• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2017

14:51

UDARIO ŠIPTAR NA ŠIPTARA! Haradinaj: Tači i Mustafa marionete Srbije!

Politika

UDARIO ŠIPTAR NA ŠIPTARA! Haradinaj: Tači i Mustafa marionete Srbije!

Podeli vest

Bivši vođa takozvane OVK optužen za ratne zločine nad Srbima Ramuš Haradinaj optužio je danas kosovskog predsednika i premijera, Hašima Tačija i Isu Mustafu, da su "marionete Srbije"!

Haradinaj, koji je trenutno na uslovnoj slobodi u Francuskoj, objavio je na svom Fejsbuku da Tači i Mustafa pristaju na nastavak razgovora "uprkos nedavnim napadima - podizanje zida, voz, neosnovane poternice, što znači da ne razumeju interese svoje zemlje".

- Opredeljenje Ise Mustafe i Hašima Tačija, da uprkos okolnostima nastalim uzastopnim srpskim napadima na suverenitet Kosova, nastave razgovore sa Srbijom, znači marionetski položaj - napisao je Haradinaj.

On je to objavio uoči sutrašnje runde razgovora u Briselu.

- Prihvatanje dijaloga bez uslova govori da Tači i Mustafa ne predstavljaju interese Albanaca i da ne razumeju interese Kosova - smatra Haradinaj.

Haradinaj je nakon osam dana ekstradicionog pritvora pušten iz pritvora, ali mu je zabranjeno da napušta Francusku do odluke suda o zahtevu Srbije za izručenje.

Francuski sud u Kolmaru je Haradinaju oduzeo pasoš i naložio da se dva puta sedmično javlja nadležnoj policijskoj upravi.

Ovaj postupak izručenja sprovodi se po Evropskoj konvenciji o ekstradiciji, koja vremenski ne oročava donošenje odluke o zahtevu za izručenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
xaxa

pre 7 godina

Oduzeli mu pasos? Ko zna koliko ih ovaj ludak ima... \n

krmak

pre 7 godina

a sta da se radi kad udari na Vlaha on odma kmeci i place nije lako biti Dzikan

nada

pre 7 godina

Moraju da pregovaraju i ispune sve uslove iz rezolucije 1244 inace sada kada nemaju ni Klintona ni Obame tesko da ce naici na novu podrsku Amerike ! Ali docice na red i Taci i Mustafa a dotle se vi siptari koljite uzajamno !!!!!!!!!! Sve se vraca sve se placa !

srbIN

pre 7 godina

ШИПТАРИ смотати ћемо вас као дуван у папир, и онда запалити.. Само нека гори, и нека се пуши..

gane

pre 7 godina

opa počeli šiptari sami da se jedu ko psi to je politika srbije vidite ljudi da moze i bez rata samo napred zivela srbija semo sloga srbina spašava.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija