• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2017

23:59

EVROPA PODRŽALA DODIKA?! Nijedna država EU nije se priključila američkim sankcijama!

Politika

EVROPA PODRŽALA DODIKA?! Nijedna država EU nije se priključila američkim sankcijama!

Podeli vest

Nijedna država članica Evropske unije nije predložila pridruživanje američkim sankcijama protiv predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, navodi Al Džazira balkans pozivajući se na diplomatske izvore iz Brisela

Navodi se da je danas održan redovni sastanak radne grupe diplomata država članica Unije, pri čemu se razgovaralo i o reakciji EU na sankcije Dodiku.

Iako su diplomate završile sastanak jednoglasno složni da se i dalje pomno prati razvoj događaja u RS, nijedan od njih nije predložio pridruživanje američkim sankcijama.

Al Džazira podseća da su Dodiku sankcije uvedene pre nekoliko dana, a američka ambasadorka u Bosni i Hercegovini Morin Kormak obrazložila je takvu odluku Dodikovim kršenjem odluke Ustavnog suda BiH o proslavi Dana RS.

DODIK OŠTRO O CRNOJ LISTI: Sankcije su Obamina odmazda, Tramp bi trebalo DA UHAPSI ambasadorku u BIH!

RUSIJA OSUDILA SANKCIJE DODIKU: Obamina administracija namerno komplikuje odnose na Balkanu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cica draza

pre 7 godina

pa naravno znaju odakle sada duva wetar leden

Dragomir

pre 7 godina

Евро зезанција је ,,подржала,, Додика?Па он каже да у Америци што мисли да је Сједињена нема новца и некретнина.Сем тамо неког ранча од 500 хектара и три извора нафте?Тако се прича?

Feniks1

pre 7 godina

Ako je tako , a ti lijepo otputuj sutra u tu Europu . I on i Vojkan su na crnoj listi upisani .

Lala iz Banata

pre 7 godina

Иза толиког срама, стоји лично.... - Обама...!! Коначно паметни људи, схватили да квази "Нобеловцу"за мир пардон "МИТ", не треба више придавати никакав значај, јер одлази... - На смеће историје, где му одувек и било место...!!

sekula

pre 7 godina

Eto sta ti je Jenkijevska strategija, nekada jako hvaljen, a cim je poceo jace da da radi za svoj napaceni Narod, eto sta se desi. Kad bi mogao da izdrzi sve ovo jer ko god nas je vodio u poslednje vreme morao je biti Mucenik, zato Milorade zdrav i ziv bio, nije ni Rasi i Ratku lako pred Inkvizicijom.

Veteran

pre 7 godina

Lopov. Dodik nije Srpska, dok smo se mi borili i stvarali je on je dezertirao i švercovao. U normalnoj državi bio bi strijeljan za dezerterstvo.

Car

pre 7 godina

Pa nisu ludi da se uvlace odlazecim, a da se sukobljavaju sa administracijom koja bukvalno dolazi za dva dana.

vlada

pre 7 godina

Pa to i nisu američke sankcije, to su Obamini trzaji u "ropcu"!

informer toaletoid

pre 7 godina

bravo za ameriku napokon su uvideli da ovaj klovn pljacka vlastiti narod.Treba i genocidnu tvorevinu ukinuti\n

Sudija

pre 7 godina

Samo ludjak moze stati u odbranu bosnjackog islamizma. Evropu treba ocistiti od tog smeca.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija