• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.01.2017

12:06

VUČIĆ: Otkrili smo grešku i skandal EPS sa računima za struju - GRAĐANIMA ĆE BITI VRAĆEN NOVAC!

Politika

VUČIĆ: Otkrili smo grešku i skandal EPS sa računima za struju - GRAĐANIMA ĆE BITI VRAĆEN NOVAC!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na konferenciji za medije da će nastavak pregovora sa Prištinom biti u utorak. Premijer je istakao da će, zbog nepravilnosti i radu EPS, Građani koji su dobili račune veće nego što su potrošili za struju biće obeštećeni i poručio da se skandal s računima više neće ponoviti

- U utorak ćemo imati nastavak pregovora sa Prištinom uz posredovanje visoke predstavnice EU Federike Mogerini. Pregovori će biti na najvišem nivou, što znači da će Beograd predstavljati predsednik Srbije Tomislav Nikolić - rekao je Vučić i dodao:

- Nadam se da će biti dovoljno racionalnog pristupa da se ne dogodi dovođenje oružja i oruđa u sredinu gde žive Srbi većinski i da bi se pokazivali mišići - naveo je Vučić dodajući da je za Srbiju najvažnije da se izbegnu sukobi i provokacije.

Takođe, kako je rekao, veruje da će razgovori biti uspešni, a mi ćemo, napomenuo je, uložiti mnogo truda i rada da bismo obezdedili ekonomski sigurnu budućnost za građane u Srbiji.

Premijer je istakao da u narednim razgovorima u Biriselu zajednički zaključak mora biti da ne sme doći do upotrebe oruđa i oružja i naglasio da posle sastanaka sa Federikom Mogerini i Angelom Merkel mirnije gleda na situacviju na zapadnom Balkanu.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da neće biti nimalo jednostavni razgovori u utorak, da se polazi sa dve suprotstavljene premise, oni da je Kosovo nezavisno mi da je deo teritorije Srbije i da je teško da se dođe do zajedničkog zaključka ali da on mora biti postugnut da se oružje ne upotrebljava.

On je naveo da svi pričaju i da su pravili priču oko voza, ali da niko nije obratio pažnju na dovođenje teškog oružja i oruđa te ocenio da je sve to bilo organizovano, ali i podvukao da Albanci nisu ni videli taj voz i nakon što je zaustvaljen doveli specijalne jedinice na sever Kosova i Metohije.

Kako je rekao sve da su Alabanci koristili indijanske trikove i stavljali uvo na šine taj voz nisu mogli ni da čuju ni da vide.

Na primedbe da je to što je pisalo na vozu "Kosova je Srbija" provokacija Vucić je rekao da u tome ne vidi provokaciju a podsetio da je zastava "Velike Albanije" donešena u Beograd i tada je rečeno što smo se toliko nasekirali zbog toga.

Premijer je dodao da mi nismo zbog toga iznosili oružje ali oni jesu 17 oklopnih vozila i specijalne jedincie čisto etnički sastavljene od Albanaca.

- Kada im to kažete oni kažu bravo što si sačuvao mir - dodao je Vučić ali i podvukao da mnogi političari "pričaju gluposti" u vezi sa sporazumom iz Brisela.

On je objasnio da se janso vidi da policijske jedinice na severu Kosova i Metohije mora da budu sastavljene u skladu sa etničkim sastavom te da to važi i za specijalner jedinice a ne da se šalje ROSU sa 100 odsto albancima u njoj.

Kako je rekao, srećan je što je izbegnut sukob, iako su, kaže, neki želeli da ga isprovociraju.

Vučić je rekao da u Brisel idemo da pokušamo da se dogovorimo, da i jedni i drugi učine neki ustupak.

Premijer je podvukao da je zahvalan šefu evropske diplomatije Federiki Mogerini kao i nemačkoj kancelarki Angeli Merkel sa kojima je imao odvojene sastanke u Davosu i dodao da nakon tih razgovora mirnije gleda na situaciju, bar kratkoročno, na zapadnom Balkanu.

Tanjug

Skandal sa računima za struju - građani će biti obeštećeni!

Premijer je obavestio građane da je istražio i slučaj sa drastično velikim računima za struju u januaru za građane Srbije.

- Milorada Grčića, generalnog direktora EPS sam pozvao na razgovor zato što sam primio mnogo pisama građana kojima su računi veći, ne za deset ili dvadeset, već za 100 odsto. Ustanovili smo nepravilnosti u radu EPS, građanima koji su platili račune veće od onih koji su mogli da se očitaju, novac će biti vraćen, odnosno biće im manji račun za februar ili kako već utvrde princip. Hvala građanima što su verovali u državu jer su znali da ćemo tu situaciju da rešimo - rekao je Vučić.

- Niko ne može zato što sedi u toploj sobi i mrzi ga da radi da izmišlja cenu struje, taj skandal više nikad ne sme da se ponovi i tu priču smo danas završili - dodao je Vučić.

Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da je ponosan na članove SNS koji su čistili sneg noseći obeležja stranke, a onima koji to kritikuju ma društvenim mrežam poručio je da i sami urade nešto za društvo.

Navodeći da ga je šefica informativne službe SNS obavestila da je organizovana akcija čišćenja snega i leda, da su pojedini članovi tom prilikom nosili i obeležja stranke, a da ih sada "ismevaju na društvenim mrežama", Vučić je rekao da nema ništa protiv njihove akcije, jer oni nisu nista krali ili otimali, već su uzeli lopatu i čistili sneg.

- Vidiš dokle su nas doveli. Kad radiš nešto što je najčasnije i najpoštenije, kada pomažeš drugima, pa i tim lenčugama što ne rade ništa po ceo dan, treba da se kriješ i stidiš... - rekao je Vučić.

On je upitao da li je neko bolji od njega zato što nije član SNS, te istakao da je ponosan na to.

- Što nisu ovi drugi nešto uradili, osim što su gledali kako će da ukradu pare naroda i da ih podele? Neka urade oni bilo gde bilo šta - rekao je Vučić.

On je zahvalio članovima stranke koji su čistili sneg, navodeći da na taj način moraju svi da se angažuju.

- Nije posao gotov od osam do četiri, posle toga mora da se uči i sprema za budućnost, a ne da se čeka da nešto padne s neba - istakao je Vučić.

U 2017. značajno poboljšanje stanja u zdravstvu!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će jedna od ključnih tema u 2017. godini biti poboljšanje stanja u zdravstvu i najavio nabavku sajber noža kao i tri angiosale, a za dva meseca završetak KC u Nišu.

Rekonstrukcija Tiršove i izgradnja Tiršove 2, zatim početak izgradnje novih kliničkih centara u Beogradu i Novom Sadu, Kragujevcu...deo su onoga što će se raditi u zdravstvu ove i narednih godina, a što je najavio premijer na kionferenciji za novinare.

Kako je rekao, u prethodnoj godini je nabavljeno 85 ambulantnih vozila, 140 domova zdravlja je obnovljeno, kupljeni su gama noževi, akceleratori, obezbeđen besplatan epidural za porodilje u Nišu...zaposljeno hiljadu lekara i sestara.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gedža

pre 7 godina

A direktoru EPS ni dlaka sa glave fa zafali,čovek ko veli APP ,ako prođe prođe. Smena,materijalna i krivična odgovornost odmah i sad. Pravilo i princip za sve nosioce funkcija, osnovni preduslov za normalnu,pristojnu,pravednu i ravnopravnu Srbiju

Lazni bot

pre 7 godina

Zuti jesu krali ali ovi i otimaju jos malo ce i da biju.

Lala iz Banata

pre 7 godina

... Срамота је такоме "Јунаку", *купит "Харач" - не скупит "Харача"...!!

Lara

pre 7 godina

Vucic je sa ovom izjavom dokazao da su jucerasnje vesti bile samo blacenje predsednika od strane opozicije!

KsenijaA

pre 7 godina

Mogu da blate Vucica koliko hoce, niko u to ne veruje, svi znaju da je on posten i da gradjanima iznosi sve javno i transparentno bez skrivanja.

twikS

pre 7 godina

Upravo tako, mogu koliko hoce da ga blate, covek radi sve u interesu naroda.Greske ce se ispraviti a krivci kazniti.

kaca

pre 7 godina

Samo mogu da ga blate nigde neki dokazi i dela samo pricaju i nista vise.

Lola

pre 7 godina

Verujem u naš diplomatiju i da će se sa obe strane naći pravo rešenje i uspostaviti saradnja..

Darko

pre 7 godina

Ne preostaje nam trenutno ništa drugo osim pregovora. Srbija treba da pomogne svoim gradjanima i to čini.

Velimir

pre 7 godina

Samo diplomatskim putem mozemo uciniti nesto konstruktivno.

Nemke

pre 7 godina

Kakav crni dijalog,nema razgovora sa tim divljacima bez sile!

srba

pre 7 godina

Silom se nista nije resilo ali zato diplomatijom moze mnogo vise da se uradi.

Stanislav

pre 7 godina

E to je SNS, uvek slozno i jedinstveno, a kome se nesvidja moze samo da laze i podvaljuje.

nb

pre 7 godina

Srpska delagacija u kompletnom sastavu odlazi na pregovore sa Prištinom.

lilit

pre 7 godina

Ali ako Nikolić nešto progovori, UGASILI smo.

Darko

pre 7 godina

Najvise me raduje poboljsanje infrastrukture i nabavka opreme u zdravstvu

Mladja

pre 7 godina

Srbija se uvek zalaze za mit i miran nacin resavanja problema.

Penzioner

pre 7 godina

Svaka rec na mestu !! Tako radi pravi Premijer koji zeli boljitak i napredak cele nase lepe Srbije !! A ne ko Kostunica vecito neobavesten, Cvetkovic, Dacic, Dinkic... NE PONOVILO SE NIKADA VISE !!

Sanja S

pre 7 godina

Saradnja nam je bitna, ali ne damo na svoj narod.

Sanja S

pre 7 godina

Nadam se da će se Vučić kandidovati, to nam je najpotrebinije.

Radovan

pre 7 godina

Drago mi je sto ce pegovori biti nastavljeni u Brislu. Moramo da uradimo sve sto je u nasoj moci i da iskoristimo sva poznanstva kako bi Albanci spustili loptu. Preterali su.

Jovan

pre 7 godina

Sjajni rezultati i svidja mi se sto se narodu prezentuje ono sto je ucinjeno.

Miloje

pre 7 godina

Nazalost nece u ocitavanju brojila biti gresaka.Problem je jer je hladna zima oterala ljude u crvenu tarifu koja je duplo skuplja od plave a cetiri puta od zelene. Tako da ako je potrosnja uvecana 30% a uletis u crvenu to je povecanje racuna vise od 60% mogu jedino da smanje racun za visak dana u ocitavanju ali onda ti sve to dodje uz januarski racun

Zdravko

pre 7 godina

Siguran sam da ce predsednik Nikolic napraviti pomak u pregovorima sa Albancima. Druagcoje ne moze i ne sme da bude. Albanci su preterali oko dogadjaja sa vozom. Neke stvari mora da se razjasne.

Nerima

pre 7 godina

Nadajmo se da će dijalog u Briselu proći u korist Srbije!

tvigi

pre 7 godina

Siptari u zvanicnim razgovorima izigravaju ili zrtvu ili nevinasce a na delu zveckaju oruzjem .

KiM je Srbija

pre 7 godina

Србија не треба да учествује у преговорима у којима увек завршава као губитник, Шиптари сваки пут тријумфују а ми капитулирамо сваким својим одласком у Брисел. Нека председник Николић замрзне преговоре док се Путин и Трамп не договоре или нека им предложи своју платформу, шира аутономија унутар Србије и крај приче.

Dragan

pre 7 godina

Nikolic jedini moze da odbrani interese Srbije on ne popusta tako lako od svojih principa

vojvodjanin

pre 7 godina

Priština će u utorak morati da da odgovore na neka mnogo neprijatna pitanja koja se tiču ugrožavanja Srba na severu Kosova.

bubamarica

pre 7 godina

Premijer svojim delima pokazuje koliko se trudi da nam ulepsa zivot...

Janko

pre 7 godina

Bice tesko, sa njima zaista treba imati strpljenja i zivaca. Nadam se da ce predsednik uspeti da izvuce pozitivne odgovore i dogovore.

Hejter

pre 7 godina

Ovo su jako bitni pregovori za Srbiju, nadam se da ce biti i uspesni.

Dragan

pre 7 godina

Drago mi je što su i Vučić i Nikolić spremni na dijalog sa Albancima bez obzira na njihove provokacije ka nama, to je odlika velikih ljudi. Neće moći doveka Albanci da se izvalče i provociraju, mislim da su već dojadili i Evropskoj zajednici.

Uroš

pre 7 godina

Posle najnovijih dešavanja ovo je bio logičan tok daljih pregovora.

Rade

pre 7 godina

Sada će svima biti jasno da mi želimo mir i stabilnost.

anglina

pre 7 godina

Jos jedan pokazatelj zasto je premijer cenjen u evropi i svetu. Uvek casno iznosi cinjenice i ne bezi od odgovornosti...

Sasa

pre 7 godina

Samo vi se dovovarate...uskoro ce narod da mesto vas...i resi problem siptara na kosovu bez vas...i to za 5 dana...a ne 5 godina ko vi trosite pare za put i plate za pregovore pa nista.

Natasa

pre 7 godina

Srbija se zalaze za mir i stabilnost u regionu.

olja

pre 7 godina

Nadajmo se da premijera i predsednika nece zaustaviti na putu do pristine kao sto su zaustavili voz.

u magnovenju

pre 7 godina

Biće vraćen novac? Kao i penzionerima.

Darija

pre 7 godina

Dijalog ce sigurno pomoci resavanju problema. A Srbija je uvek za razgovor.

Mira

pre 7 godina

Drago mi je su uvideli grešku ali isto tako očekujem da će krivci biti prikladno sankcionisani.

Jana

pre 7 godina

Ali da i oni koji su napravili ovoliku zbrku budu kažnjeni. Korektno što se tiče korekcije računa.

Ana

pre 7 godina

Svaka čast, nepravilnosti će biti ispravljene.

Ana

pre 7 godina

Nepradva će biti ispravljena u najkraćem mogućem roku.

vlatko

pre 7 godina

EPS cesce pravi ovakve pometnje, nego su sad postali malo vise alavi pa puklo. Nadam se da ce premijer na duze vreme srediti ove mutljavine.

Tirion

pre 7 godina

Bravo za ovakvu odluku. Greska mora da se ispravi. Drago mi je sto je Vucic resio da se sve razjasni i sto ce gradjanima biti vracen novac.

Dragan

pre 7 godina

Ova vest ce svakako znaciti ostecenim gradjanima. Kad bi svako radio savesno svoj posao, do ovoga ne bi ni dosli. Medjutim, tesko je kad samo jedan covek radi i nemoguce je da sve moze da zna i sve da isprati, kontrolise.

dragan

pre 7 godina

u evropi se svakih pet godina menjaju brojila zbog bazdarenja i tacnog merenja kod mene u VLADICINOM HANU trideset i vise godina elektro distribucija nije zamenila ni jedno brojilo dali ona tacno mere ili ne samo se traze oni koji nelegalno koriste e.energiju ili opomene za iskljucenje SRAMOTA.\n

Stojan

pre 7 godina

Ovakav propust ne sme proći nekažnjeno, odgovrni moraju da budu kažnjeni.

beli

pre 7 godina

Pa dobro je da je otkriven i da ce novac vratiti narodu to jest smanjiti naredni racun!!!

Ruzica

pre 7 godina

Dobro je sto je greska otkrivena i sto ce novac biti vracen. Medjutim, krivce za tako nesto treba smeniti, kazniti za primer da se tako nesto vise ne ponovi.

Mita

pre 7 godina

Svaka cast za investicije u zdravstvo ove projekte nisu mogli da zavrse ovi iz DS 100godina

Darko

pre 7 godina

Greska je ispravljena, priznali su i to je ok, ko radi taj i gresi, vazno da ce gradjanima biti novac vracen

Dejan

pre 7 godina

Lopovi,svi odreda.Koliko ce biti ljudi koji su dobili uvecane racune ,a nemogu otici do saltera epsa.Kome ce te pare u dzep,bitno je da je direktor rekao ko dodje zali se vratice se pare,a on kao prvi odgovormi i dalje ce drmati milionce plate sramota umjesto da odma podnese ostavku kao odgovorno lice,,podnio bi da mu je plata dvadesetak hiljadarki ovako milionce ostaviti steta

Darko

pre 7 godina

Greska je ispravljena, priznali su i to je ok, ko radi taj i gresi, vazno da ce gradjanima biti novac vracen

Enigma

pre 7 godina

Dobro je sto je greska otkrivena na vreme. Novac treba da bude vracen ljudima koji su bespravno iznervirani i u soku. Podhitno pronaci odgovornu osobu i kazniti je smenom.

Hedona

pre 7 godina

Pa nije direktor kriv već radnici koji nisu izlazili na teren da očitaju struju. Možda će problem biti rešen, ako se građane uključe u očitavanju struje, i svako na svom pročita koliku je struju potrošio, ili da dođu iz EPS-a pa zajedno očitaju struju tako obmane ne bi bilo.

Ivona

pre 7 godina

Dobro je da jos uvek postoje posteni ljudi..i sva sreca da su na pravom mestu..i ako to neki nece da priznaju,mnogi drugi,da ne kazem svi,bi precutali ovu situaciju..svaka cast premijeru

drale

pre 7 godina

postovanje funkcionera EU prema nasem premijeru jer drzi datu rec.Nadam se uspesnim pregovorima

BOZANA

pre 7 godina

Svaka cast ovako radi odgovoran drzavnik kao sto je Aleksandar Vucic. Jer da on nije reagovao ovaj skandal nikada nebi bio resen, zato zaista,sad treba pustiti nadlezne institucije da zavrse svoj posao.

Jelisaveta

pre 7 godina

EPS mora da spreci ovako ponavljanje greski!

tvigi

pre 7 godina

Zasto EPS nikad ne pogresi i smanji racune nego ih uvek duplo uvecavaju .

mala

pre 7 godina

tako i treba. Gradjani koji sumnjaju da su pokradeni neka se zale.

mala

pre 7 godina

Nadam se da ce odgovorni za ovo ne neki nacin i biti kaznjeni.

paramonte

pre 7 godina

Ko god pokusava da krade od naroda ,treba da bude kaznjen i smenjena sa funkcije,treba da shvate da sadasnja vlada ne tolerise takvo ponasanje.

dragana

pre 7 godina

Kada ce se ispitati nepravilnosti u vezi daljinskog grejanja. Ovi se grejali na struju i vracaju se pare, a mi papreno placamo parno grejanje. Umesto da bude najeftiniji vid grejanja, ono je najskuplje?

paramonte

pre 7 godina

Zahvaljujuci sadasnjoj vlasti,takvo ponasanje se ne tolerise,oni ne dozvoljavaju da narod bilo ko pljacka,to je isti narod koji im veruje i daje im svoje glasove.

Cile

pre 7 godina

Novac vracen, steta nadoknadjena, sramota nije. Kazniti sve koji zasluzuju.

Damir

pre 7 godina

Bruka za odgovorne za ovaj slucaj. Narodu ce se barem vratiti novac.

paramonte

pre 7 godina

Ko god pokusava da krade od naroda,treba da snosi posledice a dijalog ne zavisi samo od Srbije,srpska strana ce sve uciniti da se do resenja dodje mirnim putem,ali abanci moraju da shvate da se nista ne moze resiti nasiljem i oruzijem.

sale

pre 7 godina

neko misli na ovaj narod,ko radi taj i gresi a bitno je da se greske isprave sto kod ds nije bio slucaj,bravo u svakom slucaju,jedino nije premijer trebao ovo da resava

Milorad

pre 7 godina

Čitam komentare, i ne mogu verovati da ljudi ne vide pravu istinu i to koliko se Vučić trudi! Kao da ste slepi i ispranih mozgova....nadam se da će vam doći iz g..... u glavu. I to brzo.

Nebojsa

pre 7 godina

Zar su svi zaboravili identicnu gresku isto uz januarski racun za vreme iste vlade i nikom nista.\nOvo je postala praksa a ne izuzetak.\n

mala

pre 7 godina

Nadam se da ce se premijer izboriti da se novac crati narodu.

MIRNA

pre 7 godina

Srpska vladda je uvek bila za dijalog i mirno resenje problema. Mislim da su to konacno shvatili i ovi iz EU,Tako da se nadam se da ce i druge strane uvideti da je to najbolje resenje,bez ugrozavanja neduznih gradjana.

mala

pre 7 godina

Nadam se da ce novac biti vracen i da se nece ovako nesto vise ponoviti.

petar

pre 7 godina

samo veliki ljudi znaju priznati gresku i ispraviti je , bravo za vucica

Mila

pre 7 godina

Dobro je da ce se novac vratiti i da ce neko odgovarati zbog ovakve greske

Katica

pre 7 godina

Srbija ne zeli ratove, Srbija zeli mir i stabilnost

Simonida

pre 7 godina

Ovo je primer kako se radi u demokratskim zemljama, imamo najboljeg premijera, očekujem uskoro smene u EPS-u, odgovorni će sigurno odgovarati.

Ana

pre 7 godina

Drago mi je da je greska otkrivena i da se cuje i glas naroda. A one koji su krivi za ovakav skandal i lopovluk-pohapsiti i kazniti.

Helena

pre 7 godina

Svi koji ne rade svoj poao moraju prvo bitri kažnjeni, a ako i dalje nastave da nesavesno rade moraju da dobiju otkaz, svest naših radnika mora da se menja.

Sena

pre 7 godina

Proces treba ovako da ide: otkrivanje, saniranje nastale stete i privodjenje pravdi. Nadam se da ce se to i desiti.

patriota

pre 7 godina

bravo premijeru takve akcije nama fale. Ocekujem da analiticari ukljucujuci I Lazanskog, proanaliyiraju ovaj dogadjaj.

divljaorhideja

pre 7 godina

menjaj bre neodgovorne direktore... proslo je vreme kada ste mogli na taj nacin pljackati narod... Neke stvari iy njihove proslosti iskorenite odmah.

Mina

pre 7 godina

Sto pre treba da se taj novac vrati gradjanima!

fica

pre 7 godina

Vucic mora da prizna tudju gresku,veliki covekNeko ima nameru da izazive revolt gradjana u predizborno vreme ili je neko nepsosoban i neodgovoran, treba pronaći pravi razlog greške i kaznitii sve odgovorne , od direktora za te poslove do onog ko očitava brojila.dobro je da je premijer odreagovao.

ZokiV77

pre 7 godina

Ovo ne bi trebalo da prođe bez sankcija. Videćemo kakvih

Anastasija

pre 7 godina

Nadam se da ce dijalog biti dobar po Srbiju i da ce se naci neko resenje koje zadovoljava i jednu i drugu stranu.

Jaca

pre 7 godina

Greska je otkrivena, priznata, jos pare da nam vrate i krivce za ovaj slucaj da kazne i da ne dozvole da budu vise ni na jedno rukovodece mesto. Znamo svi gde je mesto lopovima, prevarantima..

vojvodjanin

pre 7 godina

Nijedna Vlada pre ove nije ispravljala niti kompenzirala gubitke građana uzrokovanih nepravilnostima u radu državnih firmi.

Dr Iva Ivci

pre 7 godina

Koliko vidim, Vucicu je najvaznija pravda!

Nemanja Lukic

pre 7 godina

Greska koju su otkrili verovatno ce biti eliminisana .

milica

pre 7 godina

Pa sta ocekivati ako je direktor ROSTILJDJIJA SA VISOKO INTELEKTUALNOM FACOM

aca

pre 7 godina

Svaka cast na tome sto ste priznali, I imate dobru volju da gresku ispravite.

dragan

pre 7 godina

Kako ne naplatiste manje nego ste probali pa ako prodje i sada Vucic ispade narodni heroj samo sto ne kaze niko nesme da krade osim mene.

miša

pre 7 godina

Problem sa uvećanim računima za struju postoji u zadnjih 10-15 g, i to nije ništa novo, a kako su to rešavali do sada?... nikako 1-2 meseca bude vika i galama, i na kraju ništa. Pošto je cena struje na berzi u decembru i januaru bila rekordna, pitanje je kolio su zaradili, i sve to na štetu građana.

Viktor

pre 7 godina

Sto je sa lako datim obecanjem, da ce do Nove godine doci do kadrovskih premena u vecem delu Javnih preduzeca u Srbiji? Usput, radi li se nesto na Zakonu o poreklu imovine, mada je moje misljenje da taj Zakon nikad, bas nikad, nece doziveti ni radnu verziju, a kamo li da ce biti donesen.

peki

pre 7 godina

Neznam dali ce moderator smeti da objavi ovo što ći izneti bez uvrede bilo koga. Gospodine Vučiću, ponosite se i svaka čast ljudima koji su čistili sneg i bez maski i sa obeležjima stranka SNS, ali koliko u vama ima cinizma kada ste sa vašim pajtašima rušili Sava malu, pod fantomkama, i do danas niko nije odgovaarao.

Sale

pre 7 godina

Grcica u Sibir, ili na Aljasku, sve jedno! Ma ne, neka redovno zavrsi NORMALAN fakultet. To bi mu bilo gore i od Sibira i Aljaske zajedno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17