• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2017

12:06

ŽUTI PIČVAJZ! Salak odgovorio Todoriću zašto DS neće Jeremića: NE TREBA NAM PREDSEDNIK KOJI BEŽI I KOJI SE PREDAJE!

Politika

ŽUTI PIČVAJZ! Salak odgovorio Todoriću zašto DS neće Jeremića: NE TREBA NAM PREDSEDNIK KOJI BEŽI I KOJI SE PREDAJE!

Podeli vest

Nakon što su članovi DS Borislav Novaković i Vladimir Todorić javno podržao kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije, suprotno zvaničnoj odluci stranke da stane iza Saše Jankovića, oglasio se zamenik predsednika demokrata Igor Salak i "objasnio" zašto žuti neće Vuka...

Salak je izjavio da je Demokratska stranka podrškom kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije još jednom dokazala da su joj interesi građana Srbije i države važniji od usko partijskih interesa.

- Srbiji je potreban predsednik kome je život na prvom mestu i koji ne odustaje. Kada je trebalo ostati, Saša nije otišao. Kada se trebalo boriti, nije se predao. Zato je predsedništvo Demokratske stranke jednoglasno odlučilo da je Saša Janković pravi izbor za predsednika Srbije, odražavajući volju hiljada članova i svih lokalnih odbora Demokratske stranke - rekao je Salak i dodao:

- Potrebe pojedinaca za ličnim publicitetom ne utiču na konsolidaciju i rast DS sa novim, demokratski i neposredno izabranim rukovodstvom, koje je dobilo ubedljivu podršku članstva u svim delovima naše zemlje. Demokratska stranka će svoj plan kampanje izneti nakon detaljne analize i pripreme svih segmenata na sednici Glavnog odbora koja će se održati u narednom periodu. Nakon 27 godina borbe za demokratiju, čekaju nas sudbonosni izbori za budućnost Srbije i u te izbore Demokratska stranka ulazi jedinstvena i odlučna u nameri da Tomislava Nikolića kao predsednika Srbije pošalje u političku penziju - zaključio je Salak.

Podsetimo, Predsedništvo DS 10. januara donelo je odluku da podrži kandidaturu Saše Jankovća za predsednika Srbije, međutim šef poslaničke grupe DS u Skupštini Vojvodine Borislav Novaković i član DS Vladimir Todorić podržali su kandidaru Vuka Jeremića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vladbgd

pre 7 godina

a, sta vise da se cepa, kad su ionako u fronclama

Zoran Milisavljevic

pre 7 godina

Ne, baš naprotiv ostaju jedinstveni. Neki pojedinci iskaču, ali to je njihov problem.

marginalno

pre 7 godina

Ja z n a m zašto nikako neću S. Jankovića a kad prodje izborna groznica, znaće i čitaoci.

Ana

pre 7 godina

Pitanje je vremena kada ce se DS raspasti u potpunosti.

Zivodar

pre 7 godina

To znaci da ce DS biti jos slabiji nego sto jeste. I kako takvi da vode jednu drzavu kada ne mogu ni izmedju sebe da se dogovore....

marginalno

pre 7 godina

A ko bi glasao za S. Jankovića? Pa on radi isključivo za svoj džep.

Peđa

pre 7 godina

Počela žuta groznica. Ima li neko vakcinu ili je još nisu konstruisali!?

mirizablle

pre 7 godina

Ma sujeta je neverovatna kod svih pripadnika koalicije "jedva pređoh cenzus".

Miro

pre 7 godina

Ovakvi da vode drzavu, to je smesno. Zuti su dosta pokazali svoje.

Petar

pre 7 godina

Dobri su jedino u svadjama, kao i rasipanju clanstva

desa

pre 7 godina

Kako se to Sasa borio ,tako sto je otimao narodu 3000 evra svaki mesec za tvitovanje i setanje psa .

Aleksa

pre 7 godina

Jeremicu ni ovi te nece, i ti si mi neki kandidat.

Bisenija

pre 7 godina

Borba političkih kameleona je u toku. Ko li će samog sebe pobediti? Da li će Janković uništiti Jeremića ili obrnuto.? Katastrofa čime se zanose.

Jelica

pre 7 godina

Njima neprijatelji ni ne trebaju, dovoljni su sami sebi

Hamza Šaljić

pre 7 godina

Ovo je samo potvrda da je veliki raskol u DS i da oni bilo koga da podrže taj nema nikakve šanse da postigne značajniji rezultat na predsedničkim izborima.

kicos

pre 7 godina

Da jedan covek (Jeremic) padne toliko nisko nisam verovao ali sada kada vidim koliko je zagazio u blato zarad novca i zapadnih lobija sve mi je jasno, nadam se da narod vidi koliko ko vredi i da ce se odluciti za pravog kandidata, ali to svakako nije ni Jankovic, ako takvi ljudi treba da predstavljaju Srbiju i njen narod kao njeni predsednici i mi to dozvolimo onda nismo nista bolji od njih.

Zrenjanin

pre 7 godina

Koga god DS podrži taj je unapred osuđen na propast.

Velibor

pre 7 godina

Iskreno veliko je pitanje ko je gori kandidat i mutniji sa putrom na glavi da li Janković i Jeremić e to je pitanje za milonn dinara.

Milance

pre 7 godina

Nemaju sanse ni sa Jankovicem, ni bez njega. Isto im se hvata.

Sanja S

pre 7 godina

Lopovi, prevaranti, pojeli bi se međusobno zbog fotelja.

Tirion

pre 7 godina

Mnogo ste smesni vi iz DS-a. Raspadate se pre nego sto ste se i angazovali u kampanji. Necete vi da uradite nista na ovim izborima, u to sam siguran.

bobi

pre 7 godina

Ovi iz opozicije ne znaju sta rade vise, svakog dana neki cirkus prave

Fiore

pre 7 godina

Vi da ste neka stranka, imali bi sopstvenog kandidata ali cinjenica je da ste toliko izgubili rejting da niste smeli ni da pomislite tako nesto da uradite, pa pokusavate ovako preko Jankovica da izvucete stranku iz ambisa!

MARIJA

pre 7 godina

Kada su Demokrate u pitanju nista novo, oni se svakog dana svadjaju kao da dele ocevinu, jer bi svako od njih da preuzme primat vodje, ali im to ne ide bas od ruke. Ali dobro je sto to ipak izadje u javnost pa gradjani na osnovu toga imaju pravi sud u njima.

Siniša Škarica

pre 7 godina

Žuti, nemojte da šaljete svoje horde huigana da uznemieavaju fine i vaspitane ljude. Tucite se među sobom onako kako vas je učio Đinđić

Tea

pre 7 godina

Vuk Jeremić & Vuk Drašković kako okreneš domaći izdajnik!

vojvodjanin

pre 7 godina

Razumem da svako ima svoje mišljenje i ideje, ali ovo u DS je smejurija.

Rodoljub

pre 7 godina

Све те њихове чарке су у реду и колатерално их подржавам,ал ништа док тај ДС једном па forever,не нестане са политичке сцене Србије.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija