• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovanović

24.01.2017

20:25

ŠEŠELJ: VUK MI POBEGAO SA TV DUELA! Plaši se istine o Topčideru, NATO i milionima iz Katara!

Politika

ŠEŠELJ: VUK MI POBEGAO SA TV DUELA! Plaši se istine o Topčideru, NATO i milionima iz Katara!

Podeli vest

Vuk Jeremić u nedelju ceo dan pregovarao sa TV Pink o duelu sa liderom radikala, ali se na kraju uplašio i otkazao gostovanje!

Dosovski kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić uplašio se direktnog televizijskog duela sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem i izbegao "dvoboj" koji je bio zakazan za nedelju u 21 čas na TV Pink, saznaje Informer!

Jeremić i Šešelj trebalo je, po planu, da ukrste stavove uživo u specijalnoj političkoj emisiji čiji je voditelj Jovana Joksimović. Iako je celog dana pregovarao sa ljudima sa Pinka i u jednom trenutku preko posrednika poručio da je 'blizu odluke da pristane', Jeremić je u nedelju predveče odbio gostovanje pravdajući se "neodložnim obavezama".

Krajnje bahato

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, Jeremić je najpre, tokom pregovora o TV duelu, postavljao brojne uslove.

 

 

- Prvo je tražio da mu se unapred dostavi spisak pitanja i da mu se detaljno izlože teme. Zahtevao je i da se Šešelju ne dozvoli da mu upada u reč... I iako su sve njegove uslove prihvatili i TV Pink i Šešelj, on je u nedelju uveče preko sekretarice javio da neće doći zbog, kako je rekao, neodložnih obaveza koje su mu iskrsle... - prenosi naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Jeremić se juče nije oglašavao ovim povodom, a komentar nismo dobili ni od njegovih saradnika u CIRSD. Šef radikala Vojislav Šešelj, na drugoj strani, potvrđuje da mu je Jeremić "kukavički pobegao s megdana".

Jeremić angažovao Hilarine ljude za negativnu kampanju
Spremaju falsifikovane izveštaje 'Vikiliksa' o Vučiću!?!

Vuk Jeremić je, kako saznajemo, za potrebe svoje kampanje angažovao grupu bivših savetnika nesuđene predsednice SAD Hilari Klinton! Njihov zadatak je da vode prljavu kampanju protiv SNS i Vučića!
- Već je dogovoreno da oni preko svojih veza falsifikuju izveštaje 'Vikiliksa', kojim bi pokušali da diskredituju Vučića i njegove najbliže saradnike. Ti ljudi koje je Vuk angažovao spremni su na sve, očekujte najprljaviju moguću kampanju - navodi naš izvor blizak Jeremićevom CIRSD-u, koji tvrdi da je reč o iskusnim propagandistima čiji se honorari mere stotinama hiljada dolara.
- Oni su u Hilarinom timu bili zaduženi za "prljave poslove" i kampanju protiv Trampa. Njihov posao je da manipulišu medijima i prave haos - objašnjava naš izvor.

- Bio sam spreman da zgazim Jeremića! Kad su me zvali sa Pinka, odmah sam pristao na sve Jeremićeve uslove. Međutim, u nedelju uveče su mi iznenada javili da je emisija otkazana. Uplašio se i pokazao da je najobičnija kukavica! Ono što je sigurno, Jeremića u emisiji ne bih štedeo, a spremio sam mu bio i neka iznenađenja. Ali mrav kapitalac je pobegao! - podvlači Šešelj.

Naš sagovornik dodaje da ima brojne dokaze koji kompromituju Jeremića i da je njima planirao da ga "izrešeta" u emisiji:

 

 

- Jedan deo tih stvari već sam izneo u javnost, a jedan deo čuvam da mu u kampanji saspem u lice. Recimo, kako je trošio pare dok je bio ministar, na koje je sve luksuzne destinacije putovao o trošku građana Srbije, kako je tražio od ambasada da mu doplaćuju predsedničke apartmane jer mu druge hotelske nisu odgovarale, kako je birao samo najskuplji smeštaj, samo "Šeraton", "Hajat" i "Kempinski"... - nabraja lider radikala i kaže da se Jeremić ipak najviše plaši afere "Topčider", istine o svojim tajnim vezama sa NATO paktom, ali i milionima koje dobija od islamista iz Katara!

- Jeremić se strašno, najstrašnije plaši istine o ubistvu gardista u Topčideru jer je i te kako umešan u zataškavanje tog strašnog zločina! On krije i svoje bliske tajne veze sa NATO paktom, a 'Vikiliks' pokazuje i da je jako blizak sa Miškovićem i drugim tajkunima... Na kraju, pre ili kasnije moraće da objasni i zašto i kako dobija milione evra od islamista iz Katara - nabraja Šešelj.

Iskusan političar

Ipak, Bojan Klačar iz "Cesida" sumnja da je razlog otkazivanja emisije Jeremićev strah od Šešelja jer je Jeremić ipak političar sa velikim iskustvom.

 

 

- Ne verujem da se plaši jer on nije političar od juče. Možda mu se ne uklapa u koncept i strategiju kampanje, pa mu je suviše rano za takvu komunikaciju... - zaključuje Klačar.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DJ Kramp

pre 7 godina

Udario junak na junaka. Lazni vojvoda i sadasnji premijerov klovn i Sundjer Bob srpske politike. E Srbijo medju sljivama...\n

Car

pre 7 godina

Vojo srbine bog te poziveo, ti si strptomicin za ovakve i slicne izdajnike

nada

pre 7 godina

Seselj i ako je luckast Jeremic nema sanse protiv njega jer je on manipulator i prevarant Americki spijun i prodana dusa koja bi se jos vise razotkrila !!!!!!!!!! Vrati se u Ameriku odakle su te i poslali u Srbiju da radis za njih propala gnjido !!!!!!!!!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ма Ј*беш Вука... - "разбијај" Вучића..!? То је "твој ниво" и обавеза...!!

Bexi

pre 7 godina

Neobavesten si Informer. Sule i Kena proslavljaju otvaranje novog kluba u Palanci koji ce biti jos jedna palanacka masina za pranje para. Prvo su razbili SNS pa postavili svog predsednika opstine a Sada ce da prave circus i od premijera i od drzave i od izbora! Ej bre ima li vise kraja tim bitangama iz demokratske stranke ili im niko nista ne moze!

stoper4

pre 7 godina

Samo Vučić ne sme ni sa kim na duel, pa šalje svog učitelja Šekija

Nikola

pre 7 godina

Ala radi guza od straha, jedna baraba se plasi druge a treca, ona najveca se negde smeje.

sasa

pre 7 godina

Ama vojvodo gazi tu bagru izdajnicku,da im se trag zametne.

Paša

pre 7 godina

Moj drugar ima ortaka čija zaova zna jetrvu Jeremićeve šurnjaje, kaže da je uzo sto miliona maraka da izda Srbiju.

istina

pre 7 godina

Pa ovaj uništi srbiju bez dinara. plaća radno mesto po 10000e. zaduži Srbe do guše i sad spašava kao računi za struju veliki i ja spašavam vas. Dokle misli da smo mi bebe pa da poverujemo u ovakve priče. Polaku ili ubrzano pada rejting, mora neka nova frka da se smisli za rast istog.

ddd

pre 7 godina

Jeremic je pristojan i vaspitan i ne moze da se spusti na nivo prostaka i sirovine Šešelja, koji ne bira sredstva, rečnik i manipulacije.

Furtula

pre 7 godina

Vojvodo, ako ne mardelj onda makar penzija. Uredno umanjena. Tvoje fore su, moze biti, bile zanimljive pre tridesetak godina, danas ne.

zivkovic aleksandar

pre 7 godina

VOJVODO to su cave izdajnicke i gde smeju u oci da vas pogledaju,jer stati pred Srpskim VOJVODOM dokazanim iz najveceg razloga boriti se za Srbiju po ceni ZIVOTA neznam tacno ali preko 10god i dokazati sve one stvari koje ste im dokazali tj dokazali celom svetu,to je jedan dokaz od mnogo brojnih dokaza vasoj VELICINI i CISTOTI,I borcu za Srbiju,a ima ih toliko puno da bih mogao da pisem celi dan i nebih stigao da ih pobroim,VOJVODO gazite ove izdajnike isto tako cenim i Vucica i smatram da obavlja dobar posao za Srbiju i da se bori iz petnih zila,a ova ostala lopovska banda i korunpirana SAD spijuni i ko zna ciji jos,nisu vam ni do kolena, unistili nam zemlju pa im malo pa bih jes da je dokrajce...Veliki pozdrav VOJVODO i PRECEDNICE

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija