na cistoj demagogiji,..i onoj "bolje vrabac u ruci...." Lik je ocigledni kukavica, jadnik na kojem se vidi da bi porodao sve za svoj konformizam. Kasnije sam ga nekoliko puta gledao na Cirilici,...uzas! To je i potvrdilo da je lik cista guja ispod kamena. a sada evo ovo....."besa"??!!,..."Besa" sa koljacem Srba??? I da je "besa" i ovo sta kaze./////dovoljno je...i previse

Srbija bez izdajnika

pre 7 godina

Душан Јањић особа сумњивог морала, особа која се не разликује много од скоро хапшених шпијуна, а по делима је и гори од њих. Јањићу лажовчино, знамо ми добро шта је шиптарска беса, то је дато обећање које се мора из освете испунити. Јањића треба под хитно ухапсити, јер је у некаквој вези за тешким злочинцем, за којим је Србија расписала потерницу. Јањићу треба забранити приступ у свим медијима, јер је реч о шпијунчини, која пљује на све српске жртве и притом још лупа шамарчиће Србији и Србима својим изјавама о возићима и о недоказаним зличинима Рамуша Харадинаја. Јањићу издајицо и изроде, Кандићка,Бисерко и Милићка су за тебе аматери, ти си високо квалификовани издајник, коме може да позавиди и Чеда Јовановић.

XXL

pre 7 godina

Meni ovo liči kao da mu 'briše' ruke i ljubi ih. Dobro možda grešim ...

Bane

pre 7 godina

Zakleli se jedan drugom na vernost. Na rukama im pomesana krv.

Dragan Perovic

pre 7 godina

Nije nikakvo cudo, sve je istina, jer su Srbi u stanju da prodaju i svoje roditelje za novac, bolno ali istinito.

Slavko Balavko

pre 7 godina

Oj Miloše reci pravo, jel' je murat koprcao

asid

pre 7 godina

Nije Janjić jedini albanski lobista u Srbiji, ima ih još sijaset i svi lepo žive na račun mržnje prema sopstvenoj otadžbini! Za njega je vrhunac dobrote koljač srpske dece!

NESA

pre 7 godina

Primetio sam da u svojim izlaganjima Dusan Janjic non-stop prica lose o Srbiji... U pitanju je veliki IZDAJNIK KOJI SE PRODAO ZA PARE!!!! Slicni Izdajnici su: Vuk Draskovic i Ceda

LZN

pre 7 godina

Da smo mi drzava, kao što nismo, Janjića bi do ujutro pojeo mrak. Čemu tajne službe? Zar se izdaja države ne plaća glavom u svakoj normalnoj državi?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija